14
  • kropotkin
    Mondjuk ez reeboot lesz. A film készítői az eredeti karaktertörténethez tartják magukat az állításuk szerint. A eredeti Conan nem volt rabszolga fiatalkorában. A kerekes sztori jóval késöbb a már felnőtt Conannal esik meg. Mondjuk momoa tényleg gáz. "Conan a csirke" lesz a film címe?
  • Aldo Moro
    Na, épp ezt akartam irni. Conan gyerekkorában rabszolga volt, mit lehet ezen filmezni. Amúgy The Rock tényleg jó Conan lenne, neki való szerep.
  • FL Zoli
    S a srác másfél órában tolja majd a szárazmalmot?:))
  • zola2000
    Azt bírom hogy a conanból én mindig a Meitantei Conanra gondolok, már régóta nem kattintok rá emiatt Conanos hírre, de a cím megzavart, és elkezdtem reménykedni a "lehetetlenben"...
  • Hornymut
    A Stargate Atlantis egyik főszereplője, Ronon :-)
  • tazmanch
    Már kommentáltam v.melyik cikknél, h sokkal jobb lenne egy ilyen szerepre olyan fazon, akit nem kell felpumpálni, mert már meg vannak az adottságai (vagy már fel van pumpálva és úgy szoktuk/szerettük meg).
    Pár alternatíva: Dwayne Johnson (oké, ő félvér), TripleH, vagy akár Stone Cold (lehet, ő kicsit sűrű a szerepre). Most hirtelen pankrátorok jutottak az eszembe, de ehhez nem hiszem, h nagy színészi teljesítmény szükségeltetik.
  • tazmanch
    Ki ez a Jason Momoa?
  • Running
    Remélem agyonverik az első jelenetben.
  • Etinger
    Jason Momoa mióta feka?
  • Bandew
    Nekem ez a "feka barbár" sántít. Mióta feka Conan?
  • kalapos01
    Bekenik az arcát. Hollywood nagyot fejlődött az elmúlt években.
  • scagnetti
    Fehér kisfiúból lesz feka barbár? Ez csak nekem sántít?
  • sandor8206
    remélem tele szteroidozzák, Conan azért csak legyen izmos :-)
  • Darth Sith
    Bírom Jason Momoa-t, de valahogy nem lesz ő vékony ehez a szerephez? :) pláne rasta nélkül :D