11
-
#11 MAjd azt nézzétek meg milyen nézettsége lesz pár hét múlva, fele a Heti Hetesének ezt most lefogadom :DD -
babo410 #10 Az a baj, hogy az emberek szellemi színtje már tényleg ennyire le lett nullázva, hogy egy Hajdú Péter lehet a legnézettebb, aki olyan szinten van kb., mint egy 5 éves. Boltban dolgozom, és tapasztalom, hogy sajna az embereknek csak a pletyka fontos. A pletykalapok akármilyen áron is adják, nagyon fogynak. És vannak akik az összeset megveszik, mert lemaradnak vmiről! Ez a helyet a műsorral is! Ha nem nézik, vmiről lemaradnak! A teljes szellemi elbutulásról!!!!!! Én még az ATV-n láttam pár részt, szakmai szemmel néztem, mert ezt is tanultam anno, és érdekes volt. A műsorban a szellemi szint, az nagyon a béka s***e alatt van! És ahelyett, hogy vmi értelmeset találnának ki, inkább mindenféle talkshow-kat találnak ki, ahol a minnél kevesebb a fogad és az IQ-d, annál inkább érdekes vagy felfogás megy! És sajna ezek a legnézettebbek! Anno a valóságshow-k is nézettek vltak, meg akik onnan kikerültek, azóta is sztárok! Ma sztárnak lenni nem túl nagy megtiszteltetés! -
gabeone #9 Aki nézi, az meg is érdemli.. :) Az előzetesét láttam, mondhatom: én rajtuk nevettem, nem velük. Ők mind sikeresebb emberek nálam, de állítom, hogy haszontalanabbak! Nem irígységből beszélek. -
#8 Van egy olyan érzésem hogy pár hónap múlva fellendül majd a Heti Hetes sikere, politizálva humorizálni csak a mindenkori ellenzéknek van igazán lehetősége.
Na meg a botrány is jót tesz majd nekik, ha megint hetente próbálják elpusztítani, beperelni, cenzúrázni, mint a régi szép időkben... -
barcames #5 hajdú egy nullszériás....
akkora az arca, hogy a stúdióba nem fér be -
#4 Ezt a Hajdú Pétert,ezt egyszer már valaki jól betámadhatná(egy 140kg kan kreolbőrü,hátulról)
annyira unszinpatikus egy állat,hogy azt el sem tudom mondani.
Ki tudja miért? -
Caine #3 Imádom ezeket a statisztikákat ... -
#2 -
AZTA #1 Ennyi erovel ugyan azt kb el lehet olvasni akármelyik pletykalapban amit a musorban mondanak.. a másik meg hogy olyan ennek a petikének a hangja mint vmi kis általános iskolás félénk kisgyereknek de abbol is vmi nyomibbnak..:D