8
-
FlyingV #8 ha minden igaz, MO-n lesz az Apple Kelet-Európai központja, nyártól talán lesz már magyar iTMS is stb, hivatalos AppleCare meg már van itthon is.
support meg vagy beszmac és társai, vagy a boltokban nagyon szívesen segítenek. már ha olyan helyen vásárolsz (ami pl NEM iStyle :) ). én kicsit több mint egy éve hagytam ott a Windowst, de gondom még nem akadt (sőt! :D nem igaz a mítosz hogy szar dolog meg le kell mondanod erről-arról), az indulásnál meg beszmacen segítettek sokat, de netszerte vannak ugye appleös oldalak, annyira nem létkérdés a support, bár az tény hogy ha egy ilyen márka képviselteti valamilyen szinten magát, akkor tegye azt 100%-osan vagy sehogy! elég égő ami itthon van velük kapcsolatban -
FlyingV #7 remélem neked se fognak többet fizetni a munkádért és mellette havonta kirabolnak. -
Blacktom #6 :D:D:D Érdekes hozzáállás
Nekem spec support hiányzik. Van BP-n fél tucat bolt, a szerencsésebbek szervizzel, de se hivatalos apple telefonszám se mail support nincs itt:\
Vagy csak jól titkolják. -
chuky123 #5 Minek, használj torrentet de ha fizetni akarsz add a rászorulóknak. -
Ferrer #4 Itthon boltok helyett inkább itunes lenne mááár... -
carville #3 Már így is épp elegen használják ahhoz hogy tized olyan biztonságos legyen annál, mint aminek hiszed. -
acdc #2 Hala Istennek! Addig biztonsagosabb az osx es a linux amig kevesebben hasznaljak. -
FoodLFG #1 Nekem nem hiányzik az epül...