Ismert hackereket zárt ki az Apple
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha "dinamikus a csávónak", akkor max akkor tilthatják ki az alapján, ha õk az FBI, vagy õk is hekkelnek, amiért a gatyát is leperelnék róluk.
Ha meg nem lennének ilyen hekkerek, akkor az értelmes emberek nagy része nem venne szifont, mert nekik csak jailbreakelve jó.
Szerintem innen a telefon mac-címét tiltották le, úgy mint az xbox livenál szokás.
Ha meg nem lennének ilyen hekkerek, akkor az értelmes emberek nagy része nem venne szifont, mert nekik csak jailbreakelve jó.
Szerintem innen a telefon mac-címét tiltották le, úgy mint az xbox livenál szokás.
Ip cim? Ugye tudod,hogy 10000000000 helyrol be lehet jelentkezni alneven? (netkavezo,hogy egyet mondjak....wifi hotspotok.....nyilt wifi halozatok)
Nos, neked tényleg nincs sok informatikai tudásod😊
Én nem vagyok semmien fajta informatikai tudással ellátva de sztem a név a legutolsó amit néz egy ilyen rendszer.
Ip cím az amit azonosít nem a név.
Ha dinamikus a csávónak, akkor kb plussz 1 sec mire megmondja valaki az Applenál h ez ugyanaz a puhatestû.
Ha akarnák minden parazitát kitílthatnának. Akkor is nyílván van olyan hacker aki be tud törni de ez a szám mondjuk ha csak tizede a "törõ" felhasználóknak akkor is jól járnának.
Nem értem miért nem teszik.
Mondjuk akik tõrnek azok is megvették a telót, tehát valahol érthetõ.
A kurva drágát meg biztos megmosolyognák az amerikaiak, mert ott kb szotyipénz amit elkérnek i iphoneért.
Ip cím az amit azonosít nem a név.
Ha dinamikus a csávónak, akkor kb plussz 1 sec mire megmondja valaki az Applenál h ez ugyanaz a puhatestû.
Ha akarnák minden parazitát kitílthatnának. Akkor is nyílván van olyan hacker aki be tud törni de ez a szám mondjuk ha csak tizede a "törõ" felhasználóknak akkor is jól járnának.
Nem értem miért nem teszik.
Mondjuk akik tõrnek azok is megvették a telót, tehát valahol érthetõ.
A kurva drágát meg biztos megmosolyognák az amerikaiak, mert ott kb szotyipénz amit elkérnek i iphoneért.
Az apple bekaphatja.. Nem lenne szükség hack-ra ha bármelyik szolgàltatónál lehetne Iphone-t venni. Undorító az üzletpolitikájuk! Tény, hogy bár drága pénzért, de jó cuccail vannak kivéve az ipad.
Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.
He? És mi akadályozza meg a srácot, hogy regisztráljon Tót Józsi névvel 1 perccel a kitiltás után? Ha kinyomnák a szemét vagy levágnák a kezét az ok, de ez? Ez inkább self marketing...