1575
-
#55 Pedig de!:P
Én amikor Gyöngyösön laktam rendszeresen azon nyomtam az xbox-os "korszakom"-ban! bibííí!
Néccsak!:) -
#54 Nálam most véletlen van egy Xbox1, és van hozzá GRAW1 is.
Az más dolog, hogy nálam megfagy, de az a gép hibája. -
#53 xbox classicra nem jött ki graw, csak sima gr -
#52 A pc-n fps volt, de elvileg volt hozzá valami mod amivel tps-t lehetett varázsolni belőle (bár nemismerek senkit aki ezt kipróbálta volna)!:) -
#51 A GRAW 1 fps volt a GRAW 2 tps
Xbox Classicon bizti -
#50 szerintem pécén csak fpsként lehetett játszani
kicsit kavarog bennem a dolog, mert legutobb konzolon nyomtam végig a graw1-et :)) -
#49 Utóbbit jobban komáznám.
A GRAW 2 játszható volt PC-n First Person-ben? -
#48 lehet h csak konzolon lesz tps
vagy lehet h csak opcionálisan lehet tps-ben is játszani
ld. graw1-2 -
#47 Nagyon úgy fest, h TPS lesz. -
#46 Képek -
#45 "ebből videoból világosan látszik, hogy a GRAW ráncfelvarrott verziója lesz."
egy introbol hogy lehet a játékra következtetni?
amugy nagyon rendben van a kis video :) -
#44 Impozáns. Bár ebből videoból világosan látszik, hogy a GRAW ráncfelvarrott verziója lesz.
Még mielőtt bárki becsokizna, hogy mekkora gépigénye lesz, a 2006-os GRAW-nak is olyan introja volt AKKOR, ami még mai is csont nélkül megállná a helyét. A gameplay video más volt és itt is más lesz. -
#43 új Videó -
gyanusjanos #42 <table width="100%" cellpadding="0" cellspacing="0" border="0" align=center><tr>
<td class="left" nowrap><table cellpadding="0" cellspacing="0"><tr><td nowrap></td><td> </td><td nowrap></td><td nowrap></td></tr></table></td>
<td class="left" nowrap> </td>
</tr></table>
</div>
<div class="msg-text"><SPAN class=maskwindow><br><div style='padding: 5px 5px 5px 5px'><center><B>Sonajk</B> -Te biztos rályössz!!<BR></center><div STYLE='font-family: Arial; font-size: 12px; color: #F0F0F0; border:1px solid #aaaaaa;'><center> Hogy hogy nem írsz semmit?? Azt nem látom, hogy fent vagy de gondolom néha ránézel!!?? </div></center></div> </SPAN> <br>
-
#41 Gamestarban megjelent előzetes!
Sajnos a béta csak azok számára lesz elérhető akik a Splinter Cell új részével rendelkeznek konzolon! :( -
#40 Ubi oldalán van egy teaser és ott írják nyáron lesz multi béta! -
#39 Crysis, Ironman, Modern Warfare 2, Predator.
Mindenből egy kicsi... Nagy fába vágják a fejszéjüket. Vagy nagyon jó lesz, vagy nagyon nem. Az előbbinek jobban örülnék. -
#38 Szívdobogás detektor ismerős :S -
Ghost Recon: Future Soldier infómorzsák!
A ubisoft elkottyantott néhány Future Soldier apróságot.
A taktikai shooterek kedvelői bizonyára alig várják, hogy megjelenjen a Ghost Recon: Future Soldier. Dátumról egyelőre szó sincs, de azért néhány apróság már kiderült a következő Ghost Recon járékról.
A Ghost Recon: Future Soldier - nevéhez híven - a jövőben játszódik. No nem kell mindjárt lézerpuskákra gondolni, de néhány futrisztikus kütyü érkezik majd. A láthatalanságot biztosító köpönyeg mellett, lehetőségünk lesz exo-skeletont magunkra húzni, így több felszerelést cipelhetünk. A játékmenet terén is újít a Future Soldier: a manapság divatos co-op kampány sem hiányozhat, és a kaszt alapú multiplayer sem. A felderítők tökéletesen álcázzák magukat, a mesterlövészek szívdobogás detektort használhatnak, a kommandósok vállán beépített rakétavető lesz.
info: Gamestar -
#36 nekem a konzolos megvétel egyelőre esélyesebb :) (ubi sux, pláne ha az előző részhez hasonloan gagyi port jön pécére + ostoba védelem) -
#35 Hát ha beválik az ubi új védelme akkor muszáj lesz!
Lesz most úgyis sok game ezzel a védelemmel majd a csapatok próbálkozhatnak velük! -
#34 Akkor rendeljük meg most!:P -
#33 Én inkább a szimulátorokat kedvelem, de persze ezek is jók, főleg ha nem hagyják ki a coop módot belőlük :P -
#32 de azért egy wolfeinsteinnél "szimulátorabbak" ;)
az én izlésemnek mindenesetre ezek a középen elhelyezkedő súterek felelnek meg a legjobban :) -
#31 Szimulátornak azt hívjuk, ami törekszik a lehetőségeken belül a valóságot leutánozni. Az Armed Assault épp ezért belefér, taktikai szempontból (hiszen a hadsereg kiképzőprogramjából lett elvileg átalakítva), fegyverrealisztikusság szempontból (minden fegyvernek egyéni szórás, erősség, hatótáv), viszonylag reálisabb sebzésrendszer (pl. ha lábon lőnek csak kúszni tud, ha kezen akkor rángat a fegyver, nehéz célozni), addonnal még el is lehet vérezni. AI irányító addonnal (grouplink, ace, stb.) még az AI is csoportokba szerveződve mozog, bekerít, nagyon kell taktikázni, összedolgozni, fedezékbe mozogni.
A Ghost Recon részek maximum taktikai szempontból lehetnének szimulátorok, de ez azért nem elég ahhoz. -
#30 vagy lekorlátozzuk vizuális szimulációra -
#29 Mondjuk, ha a szimulátort úgy vesszük hogy "a valósághű ábrázolásra a rendelkezésre álló eszközökkel legjobban törekvő program", akkor már jobban állunk. -
#28 éppen ezért nem lehet szimulátornak nevezni semmit ebben a műfajban -
#27 Végülis :D -
#26 az ilyen szimulációt airsoftnak hívják. -
#25 Akkor repszimhez is kéne elektromellény, meg autóshoz is, hiszen ott is felcsavarodhatsz egy fára bármelyik pillanatban...
Mellesleg amíg járműszimeknél egy helyben ülsz, addig itt kéne egy rakás szenzor a testedre meg egy akkora szoba mint a fél ország hogy valósághűen mozoghass... -
#24 milyen szimulátorról beszéltek ti? az ott kezdődik, hogy adott egy valósághű beviteli eszköz
repszim, autószim, motorszim létezik, mert gyártanak hozzájuk megfelelő kormányokat, joyokat, de amíg FPS-t egérrel játszol, az csak játék
pisztoly, puska kell ide, ami lövésnél visszarúg, és elektrosokkoló homlokpánt, ami jelzi hogy eltaláltak :) -
#23 Szép lassan visszatérünk a Doom1 értelmi szintjére. :C
Még a végén a sok gomb megzavarja a felhasználók nyugalmi állapotát. -
#22 konkrétan melyik volt "szim" ? mert a graw1-2 nem. éshát graw1 idején hol voltak még a "konzolok" ?
;) -
#21 Future Soldier...ez már hivatalos -
#20 Stop, de most akkor GR: Future Soldier lesz vagy FR: Predator? Régebben volt róla szó. -
#19 Ez sosem lesz szimulátor...sőt ez a rész már árkádosabb lesz a konzolok miatt.
casualosodik szokták mondani, na ez megfelelő szó lesz a GRFS esetében -
#18 De szerintem fejezzük be a vitát még mielőtt flém lenne belőle :D
De ha tudunk majd viselkedni... felőlem folytathatjuk csak ne ragadtassuk el magunkat :D -
#17 Az OFP 2 számomra üdítő színfolt volt, mert vége nem csak ruszkikat/terroristákat lehet halomra lőni. -
#16 Nem mondtam egy szóval sem hogy valami gond lenne az armával, mai napig játszom úgy az eggyel, mint a kettővel. Csupán néha röhejes dolgok következnek be :D