420
Új horror a Penumbra alkotóitól!
-
#60 Fogaskerekek a helyükön? Nyomás megvan(ha gőzölögnek a csövek akkor ok)? -
grimm13 #59 Hello mindenki remélem valaki tud segíteni . SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ott járok amikor be kell indítani a liftet. már minden klappol szént beraktam begyújtottam azt a 3 kis rudat beraktam a kapcsolókat beállítottam de nem működik. Van egy ajtó azelőtt a ajtó előtt amit felrobbantottam ami nem nyílik, szerintem oda kéne bejussak de nem tudok . van valami ötlet ? -
Novotsik #58 legyen már kész a magyarosítás basszus,már nem tudok várni rá -
#57 Egyik csigába bele van szúrva egy fadarab, dobd le, vagy ládáról eléred és kiszeded -
argyellan #56 csigara valaki? -
strebacom #55 Nem sokára kész a MAGYARÍTÁS....
-
argyellan #54 a finomitoban fel kell csigazni egy csapoajtot. a kar azonban be van ragadva. mit tegyek? -
#53 Ja trükkös, köszi :) -
#52 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nincs 4. csőidom. A jobb szélső lyukakat hagyd üresen -
#51 A vezérlőben, mikor a csöveket kell összepakolni a falon, akkor hol a frászban van a negyedik csőidom? Hülyére kerestem de sehol nem találom. -
#50 Szekrénybe kell bebújni. -
#49 Á kösz soha nem jöttem volna rá, hogy az ablakot is kell itt használni, azt hittem hogy az fix, mert eddig akárhol dobtam meg kővel vagy bármivel semmi nem történt. -
#48 na erre aztán max annyi tippet lehet adni, hogy bújj el vhová és kussolj :) Ha ez az első találka vele,akkor ott van a szekrény -
#47 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én ott akadtam el, h bementem egy szobába, és ha kimegyek jön a lengő állú paraszt és legyilkol:D Ha elfutok jön utánam eléggé gyorsan és 2 ütésből megöl. Tipp? -
#46 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez az a gép ami a lift elindításához kell? 2 db a storage-ben van,1db pedig a hátsó study room-ban van. Oda úgy tudsz bejutni, ha a folyosón kitöröd az ablakot vmivel és kimászol,majd végigugrálsz a párkányon -
#45 A gépházban van a gépet vezérlő egyik panel amihez 3 tekergető akármi kell, azokat hol találom? -
#44 Köszi! Eszembe nem jutott volna. xD -
#43 Na közben rájöttem ,hogy a laborról elfelejtkeztem :) A pincében a vízben az a valami jó durva. -
#42 leteszed és dobd meg egy kővel,aztán spuri -
#41 Hát én nem játszottam még ilyen játékkal a Penumbrával sem, úgyhogy nekem kissé új a dolog, meg fura is, bár a hangulata majdnem olyan, mint anno Az elátkozott ház című Kaland Játék kockázat című könyv. Na de nem is ez a lényeg, hanem hogy már az elején elakadtam. Megtaláltam a pincekulcsot le is mentem de csak egy csomó kemikáliát találtam amit nem igazán tudok semmire használni ráadásul keverni is kellene őket de pl. ezt sem tudom hol lehetne ráadásul szinten minden járatot elzárt ez a piros massza. Esetleg ha valaki adna 1-2 tanácsot, mire érdemes ilyen játéknál odafigyelni, meg 1-2 gondolatébresztőt a továbbjutást illetően (nem kell pontos leírás csak tipp, majd én kitalálom a többit) akkor azt megköszönöm. -
#40 Akkor lenne is egy kérdésem:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A gépházban vagyok ahol 3 rudat kell behelyezni valami szerkezetbe. Az egyiket már megtaláltam de hol a másik kettő? Plusz a raktárban csináltam valamiféle bombát amivel a leomlott törmelékeket lehetne eltakarítani az útból, de ha rákattintok a kis edényre akkor azt írja hogy messzebb kell lennem a robbanáskor. De mikor robban az fel? -
#39 Na befejeztem, aki elakad kérdezzen, ha emlékszem még akkor segítek :)
A játékról a véleményem pedig, hogy hasonlóan a Penumbrához ez is játszatja magát, nehéz letenni,egyre beljebb és beljebb akarsz jutni. A sztori úgy ahogy összeállt a végére, de nem minden tiszta. Ki a jó és ki a rossz, nem egyértelmű. Penumbra sztori szempontból jobban tetszett. A félelem faktor viszont itt szerintem sokkal nagyobb - ami végére mondjuk kifullad,mert hozzászokik az ember. A logikai feladatok talán összetettebbek és több van belőle, de elég könnyűek, nemnagyon akadtam el sehol,kisebb bolyongások után mindíg meglett a továbbvezető út vagy puzzle darab.
Adok neki egy 8-ast,mert élveztem végig, jó hangulata van és leköti az embert úgy 6 óráig -
#38 Uh, most próbáltam éppen ki a penumbra Overture részt... Valami eszméletlen... Hát szóhoz se jutok komolyan mondom. nah, ekkora meglepetést vazz :) -
#37 Ha lesz a Penumbra-hoz hasonlóan igényes kiadású magyarított hazai kiadás, azt annak ellenére hogy steamen megvettem, megvenném én is. :) -
#36 Na most meg azt írja a steam, hogy 1 óra múlva feloldják, na mégis van esélye, hogy még ma kipróbáljam.
-
Novotsik #35 kíváncsi leszek itthon mikor kerül a boltok polcaira,mert megvenném gondolom majd itthon magyarosítják ahogy a penumbrát is,addig meg nem akarok vele játszani,de vonz a játék és muszály játszanom vele -
#34 Steamen kapható csak egyelőre, de még nem lehet pre-loadolni se sajnos. Vicc hogy a warez előbb kint van...
Csak holnap fogok játszani vele sztem. -
Novotsik #33 honnan lehet leszedni,mivel itthon még nem kapható? AM a penumbránál nem jobb szerintem,annak a története miatt játszottál mert annyira jó volt. Ennek az h semmire sem emlékszel vhogy nem hoz lázba. Penumbránál elolvastam a bevezetőt és beleszerettem,egyszerre féltem vele játszani de a történet vitt tovább itt meg nem nagy durranás a story -
#32 mi a bánat ami a vizben követi az embert? ^^
még jó, hogy el lehet terelni a figyelmét. -
#31 Hát én lassan a végére érek. Volt benne 1-2 ugrós jelenet.Inkább a hangokkal,zörejekkel hozzák az emberre a frászt -
#30 Na én meg megvettem inkább, demó alapján simán megéri. -
#29 Para?Este 00:xx kor nyomtam a demót fülessel és nem találtam benne semmi félelmeteset!De remélem azért lesz benne valami amitől legalább "megijed" az ember! -
#28 Magon fent van. -
#27 Hát így éjszaka valahogy nem való ez nekem. Kipróbáltam a demo-t de ez valami nagyon para. Pedig nem vagyok az az ijedős fajta. -
#26 Hatalmas lett, messze félelmetesebb a Penumbra-nál is, asszem meg is veszem. :) -
Novotsik #25 magyarosítás rem lesz hozzá amint itthon árulni kezdik -
Novotsik #24 penumbrának jobb volt a fizikája,élethúbb volt az ajtónyitogatás is meg stb -
#23 Kipróbáltam. Nem is értem eddig hogy hagyhattam figyelmen kívül :S nah, a The Dark Descent előtt eljátszogatok vele, nagyon tetszik :) -
#22 Egyébként a demo alapján nekem tök Hexen 2 hangulat áradt picit horrorisztikusabb kivitelben :) Milyen rég vártam egy ilyen alkotásra :)(a hexen 2 annó nagy kedvencem volt :) ) -
#21 Nincs előd, semmi köze nincs a Penumbra sorozathoz.