Megvan, ki lesz a tini Conan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk ez reeboot lesz. A film készítõi az eredeti karaktertörténethez tartják magukat az állításuk szerint. A eredeti Conan nem volt rabszolga fiatalkorában. A kerekes sztori jóval késöbb a már felnõtt Conannal esik meg. Mondjuk momoa tényleg gáz. "Conan a csirke" lesz a film címe?
Na, épp ezt akartam irni. Conan gyerekkorában rabszolga volt, mit lehet ezen filmezni. Amúgy The Rock tényleg jó Conan lenne, neki való szerep.
S a srác másfél órában tolja majd a szárazmalmot?😊)
Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...
Azt bírom hogy a conanból én mindig a Meitantei Conanra gondolok, már régóta nem kattintok rá emiatt Conanos hírre, de a cím megzavart, és elkezdtem reménykedni a "lehetetlenben"...
A
A Stargate Atlantis egyik fõszereplõje, Ronon :-)
\"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!\"
Már kommentáltam v.melyik cikknél, h sokkal jobb lenne egy ilyen szerepre olyan fazon, akit nem kell felpumpálni, mert már meg vannak az adottságai (vagy már fel van pumpálva és úgy szoktuk/szerettük meg).
Pár alternatíva: Dwayne Johnson (oké, õ félvér), TripleH, vagy akár Stone Cold (lehet, õ kicsit sûrû a szerepre). Most hirtelen pankrátorok jutottak az eszembe, de ehhez nem hiszem, h nagy színészi teljesítmény szükségeltetik.
Pár alternatíva: Dwayne Johnson (oké, õ félvér), TripleH, vagy akár Stone Cold (lehet, õ kicsit sûrû a szerepre). Most hirtelen pankrátorok jutottak az eszembe, de ehhez nem hiszem, h nagy színészi teljesítmény szükségeltetik.
ha van hónaljam, akkor hol a hónom? \"csak kiverjük egymásnak, de semmi buzulás.\" Luke, én vagyok az apád.
Ki ez a Jason Momoa?
ha van hónaljam, akkor hol a hónom? \"csak kiverjük egymásnak, de semmi buzulás.\" Luke, én vagyok az apád.
Jason Momoa mióta feka?
Nekem ez a "feka barbár" sántít. Mióta feka Conan?
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Bekenik az arcát. Hollywood nagyot fejlõdött az elmúlt években.
Fehér kisfiúból lesz feka barbár? Ez csak nekem sántít?
remélem tele szteroidozzák, Conan azért csak legyen izmos :-)