Ötvös Tibor

Bíztatóbb Prison Break képek

Amit eddig a fejlesztő Deep Silver nyilvánosságra hozott az elméletileg március 26-án megjelenő Prison Break játékból, finoman szólva sem volt túl bíztató.

A mai napon pedig újabb képek láttak napvilágot, melyek egy hangyányival szebben festenek, ám erős a gyanú, hogy ezek az átvezető videókból származnak. Mindenesetre a lenti képeken a sorozat ismertebb szereplői, T-Bag (vajon ki adta neki a Zsebes nevet?), a Burrows - Scofield duó, Bellick és a maffiózó Abruzzi jól felismerhetőek.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A Prison Break: The Conspiracy az első évadot öleli fel. A játékos Tom Paxton bőrébe bújhat, akit azért küld a Cég a Fox River Állami Fegyházba, hogy kiderítse, vajon miért lett Michael Scofield bankrabló és vajon mire készül. A program március 26-án jelenik meg és X360 mellett PS3-on és PC-n is megjelenik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sliderx #6
    Novell jól mondja.
    1-es, leülhetsz.
  • Novell #5
    "Mindenesetre a lenti öt képen"
    Szerintem is 5 képről van szó a cikkben...
    "a sorozat ismertebb szereplői, T-Bag (vajon ki adta neki a Zsebes nevet?), a Burrows - Scofield duó, Bellick és a maffiózó Abruzzi."
    Itt pedig a mondat végéről a "látható" szó lemaradt, így lenne értelmes.
  • 5i #4
    "Nemcsak hogy értelmetlen ez a mondat, de még az 5-ik kép sincs meg."

    A másodikon ott van Scofield és Abruzzi meg a Zsebes. Szó sincs öt képről, hanem öt ismertebb szereplő van a képeken. Szerintem érhető a mondat.
  • unranked #3
    Deep Silver ? Pff...ez mindent elárul. Ők nyírták ki a Sacred 2-öt. A két cég amitől meneküljön ki merre lát: Deep Silver, és a Flagship útódja a Runic Games...
  • Sliderx #2
    "Mindenesetre a lenti öt képen a sorozat ismertebb szereplői, T-Bag (vajon ki adta neki a Zsebes nevet?), a Burrows - Scofield duó, Bellick és a maffiózó Abruzzi."

    Nemcsak hogy értelmetlen ez a mondat, de még az 5-ik kép sincs meg.
  • dronkZero #1
    Tényleg elég hányás, ahogy kinéz. Azért egy letöltést talán meg fog érni, az első évad még jó volt...