573
valami készül!
-
#53 háát...nagyon félek, hogy ez már nem az a" fear " lesz ami volt.már a 2 se volt a legjobb erre még egy új csapat is... -
#52 Ilyen lesz a borító:
Ideiglenesen bannernak?
-
#51 Befutottak az első ótvar fos scannelt képek!
Ez akármiből lehetne semmi nem utal "FEAR"-re! :( -
#50 Valami olyasmit olvastam, hogy rövidebb lesz, mint a 2. rész és rövid pályák lesznek a játékban.
Mindegy... sok jó ember kis helyen is fél. -
#49 nekem még az extraction point tetszett, kellemes apokaliptikus befejezés...de itt nálam véget is ért a fear-sztori...a 2. részt nagyon erőltetettnek találtam, és közel sem volt olyan hangulata mint az alapjátéknak. -
...baljós jel, mint amikor Alma piros egyrészese feltűnt az üvegfal mögött az 1. részben... csakhogy ott ez annak volt a jele hogy Alma rosszalkodni fog, ez a tény meg annak a jele, hogy ez a játék bűn rossz lesz... valszeg...
Az első monolith-os Alma kicsi és piros volt de annál gonoszabb, a második nagy és csupasz, de annál tüzesebb.
De hogy most megint mi sül ki abból, hogy egy újabb csapat új Almát fabrikál... hát nem tom, de személyes tapasztalatból kiindulva nem sok jót jelent, mivel nekem anno a két Timegate studio kiegészítő nem jött be annyira mint az eredeti Monolith-os Fear. Ráadásul ez a csapat is egy "Studios".
Ha választani kéne nekem az első Alma jön be mert az érett, piros volt... de ez több mint valószínű hogy zöld lesz... -
#47 "Fejlesztője, a Day 1 Studios..."
-
#46 F.E.A.R. 3: Almástál!
(HW Insider) A játék harmadik része Alma és gyermeke történetével folytatódik. Fejlesztője, a Day 1 Studios, ún. elágazó co-op módot épített be, ahol mindenki elmehet a maga dolgára, a saját kedve szerint látott irányba. Innentől hogyan lesz kooperatív? Hát egymástól elkülönítve is lehet ugyanazért a célért harcolászni. Point Man vagy a Fettel karakterekkel lehetünk. Mindketten az eltorzult Alma gyermekei. Point Man a nagy fegyvereket imádja és pályákon kiépített fedezékrendszerben védheti magát, míg Fettel egy pszi-erőkkel felturbózott szellem, ki bármelyik ellenfele felett képes átvenni az irányítást.
Színtiszta Singleplayer-ben is nyomhatjuk a FEAR 3-at, ekkor Fettel csak az átvezetőkben teszi tiszteletét. Beépítettek egy Valve's Left 4 Dead Director singleplayerhez nagyon hasonlító rendszert. Kompetitív fícsőrökkel gazdagon teleaggatott, tápos multiplayer rész is bekerül. Pontszámokat nyilvántartja a játék pályák teljesítésekor, így újrajátsztva mindenki versenyezhet.
info: Hardwired
Ez a left 4 deades szarság ez mi ez? -
#45 De bizony másik stúdió!Ezért is leszek kíváncsi milyen lesz! -
#44 egy gond hogy ki az a day 1 studio ? monolith készítette eredetileg. most akkor mi van ? ügye nem a egy másik stúdióval fejlesztik a játékot ? -
#43 Új infók -
#42 "PC, PlayStation 3, Xbox 360 verziójának várható megjelenése nagy valószínűséggel az év végére, - 2010 őszére - esik majd."
-
#41 #34? -
strebacom #40 Info morzsa.....
-
#39 Ha jól vettem észre minimál ingame is volt benne! -
Ash04 #38 Bocsi, így kellett volna először is:
Élőszereplős premier -
Ash04 #37 Élőszereplős premier:
http://ps3.ign.com/dor/objects/45905/fear-3/videos/fear3_trl_announcementtrailer_4710.html -
#36 nos lehet, hogy egy kicsit hamar hoztam létre a topicot de már megvoltak az előjelei. -
#35 Éljen!!!!!!!!!!!remélem olyan büntetős lesz mint annak idején a fear 1. -
#34 F.3.A.R: Exkluzív világpremier hamarosan -
#33 F.3.E.R Részletek hamarosan
-
#32 ez kérdés? -
#31 inkább csak gány modellek vannak... -
#30 minden más > Doom és F.E.A.R összes része
Azért hangulatban a Doom odaver bármelyik fírnek, a sztori viszont ugye mindkét játékban gyökér. -
gyepesjoint #29 nem igaz!!! :(( -
#28 Ennek az egész témaindításnak csak egy pletyka az alapja, mivel a Monolith egyik korábbi alkalmazottjának a dokumentumai közt találtak egy Project Hades nevű játékra utaló leírást, ami tervbe van véve. Ezt a rajongók felfújták és elkezdtek találgatni minek az alcíme lehet a Project Hades.
Sokan a Fear harmadik részét látják ebben a címben, mivel valamelyest hasonló a második rész címéhez.
De ez lehet egy másik játékhoz tartozó cím is, mindenesetre a Monolith nem mondott még semmi hivatalosat. -
#27 Lehet az idei E3-mon sem lesz bejelentve az újabb rész, ez a topik várhatott volna míg legalább meglesz a pontos cím, mert tuti nem csak Fear 3 lesz magában... -
#26 akkor Q3 > Source motor?:D -
#25 Ez a kép nem a FEAR-böl van, hanem Garry's Mod. -
#24 tibi>milka
bye -
#23 úristen. minap játszottam ki a return to castle wolfeinsteint, abban is szebb a képi világ :D -
#22 Doom2>>>minden más. -
#21 fear még manapság is nagyon jó hangulattal és mesterséges intelligenciával rendelkezik.
épp a napokban fejeztem be újra. sokadjára
lávit :)
nem mellesleg a sztori kibontása is dícséretes :) -
#20 -
#19 Elmebaj = te
kthxbai -
hiper KOCKA #18 Alma, már ezerszer megbeszéltük, hogy most nem léphetsz ki! Nemsoká elkezdjük készíteni a 3. részt. Rád is szükség lesz. Ne is próbálj megfélemlíteni.
-
artschi2 #17 ezzel elég sokan vitatkoznának, sőt fognak is... -
#16 Doom 3>Fear össze része
kthxbai -
#15 Na mi van itt kéremszépen? Már lassan az derül ki hogy meg is jelet a játék... -
#14 "A cikk a hirdetés után folytatódik"
copy paste fail?