573
valami készül!
-
#93 Mesélnek a fejlesztők -
#92 a fear 2-ben naplójegyzetek keretében már foglalkoztak alma wade gyerekkorával. -
#91 Én annak is örültem volna ha a 3-dik rész Alma gyerekkorával foglalkozik, amikor elkezdődtek az "aktív évei" (paranormális értelemben). És mondjuk alakíthattunk volna egy megbízott ügynököt akinek fényt kellett volna deríteni a titokzatos katasztrófákra amik a kiscsajjal függnek össze, hiszen a kézikönyvből - ami a 2. részhez jár - kiderül hogy Alma már 8 évesen is nagyon nagyon rossz volt. -
#90 Állítólag ők a másodlagos fejlesztők, biztos warner hazudik ez ügyben. lehet közük sincs már hozzá, csak a rajongókat ezzel nyugtatják. -
#89 ez minden csak nem fear...miért nem a monolit készíti ? dupla uzi meg minden ómájgád... -
#88 Amúgy játékokban még nem igazán láthattuk, még 10x sem :) -
#87 Látom nem követed figyelemmel az eseményeket,az Fettel! -
#86 Mert a Cod igazi akció stílus, nem pedig ijesztgetős-fosatós ezért többeknek bejön.
De aki 65-jére nézi újra a Ring-t annak ez is bejön...
Én is várom.
1:44-től a videóban Almával nyomulunk? -
#85 Hát de akkor is durva, hogy szarrá lőtték minden de még csak meg sem rezdült. -
#84 Szerintem csak casual... -
#83 Hát kb. millió 1x láttuk már mindenféle horror filmekben. -
#82 Azért az ágyjelenetes odabaszott :D -
#81 Hát elég engem valahogy nem győzött meg a video, meg a másik ,hogy god mode-ban nyomta a gyerek? -
#80 Megszokhattad az 1be is volt.Kb egy az a létralemászós jelenet miután leérsz megfordulsz ott van Alma no ezt az 1-et lelőtték a demóba :D -
#79 ezt a baromságot
a játákból alig mutatnak vmit csak lelőnek 15 ijesztős részt fölöslegesen sorra egymás után.. -
#78 Megnéztem ezt az új GamesCOM trailert a youtubon jóféle lesz. -
#77 Vadi új gameplay! -
#76 és lám -
#75 Akkor bizony késni fog :( -
#74 Vannak olyan pletykák hogy ezt is eltolták 2011-re.
Amazon és gamestop webáruházakba már 2011-es dátum díszeleg.
De érdekesen eltérő dátumok amazon 2011 február 28 ,Gamestop 4/1/2011.
Mindenki beijedt az új Cod-tól -
#73 Ahogy az élőszereplős részeket látva a videoban a VB elgondolkodhatna tényleg egy film vagy több készítésén csak ne ezzel a faszival. -
#72 Cinematic Trailer -
#71 Óktóber végén. Halloween környékén. -
#70 Ez a játék mikor jelenik meg pontosan? Csak annyit írnak róla, hogy ősszel... -
#69 E3 Trailerek -
#68 Final E3 Trailer -
#67 Utolsó pöcöknél gameplay -
#66 Gamekapocs előzetese! -
#65 Pénteken a GameTrailers TV-n lesz gameplay videó!! -
#64 -
#63 Képek és Trailerek!
Nekem csak a Fettel az új a többi volt már! -
#62 nem tudni, hogy steamworks-ös lesz de szerintem nagy az esély rá. -
#61 Akkor sorry nem is figyeltem! -
#60 Köszi, hogy felraktad, jól esett cikket olvasni róla. Ám az utolsó oldala lemaradt és az elötte levő oldalt 2x raktad bele :) -
#59 Steam-es aktiválás ennél is lesz? -
#58 Májusi Gamestar írása -
#57 Új Trailer (Ez is részben élőszereplős részben ingame jelenetes) -
#56 Remélem marad ez az ár! (7990FT)
Bár házhoz szállítással akkor lehet rendelni a game.co.uk-ról ugyanennyire jön ki! -
Danryu82 #55 Én még most fogok a 2. részével játszani, mert most lett kicserélve a gépem egy bivajabbra! -
#54 lol :)
Ez a nem semmi...
Ezzel a borítóval nehéz lesz eladni a játékot. Fettel kb. olyan, mint a Warlock gonosz mágusa, Pointman-ben meg mintha a Genesis frontemberét látnám, Alma meg mint egy kötőhártya gyulladásos J. Lo...
Hát mi van itt? Enyire erőltették meg magukat? Mi a francért nem tudják összeszedni a régi csapatot?