Léderer Ákost letiltották a sportközvetítésekről
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A hokis, meg nem azért megy a jégre, hogy verekedjen...
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Ugyan mivel különlegesebb a hoki, hogy ott el kelljen viselni ilyen idióta Léderer szintû majmokat, illetve azt, hogy a "sportolók" egymást véresre verik?
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Vicc az a szint, ahova a világ labdarúgása süllyedt.
Tudomásul kell venni, hogy a küzdõsportokon kívül a hoki az egyetlen, amihez hozzátartozik a bunyó. Akinek nem tetszik az nézzen mást.
Szabályokhoz: 2+2 percet akkor adnak, ha mondjuk Te egy 2 perces kisbüntetéssel járó szabálytalanságot követsz el, de közben a sértett játékos vérzõ sebet kap. Bunyó kezdeményezés az EBEL ligában is azonnali végleges kiállítás (és még 5 perc bünti is), mint ahogy a videóban is említik (nem véletlenül voltak tavaly rengetegen eltiltva a Volánnál; mert ezek után még fegyelmi is járhat).
A rájátszásban más szabályok vannak, és ott tényleg 2+2 az "elõre nem megbeszélt" verekedés (de ez a bunyó már annak számít ott is; így ott is 5+végleges a díjjazás); de hogy ez miért van, az más kérdés (vagy nem akarnak annyi eltiltást; vagy mivel jön az idény vége, így engedékenyebbek; vagy hogy 'látványosabb' legyen a meccs).
Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona
Amúgy, aki itt sportszerûtlenségrõl papol, az még életében nem hoki mecset, de még autó versenyt. Ez ezzel jár.
Egy érdekesség Richard Dean Anderson (csillagkapu), is profi hokijátékos volt, de egy meccsen úgy fellökték hogy 16 helyen tört el a keze, késõbb visszament, de akkor rávágtak a kezére hokiütõvel, és eltört neki megint. Orvosai tanácsára abbahagyta a játékot, mert még egy sérülést nem bírt volna ki a keze. Mégse tartotta szabálytalannak, ami vele történt. Ez a sport része.
A gyõzelemre hajt mindenki, és legtöbbször elszabadulnak az indulatok.
És Gergõ elég kesztyûs kézzel bánt vele, jobban is helyben hagyhatta volna.
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.
MJ rulz Pink Team The Only One
Egyébként jól kiderül az ilyen híreknél, hogy ki az aki magyar, és ki az aki idegen...
Például a Webisztán zsidó IT oldalon, amikor megdobálták Steve Balmert jöttek ám a szép hozzászólások. Egyik, másik. Nem mondom, hogy mindegyik ilyen volt, de már ez a kettõ is elég kedélyborzoló, azt hiszem.
http://comment.blog.hu/2010/02/11/engedjetek_szarnyalni_lederer_akost_2
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
"Egy a kettõben vezettem kapura a korongot, amikor a szlovén játékos elütötte a lábamat, ettõl ki is csúszott a pakk. A földön fekve aztán fejbe vágott, odaszúrt a bottal. Ezek után - amit nem kellett volna - szóvá tettem, hogy ez miért is volt. Aztán kaptam egyet tõle, adtam is neki egyet, majd odébb korcsolyáztam. Ekkor ordibálták ketten, a kapusuk és õ is, hogy most már álljak bele, ne legyek olyan, mint egy kislány. Ledobta a kesztyût, aztán ez lett belõle, kaptam is, adtam is pofonokat… A mérkõzésrõl összességében az a véleményem, hogy nehézzé tettük magunknak a gyõzelmet, ami a szív diadala volt. "
A német RTL vezetõi örökre el akarták tiltani Léderert,de a magyar RTL Klub vezetõi kiálltak mellette és így megúszta 3 hónappal...
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
A kosárlabda az ahol szabály szerint tilos a testi kontaktus, de ez mérkõzésen ritkán igaz.
A jégkorongban nem csak a testi kontaktusnak, de a verekedésnek is van írott és íratlan szabálya. Ez egy ilyen sport. Aki nem bírja ne csinálja, ne nézze. Ne akarja senki kitalálni, hogy ezeknek az embereknek igazából teázni kellene a jégen mert az lenne civilizált.
Egy olyan sportot ahol nincs megállás (ezért van 3-4 sor), és nincs simogatás nem lehet úgy közvetíteni, hogy közben megalszik a riporter szájában a tej. Léderer jól közvetített, még akkor is ha egyébként nem bírom. Ha jégkorongban verekedés van, akkor verekedést kell közvetíteni. Senkit nem vittek korházba, senkinek lett maradandó sérülése. Ha úgy tetszik nem történt semmi különös. Ez egy ilyen játék.
focikommentátornak szar. jégkorongközvetítõnek nem.
akik szerint jogos az eltiltás mivel lusta vagyok egy másik fórumról bemásolom amit írtam:
"1. igazad lenne HA ez egy fociban lett volna pl. mert azt nem látod be, hogy nem lehet minden íratlan szabályt ráhúzni az összes sportra. mindenki elítélné léderert (és szociopatának is tartanánk) ha teszem azt drukkolna lékó péternek amikor az felállna és bepancsolna kramnyiknak egyet, mert a geci húzott egy alattomosat a táblán. de ez másik sport, ahol a bunyó nem olyan ördögtõl való mint más sportágakban. kérdem én olimpiai döntõben az egyik szerb 10.-re pancsol be a magyarnak víz felett és a bíró nem látja vagy nem akarja látni, mi a faszt kellene csinálnia a kommentátornak amikor a mi kutyánk kölyke bever egy embereset az ellennek. vannak sportok ahol szégyellném hogy egy magyar lejárat minket és ha tehetném elnézést kérnék (sportok 95%-a), de vannak sportok ahol nem olyan nagy szám ez - vízilabda, jégkorong, megérthetnék a laikusok.
2. a kommentátornak nem csak az a dolga, hogy közvetítse amit lát, azt én is látom, hanem közvetítse amit érez, az atmoszféráját a meccsnek. hisz próbálja behozni a meccs hangulatát a szobámba, ha már nem lehetek ott.
3. legye pártatlan országhatáron belül, azon kívül kutya kötelessége a magyarnak szurkolni. - mondja ezt egy baloldali liberális gondolkodású ember (nem szdsz-es vadliberális)"
MJ rulz Pink Team The Only One
"énzt kapnak a nézõk és a vendégek azért , "
anyám..., újszülöttnek tetszik lenni?😊 ugye nem írtad komolyan?😊
a tévés közönség persze, hogy pénzt kap, vannak hivatásos nézõk is, öreg mamik, aki talkshow-ról vetélkedõre járnak. és a legtöbb mûsorban kapnak a szereplõk, a beszélgetõk "fellépési díjat". naná, hiszen azzal, hogy 2-4-6 órát munkájuktól távol töltenek, bevételtõl esnek el - egy szakértõ sem hobbiból megy el a híradóba szakérteni.
és persze, hogy a szerkesztõk elõre tudják a sztorikat, instruálni kell a vendlgeket. még a fábry show-ban is vannak elõinterjúk, hogy ne érje meglepetés a mûsorvezetõt, aki elõre tudja, mit kell kérdezni. ettõl még mindenki a saját történetét adja elõ, hiszen semmi értelme bármit kitalálni, elég csak lemenni az utcára vagy felütni az újságot. a valóság mindig sokka durvább a képzeletnél..
Gergõ még azután is kerülte az bunyót, amikor már Susanj arcon ütötte az ütõjével, miközben a jégen hasalt. Csak amikor nem volt választása, akkor szállt vele szembe. Jól látszik, hogy aki józanul hideg fejjel üt, az be is talál. Ami pedig utána történt, azon látszik a két ember jelleme...
Ezt a videót terjeszteni kéne, nevelési célzattal: nem engedni a provokációnak, akkor sem ha megalázó, viszont ha helyzet van, akkor keményen helyt kell állni.
Ez a magyar virtus <#eljen>#eljen>
Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/
www.nb1.hu
itt kérdezd meg, hogy mi a véleményük róla mint kommentátor. Egyébként a való életben REAC szurkoló. :-)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Egyébként általában én sem bírom Léderer stílusát. Az még rendben van, hogy szurkol a saját csapatának; de az, hogy minden egyes kis megmozdulásnál úgy ordít, mintha valami hatalmas gólt szereztünk volna, az számomra (hangsúlyozom: számomra) már idegesítõ.
A fenti konkrét esethez meg annyit, hogy ami fentebb volt, az nem szurkolás volt. Az addig OK, hogy az amerikai NHL-es hokimeccseken engedélyezett a kisebb összecsapás (és max csak 2 percet adnak érte), de az európai hokiban inkább a játékosok védelme van elõtérben, és minden verekedést büntetnek. Az meg, ahogy a szabályokon túli (sõt, szabályokban tiltott) verekedésre buzdította a játékost (és legyen az akármilyen nemzetiségû, akármilyen sportoló, akármilyen helyzetben) és ahogyan tette (érdemes meghallgatni a kommentálását), az alapján szerintem igaza volt az RTL-nek.
Az, hogy bizonyos szurkolói csoportoknak tetszett, az más tészta. A petárdázó, mindent és mindenkit szanaszét verõ szurkolói csoportoknak az is tetszik, amikor egyesek törnek-zúznak, és másokat vernek.
Egyébként nem tudom mi a gond a közvetítéssel, nem vagyok hatalmas "nagymagyar" de azzal, hogy a saját országa csapatának szurkol nem tudom mi a baj, mégha ekkora átéléssel teszi is azt. Nem azt kérte, hogy nyiszálja le a korcsolyával a fejét, vagy üsse tovább a földön is, csak azt, hogy a szabályok adta keretek között fordítsa a maga oldalára a szituációt.
Nem gond , hogy megjátszás az egész!Pénzt kapnak a nézõk és a vendégek azért , hogy tapsoljanak és az elõre megbeszélt történetet elmondják!
léderer egyébként túl harsány, ami egy nb1-es foci meccsen valóban gagyi volt, mert vébédöntõként közvetítette a leggyengébb meccset is. viszont ez a stílus a pörgõs jágkoronghoz illik, ráadásul ott egy magyar csapat törekszik a csúcsra. a bunyó meg a jégkoron része, a bírók is megvárják, míg letudják a nézeteltérést.
hmm. a mostani adás tartalmából: "Utolsó történetünkben egy úr a vendégünk, aki úgy érzi, 53 évesen most találta meg élete párját és mindössze három hónap ismeretség után szeretné, ha párja hozzá költözne, s most Valentin-nap alkalmából megkéri a kezét. A hölgy elmondja, hogy a férfitól minden szeretetet és gyengédséget megkap, amire egy nõ vágyhat, és annak ellenére, hogy a férfiakban már sokat csalódott. De vajon igent mond-e a lánykérésre?"
minden nap. csak az erõszak.
\"See you kids. Study your math. Key to the Universe.\"
http://www.youtube.com/watch?v=fw7sIA4wpN0
\"See you kids. Study your math. Key to the Universe.\"
Nála sokkal de sokkal rosszabbak vannak a tévékben nap mint nap. Mónika és a hasonló szar mûsorok nem az erõszakot mutatják be minden nap? Buta valóságshow-sztárok? Azok mehetnek?
Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona
Ha megfigyelted, elõször azt kiabálta, hogy "Le kéne állítani a játékot!"
2. Akkor kezdett el Nagy Gergõnek drukkolni, amikor már a szlovén ledobta a kesztyût és elkezdte püfölni. Te mit csinálsz, ha megütnek? Azt mondod, hogy:"ez szabálytalan, légy szíves ne csináld?" Pláne egy jégkorong-meccsen??!
Ha már bunyó van, akkor evidens, hogy nem a szlovénnak fog drukkolni! Jól tette, én is élveztem, hogy beverte a fejét a gyereknek! Õ kereste a bajt, meg is kapta, mi meg jól szórakoztunk. Ennyi.
3. Lehet õt szeretni, vagy nem szeretni, de aki azt mondja, hogy "letiltanám a lépernyõrõl" az tegye már fel magának a kérdést, hogy akkor is ezt mondaná-e, ha más riporterrõl van szó.... Az esetek többségében azok mondják ezt, akik amúgy sem szeretik. Tény, hogy mond hülyeségeket és ezért sokan nem csípik, de ettõl itt el kéne tekinteni. Nekem sem tartozik a kedvenceim közzé.
Töredezettségmentesítőtlenítetthetlenségtelenítőtlenkedhetnétek!!!
Kérem az összes olyan riporter örökre való eltiltását, aki Magyarországon a MAGYAR csapatnak szurkol!
Nevetséges amit ezeknél a magyarellenes tévéknél a magyarellenes vezetõk mûvelnek!
ilyet basszus élõ adásban....
SZÉGYEN