42
Játékosok által használt perifériák
-
#42 Hello ,vezetéknélküli nyakpántos fejhallgatót keresek,ha tudtok javasolni párat.Régebben láttam valamelyik oldalon,de nem raktam a kedvencek közé...most pedig jól jönne.10-15.000 Ft körül volt az ára ,persze ha tudtok olcsóbbat... -
#41 megrendeltem a 3h-t :) -
#40 Számadatok közül úgy lehet eldönteni, hogy melyik jobb, ha megnézed a hangszóró frekijét. Amelyik nagyobb tartományú és elégé alulról kezd el szólni, az a jobb. Ebben az esetben a 3Hnak szebb mély és magas hangjai vannak mint a G367, a számok szerint. Pl az én régi genius fülesemnél kicsi a különbség az alsó és felső érték között ezért hallani is, hogy középen szól, emiatt van olyan gagyi beütésű dobozhangja, Steel Siberiám viszont egy álom hangzásra. -
#39 ezek alapján melyik jobb?
a 3h specifikációi:
Headphones
Frequency response 10 - 27.000 Hz
Impedance 50 Ohm
SPL@1kHz, 1Vrms 102dB
Cable 2 meters (6.5 feet)
Microphone
Frequency response 50 - 18.000 Hz
Pick up pattern Non-directional
Sensitivity -40 dB
Impedance 2.2K Ohm
És a Gamecom 367:
Általános Javasolt felhasználás multimediális számítógép
Egyéb jellemzők zaj kizáró áramkör, titkos gomb, hangerő szabályzó
Fejhallgató Fejhallgató típusa Fejhallgató - két fülre
Fejhallgató formája Fülkagyló forma
Csatlakozó technológia Kábeles
Audio kimeneti mód Sztereó
Sávszélesség 20 - 20000 Hz
Impedencia 32 Ohm
Hangerőszabályozás vezetéken Oui
Mikrofon típus Típus Perche télescopique
Mikrofon technológiája Condensateur électret
Mikrofon működési módja Mono
Impedencia 2 kOhm
Sávszélesség 100 - 10000 Hz
Audio bemeneti részletek Uni-directionnel - 100 - 10000 Hz
Csatlakozók Csatlakozó típus 1 x mikrofon (mini telefon 3,5 mm)
1 x fejhallgató (mini-phone Sztereó csatlakozó 3,5 mm)
Egyéb Mellékelt kábelek Kábel a fejhallgatóhoz - beépített - 2.9 m
Gyártói garancia Szervizelés & karbantartás 2 éves garancia
Szervizelés & karbantartás részletesen 2 éves szervizelés & karbantartás -
#38 énis ezen gondolkodom, és a plantronics gamecom 367-en. Annak jobbnak tűnik a mikrofonja, úgynéztem 3H-n nincs zajszűrés. Bár megtudok lenni nélküle. A másik ami 3h ellen szól, az az hogy elég kicsi a föles, és gondolom az nem takarja be úgy a fülemet. Bár lehet jobb választás lenne. Technikai adatokat néztem, de azt meg nemtudom hogy melyik a jobb. -
#37 pixelnél láttam 7 körül, szerintem náluk ki is tudod próbálni. -
#36 SteelSeries 3H , szokásos steel minőség, de még belépőszintnek számít a PROFI füleseknél. -
#35 Kormány: DFGT
Egér: X-718BK
Mind a kettő tökéletes, én nem is annyira drágák. -
#34 jött is a joystick javítás/cserélés -
#33 com-64
Nekem is ilyen volt.
De ezek könnyen törnek ám, nagyon rideg a műanyag és gyenge a csatlakozási pontja. Verekedős játékokban, meg fociban könnyen szét lehet zúzni.
-
#32 de rég volt -
#31 Sok-sok éven át használtam
-
#30 na ennyi vót a topik? behalt máris? :D -
#29 valaki tud mondani jó kis mikrofonos fülest 6-7é-ért? -
#28 A4TECH X7es egerem van, abbol is 2500 dpi laseres verzio, mindenkinek ajánlani tudom csak. 1 év alatt semmi baja nem volt. -
#27 énis g25 kormányt használok, majd veszek mellé egy g500 egeret, elég jó árban van és elég jó kis rágcsáló :) -
Szoki333 #26 Nekem is G15ösöm van, teljesen jó, bár az oldalsó makrógombokat sosem használtam.. Mellesleg furcsa, mert sehol sem találom a neten ezt a billentyűzetet :S -
#25 Úristen! Az egér használatához mennyire gíknek kell már lenni!? -
#24 úristen! ehhez mennyire geeknek kell már lenni? -
#23 ja topik ment fav-ba... végre nem faszom tipusonként meg márkánként kell keresgélni ezek után a szarok után. jöhet a többi stuff :D -
#22 nekem G25 kormányom van, most lett 3 éves, és tökéletesen müködik, logitech foreva! mondjuk nem is szaggattam szét de kilométer annyi van benne mint a picsa :)) ja és G5 egér ofkorz. öcsém a G15+G5-re esküszik. jó anyagok na... -
#21 Igen, ráadásul minden gomb makrózható, illetve tulképp 3 shift gomb van. -
#20 Ja nostromo kurvajó cucc. Amit nem említettetek, az az, hogy minden egyes gomb programozható.
Játékhoz fasza, melóhoz meg még sokkal durvább(AutoCADhez). -
#19 Most a perifériák azok tulajdonképpen nem számítógép alkatrészek? -
#18 Nemreg valtam meg a billentyuzetemtol
de most bevallalom ez a ketto kozul majd valamelyiket. eger meg nekem 8, mert altalaban 10-15k kozott nekem mindegyik megfelel.
-
#17 Pontosan.
Én quake arena-hoz használtam, abban is csak az Excessive+ használtam, főleg CTF módban.
www.excessiveplus.net
Az excessive+ módban hihetetlenül gyors a játék, van mikor szinte fénysebességgel száguldasz végig a pályán, van hogy egy jó ugrással az egyik végéből átszáguldasz a másik végébe, és nagyon nem mindegy az időzítés, pontosság, és a kényelem sem mellékes.
Meg van hozzá egy razer egerem azt csá.
Ez a cucc igazából ott használható ahol a WASD gombokat használnád, és még akkor is át kell szokni egy kicsit.
-
#16 A kialakítás csak a bal kéznek megfelelő multifunkcionalitást hordoz. Láthatóak a felfestett nyilak is, és a billentyűk amiket az ujjak vesznek kezelésbe, a mutatóujjnak még görgője is van, a bal kéz tenyere a támasztón pihen, a hüvelykujj is kap néhány játékszert.
Az egéré a jobbkéz.
-
#15 na ez jól néz ki, de nekem kell az a vibration.
xboxon azt szerettem legjobban, h érzem h nekiütközök vminek, lőnek stb.. csak aztán szétváltak az útjaink és most pótlék kell:D -
#14 gondolom wasd egér fps-ekhez ill egyebekhez. kiváltja a billentyűzetet, és akkor cs közben nézhetsz poreszt:D -
#13 Ahogy nézem, megmarkolod, bal kéz hüvelykujj az analogon, jobb kéz ujjak a billentyűkön. A többit nem tudom, hogy éred el, mindenesetre szépnek szép:) -
#12 csatlakozom :D -
#11 a rezgés szerintem nem akkor fless hogy megérje a plusszköltséget...viszont egy jó Logitech ChillStream-et szereznék be...kényelmes, pontos, nem 'klattyog' idegesítően, ráadásul x360 kontrollerként kezeli minden, ezért nem is kell trükközni...a léghűtés kikapcsolható, így a reumától sem kell parázni ;) a DualAction2-met nem cseréltem volna le, ha a játékfejlesztők hajlandóak lennének nem x360 analógiájú kontrollereket is támogatni újra -
n3whous3 #10 ebből nem tudom kinézni, hogy mi micsoda, hogy működik ez? :D -
#9 -
#8 Nekem van egy ilyenem FPS játékokhoz.
Kicsit kemények a gombjai.
Be kell törni, hogy érzékenyebbek legyenek, sokat számít az ha erőlködés nélkül nagyon gyorsan és precízen egy pillanat alatt sikerül lenyomni a megfelelő gombokat.
Amúgy meg egy nagyon kényelmes eszköz. Rengeteg funkció billenttyel. -
n3whous3 #7 van razer topik is tuti meg az egeres topik is tuti inkább gamerek által látogatott, stb -
#6 Biztos azért nyitott új totyikot mert egy átlagos egér az gamer egér.
Gondolom ilyen Razer cuccokat akar ide összehordani (minden 1 helyen). :D -
#5 -
n3whous3 #4 kormányok
egér
billentyűzetek
hogy lehet ekkora láma topikot nyitni már nem azért? Itt egy halom keresnivalót kihagytál, nem csak elnézted a dolgot én úgy érzem... -
#3 én épp gamepadokkal szemezgetek.. néhány ropinál nem akarok többet rákölteni, viszont két analóg + rezgés mindenképp kell. szóval patthelyzet:D