Bíztatóbb Prison Break képek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Novell jól mondja.
1-es, leülhetsz. <#idiota>#idiota>
1-es, leülhetsz. <#idiota>#idiota>
"Mindenesetre a lenti öt képen"
Szerintem is 5 képrõl van szó a cikkben...
"a sorozat ismertebb szereplõi, T-Bag (vajon ki adta neki a Zsebes nevet?), a Burrows - Scofield duó, Bellick és a maffiózó Abruzzi."
Itt pedig a mondat végérõl a "látható" szó lemaradt, így lenne értelmes.
Szerintem is 5 képrõl van szó a cikkben...
"a sorozat ismertebb szereplõi, T-Bag (vajon ki adta neki a Zsebes nevet?), a Burrows - Scofield duó, Bellick és a maffiózó Abruzzi."
Itt pedig a mondat végérõl a "látható" szó lemaradt, így lenne értelmes.
"Nemcsak hogy értelmetlen ez a mondat, de még az 5-ik kép sincs meg."
A másodikon ott van Scofield és Abruzzi meg a Zsebes. Szó sincs öt képrõl, hanem öt ismertebb szereplõ van a képeken. Szerintem érhetõ a mondat.
A másodikon ott van Scofield és Abruzzi meg a Zsebes. Szó sincs öt képrõl, hanem öt ismertebb szereplõ van a képeken. Szerintem érhetõ a mondat.
Deep Silver ? Pff...ez mindent elárul. Õk nyírták ki a Sacred 2-öt. A két cég amitõl meneküljön ki merre lát: Deep Silver, és a Flagship útódja a Runic Games...
"Mindenesetre a lenti öt képen a sorozat ismertebb szereplõi, T-Bag (vajon ki adta neki a Zsebes nevet?), a Burrows - Scofield duó, Bellick és a maffiózó Abruzzi."
Nemcsak hogy értelmetlen ez a mondat, de még az 5-ik kép sincs meg. <#idiota>#idiota>
Nemcsak hogy értelmetlen ez a mondat, de még az 5-ik kép sincs meg. <#idiota>#idiota>