De szar duma. Ha winmo alá tudnak flash-t támogató böngészőt fejleszteni, akkor nyilván ők bénáznak.
intrex#4
Több mint 10 éve áttértem az Apple gépekre, nem bántam meg, sőt manapság egyre jobban röhögök a windows és sleppje ostobaságain, de jelen esetben szerintem is faszságokat beszél Jobs. A sok dollárt látja már csak, minden érvében a pénz dominál. Sajnos.
Pedig egy többórás HP notebook űbercsicsásított kéken és zölden villogó ledes plusz windowsos élményvilága után olyan visszaülni egy nyugodt Apple gép elé, mint ha egy doboz xanaxot vennék be.
slickboy#3
Várjuk egy felkent Apple próféta magyarázatát, tulajdonképp miért is felesleges a Flash vagy esetleg Blu-ray támogatása...
kvp#2
A flash a kevesbe szerencses weboldalak menurendszeren kivul ket dolgot jelent a vilagnak: ingyen videokat es jatekokat. Ez ket olyan terulet ahol az apple inkabb az itunes/appstore fele szeretne terelni a vasarloit. Magyarul ha letiltjak szamukra a web egy reszet, akkor majd megveszik azt toluk penzert. Ha meg nem, akkor sem veszitenek semmit. A legtobb apple vasarlo amugy is csak akkor nez meg egy ingyenes hiroldalt ha arra 99 centert elo lehet fizetni az itunes-on.
willcox#1
Melópityu sötét, mint a pulóvere. Melópityu érvelése olyan, mint a mikorszopszé, miszerint ez nem hiba, hanem feature. MEGALOL!