53
-
QpaQ #13 Nem a közvetítés stílusa a minősíthetetlen, hanem ez a döntés... -
#12 hát szerintem is megérdemli a tiltást, nem a szurkolással, a magyar csapatért való szorítással van a baj. ez a színvonal, menjen le ő verekedni, aztán utána beszéljen. -
standevil #11 Hát ugy látom beleélte magát a kommentátor :D -
#10 Olimpián a riporterek fapofával közvetítsék mikor úszóink, kajakosaink, kenusaink stb. az első helyen vannak. Nehogy örülni merjenek mikor a MAGYAR sportolók nyernek!
Kérem az összes olyan riporter örökre való eltiltását, aki Magyarországon a MAGYAR csapatnak szurkol!
Nevetséges amit ezeknél a magyarellenes tévéknél a magyarellenes vezetők művelnek! -
tgunda #9 Én nem három hónapra, hanem örökre letiltanám a pasit a képernyőről. -
Loverman #8 vagy talán azért mert nem véletlenül lettek a sportág FANATIKUSai -
ShaiHulud #7 nem ertem, miert ne szurkolhatna a sajat orszaganak egy kommentator? miert box mecseknel szabad, lasd koko pl.? a bunyo a jegkorong szerves resze, nem veletlenul nem avatkoztak kozbe az elejen a birok. -
winnie #6 valószínűleg ezért is követelik vissza őt a sportág fanatikusai. mert szégyennek és tudatlannak tartják. -
barcames #5 amúgy is egy tudatlan kommentátor..
ilyet basszus élő adásban....
SZÉGYEN -
veghzol #4 Inkább közvetítsen így valaki mint totálisan unottan. Aki nézte a superbowl-t sport1-en a studioban lévő szakértőknek majdnem megaludt a tej a szájukban míg egy espn-en totális beleéléssel szurkolnak a saját favoritjuknak a szakik. Rtlklub monyonle... -
AZTA #3 nice :D -
#2 helyes, tiltsák csak el ezt a fülterroristát :P -
hkoDAVID #1 Most ezzel mi a baj? slovénnak szurkoljon? Meccsen belüli meccs volt... Ez alap a jégkorongban..Ez is csak a szánalmas politika/jog/pénz hatása a világra...