Stargate Resistance
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Én egy Steam sale-re várok...
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!
Ez a hivatalos gépigény:
Processor: 2.0+ GHz Single Core Processor
Memory: 1 Gigabyte of System RAM
Graphics: NVIDIA 7800GT* or ATi Radeon x800* Video Card
DirectXŸ: DirectX 9.0c
Sound: DirectSound compatible sound card
Requires the installation of Hackshield Pro (installer included) for anti-cheat.
Account creation required on www.firesky.com in order to login and play the game.
Intel P4 3.0Ghz 2GB ram X1650 512mb kari. Valószínû hogy menni is fog? 😊
Aktiváltam a játék honlapján és tökéletesen mûködik.
Méretes lett és kellett is. Jó lenne ha több európai lenne mert fárasztó az amerikaiakhoz igazodni. :p
Szerintem jó játék, pár órát játszok vele szinte minden nap. 14 eurót szvsz megér, csillagkapu rajongóknak kötelezõ vétel.
Nem csak az mmog van bajban hanem a cég is, remélem azért ez a játék megmarad, eléggé megszerettem.
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld! \"Yoda\"
Ja látom, hogy már van aki megvette a játékot. Honnan lehetne megszerezni? Mert néztem cd galaxison, de ott nem találtam. És máshol sem. Szóval honnan lehetne megszerezni? Vagy letölteni? Meg láttam direct2drive-on de ott nem tudom, hogy hogyan kell megvenni. Szóval valaki segítene? Elõre is köszi! Ja és StarGate 4ever!
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld! \"Yoda\"
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Amit eddig olvastam róla az alapján vegyes volt a fogadtatás, youtube videok alapján tetszett.
Next PC upgrade: 2022
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Egy gameplay video alapján nem kell lefikázni, egy rajongónak aki már megnézett 193 SG-1 epizódot, 100 Atlantis epizódot, és épp a Universe-en bosszankodik, biztosan nagy élmény lesz újra belelépni az eseményhorizontba 😊
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
A Stargate Worlds hányattatott sorsa mellett igazán meglepõ, hogy a Stargate Resistance is megszülethetett. Pedig él, és virul, mint az a Cheyenne Mountain legújabb közleményébõl kiderül. Stílusát tekintve multiplayerre kihegyezett TPS.
Túlzottan sokat nem lehet róla tudni ezen kívül. Az alapkoncepció, hogy a Stargate Resistance olyan dinamikus, pörgõs csatákat kínál, amelyeket a Stargate Worlds - MMO lévén - nem képes. Hat választható kaszt, egy csomó, a Stargate rajongóknak ismerõs fegyver, és online csatározás ezerrel.Támogatott platformok közül egyelõre csak a PC tuti, alant találhatjátok a gépigényt is. Megjelenés 2010 Február 10.-én.
Minimum System Requirements
• Windows XP SP2 or Windows Vista
• 2.0+ GHZ Single Core Processor
• 512 Mbytes of System RAM
• NVIDIA 6200+ or ATI Radeon 9600+ Video Card
• 8 GB of Free Hard Drive Space
Recommended System Requirements
• 2.4+ GHZ Dual Core Processor
• 1 GBytes of System RAM
• NVIDIA 7800GTX+ or ATI x1300+ Video Card
• 8 GB of Free Hard Drive Space
Képek + Trailer