47
Stargate Resistance - Csillagkapú TPS-ben
-
#7 (meg talán tekintve hogy ez mmo-nak indúlt valaha) -
#6 Csak a topikcímben lévő Csillagkapút javítsátok ki kérlek... -
#5 tekintve, hogy ez az első stargate témájú game /ami meg is jelent :) / szerintem örüljünk neki.
Egy gameplay video alapján nem kell lefikázni, egy rajongónak aki már megnézett 193 SG-1 epizódot, 100 Atlantis epizódot, és épp a Universe-en bosszankodik, biztosan nagy élmény lesz újra belelépni az eseményhorizontba :)
-
DeviloftheHell #4 ennyit birtak össz vissz alkotni? eléggé gyenge -
#3 +fav am, ez érdekes lesz :D -
#2 lol -
#1 A Cheyenne Mountain jómunkásemberei üres perceikben egy Stargate témájú TPS-t is összedobtak.
A Stargate Worlds hányattatott sorsa mellett igazán meglepő, hogy a Stargate Resistance is megszülethetett. Pedig él, és virul, mint az a Cheyenne Mountain legújabb közleményéből kiderül. Stílusát tekintve multiplayerre kihegyezett TPS.
Túlzottan sokat nem lehet róla tudni ezen kívül. Az alapkoncepció, hogy a Stargate Resistance olyan dinamikus, pörgős csatákat kínál, amelyeket a Stargate Worlds - MMO lévén - nem képes. Hat választható kaszt, egy csomó, a Stargate rajongóknak ismerős fegyver, és online csatározás ezerrel.Támogatott platformok közül egyelőre csak a PC tuti, alant találhatjátok a gépigényt is. Megjelenés 2010 Február 10.-én.
Minimum System Requirements
• Windows XP SP2 or Windows Vista
• 2.0+ GHZ Single Core Processor
• 512 Mbytes of System RAM
• NVIDIA 6200+ or ATI Radeon 9600+ Video Card
• 8 GB of Free Hard Drive Space
Recommended System Requirements
• 2.4+ GHZ Dual Core Processor
• 1 GBytes of System RAM
• NVIDIA 7800GTX+ or ATI x1300+ Video Card
• 8 GB of Free Hard Drive Space
Képek + Trailer
forrás: Gamestar
[URL=http://www.direct2drive.com/9057/product/Buy-Stargate:-Resistance-Download]Preorder
$19.95 -ba kerül "csak"[/URL]