Máris bírálatok kereszttüzében az iPad
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
endrev: szóval szar, ezért reménykedsz hogy jön egy imactabletmacitabletpadi. Fanboy rulez. Nem értem minek kell isteníteni applet, nem mondom, hogy szar cuccokat csinál, de a szememben nem több presztízs terméknél. Sok olyan cuccuk van, ami pótolható kevesebb pénzért.
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
http://www.axiotron.com/index.php?id=home
szoval ez nagy visszalepes volt de mindjuk a bukasban nem hiszek,mert az embereknek mindegy mit csak vegyenek valamit fokent nyugaton usarol nem is beszelve,hany fajta automarka megel holott vannak jok es gagyik is,olcsok es dragak van svajci ora,japan,de soknak meg kinai vagy orosz kell szoval mindegy mi az csak legyen valami ez a "siker titka" kinek fekete kocsi kell kinek feher kinek osx kinek win,kinek linux,kinek sony playstatin,kinek,xbox,kinek ati,kinek nvidia,kinek amd,kinek intel,kinek sony kinek lg kinek wii mindegy mindegy mindegy ugy is aki amit vesz aszt hiszi az a jobb kozben nem igy van...........es az is mindegy,hogy van e flash tamogatas az iphoneban vagy nincs legfejebb x millio $ profit helyett csak x
alapbol adatbazist kreal mind1ik szoftvere es errol kommunikal a net fele.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Milyen falls marketingduma ezt a szart forradalminak nevezni! :-D
Ha ez nem lesz totális piaci bukta, akkor több a hülye, mint gondoltam...
Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!
Szvsz asztali PC-n kívül egyik termékük se elég jó (értsd: pocsék ár/feature).
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
- Kamera mikrofon nélkül nincs skype.
- E-bookhoz meg túl rövid az üzemideje illetve az Iphoneomhoz sem találtam olyan ebook olvasót amivel tudom nézegetni a meglévõ könyveimet.
- Ha az Iphone levelezõ programja van rajta akkor nem igazán lehet csatolásokat kezelni rendesen.
- Multitasking.. No comment.
- Ogg, Flac, No comment.
Ha innovatív miért nem amoled és miért nem 20+ óra az üzem idõ..
Szomorú, mert az OSX az nagyon tetszik, mert unix alapú és stabil. Reméltem, hogy kihoznak egy tablet pc-t a fenti tudással.
Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Épp úgy, ahogy a bestsellerek sem azt jelentik, hogy a "a legjobb könyv", hanem azt, hogy a "legjobban eladott könyv"
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Amennyit olnek a marketingbe, annyi jon vissza.. kb.
Ez az eszkoz szarra sem valo.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
A képernyõ mint közvetlen beviteli eszköz sok mindenre nem alkalmas, nem hatékony, nem kényelmes. Persze 1-2 dologhoz meg igen.
Jópofa dolog, de ahhoz képest viszont az ilyen eszközök drágák!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"
Gondolkozzunk már üzleti fejjel! Az Apple kidobta az iPad-et a TabletMac elõtt, két okból:
1. tapasztalatokat szereznek a visszajelzések alapján ahhoz, hogy egy tökéletes TabletMac-et alkossanak.
2. még ki is termelik a TabletMac fejlesztésének költségeit.
Mi a túróért védték volna le a TabletMac-et, hogy azután az iPad-et használják, ha nem azért, mert a TabletMac MÉG CSAK MOST JÖN, 1-2 éven belül? 😉
Ez nem TabletMac. Egy kisebb tömeg keveri össze a szezont a fazonnal. Ha ez TabletMac lenne, akkor a prezentációban Steve Jobs nem az Iphone és a Macbook KÖZÉ, hanem a Macbook-on TÚLRA pozicionálta volna a terméket.
A Macbook-on túlra a TabletMac való.
De OSX-szel lenne ez jó, ez így kalap szart se ér, ahogy az iphone se jailbreak nélkül.
Amúgy amikor elõször meghallottam az iPadot, nekem ez ugrott be 😊
LZ forever
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD