420
Új horror a Penumbra alkotóitól!
  • grebber
    Holnap jön szerencsére nem kell sokat várni!
  • gergou
    nem vártam sokat, lévén az elődöket nem próbáltam...
    Hátvazz, vannak még meglepetések. kegyetlen egy munka van benne, mind művészileg, mind fizikailag... Hajj, megjelenik a full, már állok is neki :)
  • Genesis033
    Ahogy észrevettem, nagyon felbontásfüggő a játék, 1024x768-on még nekem sem volt vele probléma, de szerencsére most már 1920x1080-on sem.
  • Novotsik
    nekem 1024X768-ban van minden maxon 8600gt-m van és nem akad olyan 35-50 fps-t fut
  • balee4
    Most szedem steamen a demót, remélem legalább olyan félelmetes mint a Penumbra első 2 része. (a Requiem egy gagyi összecsapott kieg. volt) Lehet meg kéne venni steamen, 11,99 euró most előrendeléssel, így 20%-al olcsóbb.
    Nem tudjátok lesz ebből is dobozos?
  • Genesis033
    A lényeg:
    SSAO quality: medium
    SSAO sample: 16
    edge smoothing: disabled
    world reflection: először próbáld SSAO-t visszavenni, de ha az sem segít, akkor OFF
    shadow: medium
    Windows Aero: OFF!
  • Genesis033
    Egy kis utánaolvasással rá is jöttem, mi a baj. Az, hogy a játék nem Direct3D-t használ, hanem OpenGL-t. És ha mindent maxra teszel, akkor minden gépet megöl.
    http://frictionalgames.com/forum/thread-3754.html

Itt egy link, hogy kell beállítani a játékot, hogy ne szaggasson annyira.
  • Genesis033
    Csak nekem csinál olyat a demo, hogy ha felteszem a felbontást 1024x768-ról 1920x1080-ra, akkor leesik az fps kb. 1-re??? Magyarul annyira szaggat, hogy még kilépni sem tudtam a játékból, csak ctrl+alt+del - el?
    Jó játék lenne, csak így nem merem megvásárolni, hogy ilyen instabilul viselkedik.
    Pedig legújabb videokártya driver van fenn. Lehet, hogy directX lenne a hibás? Bár az meg Dx11 van, Win 7 64 bit miatt, és minden más tök jól megy.

Amúgy meg:
    Core2 Duo 2,2 GHz
    2 GB RAM 533 MHz DDR2
    Nvidia Geforce 9800 GT OC

szóval valaki tapasztalt hasonlót?
  • Novotsik
    az ajtó nyitogatás jobb volt a penumbrába,élethűbb volt mint itt. Itt nagyon könnyen ki tudod nyitni az ajtókat szekrényeket bárhol fogod is meg. Míg a penumbrába ott ha az ajtó nak a kilics részénél rángattad ott könnyebben nyílt csukódott mintha a másik oldalon próbáltad volna. Vannak olyan hangok amiket a penumbrából tettek át. Így elsőre nem veri a penumbrát.
  • Novotsik
    ahh gec végre van demó alig várom h este legyen és tolhassam :D:D:D:D
    kíváncsi leszek a teljes játék itthon mikor lesz kapható
  • grebber
    Egész jó.Most már akkor játszani kéne az előző 3 játékukkal is ha ár megvan az összes!
  • Seth
    Ez a cég a Penumbrával megmutatta már, hogy tudja hogyan kell félelmet kelteni. Az elárasztott folyosón fostam mint állat XD Jobban várom ezt,mint bármi mást
  • Prody
    Demo!!! ISZONYAT
  • grebber
    Aranylemezen van!
  • Fresh Duke
    Ezt most viccnek szántad?
  • REPS0L
    attyaisten!
  • Bandew
    Úúú az mekkora volt, gyors le is szedem!
  • grebber
    Azt nem ismerem ,de szerintem nem igen mert a híreknél ahol a gameről volt szó nem említették!
  • akyyy
    Van hozzá köze az rpgmakerrel készült magyar amnéziához?
  • grebber
    Sok információ nincs is a projektről, így ha módosítanak is az illetékesek, nagyon nem fogjuk észrevenni, hiszen eddig annyit tudtunk róla, hogy valahol a 18. században játszódik a történet, méghozzá egy ódon kastély falai között.
    PC-re, Mac-re és Linuxra érkező horrorkaland esetében egyvalamiben már most biztosak lehetünk. Ha csak feleannyira hozza majd a Penumbrában megismert hangulatot, valamint játékélményt, akkor már sikerre lesz ítéltetve.
    2010 augusztusában érkezik!

Weboldal Képekkel és videóval.
    16 dollárért előrendelhető!