5
  • mynameisbence
    #5
    Az Imax az mitől Imax? Am ezt írtam egy másik Tf-es cikkhez és szerintem tök jó:Már tudom is mi lessz a harmadik Transformers film címe: Transformers 3: A bukott film bosszúja.Az aranymálna kiosztóiról kiderül hogy álcák és ellenük fognak Optimusék harcolni."
  • Ahoy
    #4
    Kicsit off, de 3d-vel kapcsolatos:

    Voltam pár napja Imax 3d-ben az Arena plázában az Avataron. Film amúgy állatira tetszett, mert már láttam egyszer itthon sima cinemacity 3D-ben.

    Nekem baromi nagy csalódás ez az Imax... Semmi különbség nincsen, sőt nemcsak én éreztem, de valahogy mintha "kevés lett volna az FPS". A mozgások világos részeknél szaggatottak voltak, és iszonyatosan zavart. 5ik sorban ültünk, és lehet emiatt volt, és a túl nagy vászon miatt nekem már követhetetlenek voltak a közeli harcijelenetek. Ráadásul néha a vászon közepén megjelent egy kis pörgő fekete folt... Az egész filmből egy életlen maszlagra emlékszem. :S Sokszor elszédültem és kissé hányingerem is lett...

    Az itthoni moziban viszont tökéletes volt az élmény, kicsit távolabb is voltunk, kisebb volt a vászon és valahogy nem éreztem ezt a villódzást.

    Szvsz baromság az Imax, és túlzásbavitt vagizás a "méretekkel". Kisebb mozi barátságosabb és kellemesebb is szerintem.

    Persze ettőlmég lehet másoknak bejött.
  • Mister
    #3
    Transformers 3D :)
    Amúgy legyen is 3D, nekem amit eddig láttam, tetszett. ( mármint 3D-s film )
  • Chocho
    #2
    3D-s elektronmikroszkópokkal.
  • Sanyix
    #1
    transzformátor 3: Az indukció bosszúja!