Máris bírálatok kereszttüzében az iPad

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

z99999
még a seggemet se törölném ki vele.

Pszt.

Sanyix
nem tetszik az ipad? biztos csórók vagyok, és csak irigykedtek mert nektek soha nem lesz ilyen!

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Julius Caesar
Bukóvári...

endrev: szóval szar, ezért reménykedsz hogy jön egy imactabletmacitabletpadi. Fanboy rulez. Nem értem minek kell isteníteni applet, nem mondom, hogy szar cuccokat csinál, de a szememben nem több presztízs terméknél. Sok olyan cuccuk van, ami pótolható kevesebb pénzért.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

Mar regota van teljes erteku oprendszerrel osx-el,de nem az apple gyartja

http://www.axiotron.com/index.php?id=home

szoval ez nagy visszalepes volt de mindjuk a bukasban nem hiszek,mert az embereknek mindegy mit csak vegyenek valamit fokent nyugaton usarol nem is beszelve,hany fajta automarka megel holott vannak jok es gagyik is,olcsok es dragak van svajci ora,japan,de soknak meg kinai vagy orosz kell szoval mindegy mi az csak legyen valami ez a "siker titka" kinek fekete kocsi kell kinek feher kinek osx kinek win,kinek linux,kinek sony playstatin,kinek,xbox,kinek ati,kinek nvidia,kinek amd,kinek intel,kinek sony kinek lg kinek wii mindegy mindegy mindegy ugy is aki amit vesz aszt hiszi az a jobb kozben nem igy van...........es az is mindegy,hogy van e flash tamogatas az iphoneban vagy nincs legfejebb x millio $ profit helyett csak x

Tetsuo
jah, nagyon durva. a picasa el kezdte feltolteni a kepeimet.. meg ilyenek.
alapbol adatbazist kreal mind1ik szoftvere es errol kommunikal a net fele.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

sokkal több, ráadásul pont ilyen kell nekik, amitõl a sarki hentes is hip hop elitista lesz.

Nem tûnt fel senkinek, hogy ez egy olyan nagyra nõtt Iphone, amivel nem lehet telefonálni, azaz egy túlméretezett IPod Touch?

Milyen falls marketingduma ezt a szart forradalminak nevezni! :-D
Ha ez nem lesz totális piaci bukta, akkor több a hülye, mint gondoltam...

Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!

hdo
Már vagy 20 éve nem fogtak mellé, már vártam olyan apple terméket ami már az elejétõl fogva bukásra van ítélve! xD

Szvsz asztali PC-n kívül egyik termékük se elég jó (értsd: pocsék ár/feature).

Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?

Bocsásson meg a világ, de ez egy szar.
- Kamera mikrofon nélkül nincs skype.
- E-bookhoz meg túl rövid az üzemideje illetve az Iphoneomhoz sem találtam olyan ebook olvasót amivel tudom nézegetni a meglévõ könyveimet.
- Ha az Iphone levelezõ programja van rajta akkor nem igazán lehet csatolásokat kezelni rendesen.
- Multitasking.. No comment.
- Ogg, Flac, No comment.

Ha innovatív miért nem amoled és miért nem 20+ óra az üzem idõ..

Szomorú, mert az OSX az nagyon tetszik, mert unix alapú és stabil. Reméltem, hogy kihoznak egy tablet pc-t a fenti tudással.

Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.

hdo
És ezt nem is vonom kétségbe, ékes bizonyítéka hogy a megrágott alma logójával még a szart is el lehet adni nyereségesen, és ez az új ... izé ... erõsen próbára fogja tenni ezt! xD

Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?

Hegi90
Az apple mindig arról volt híres, hogy jobb volt a marketingje, mint ami a termék ára mögötti érték 😊

Épp úgy, ahogy a bestsellerek sem azt jelentik, hogy a "a legjobb könyv", hanem azt, hogy a "legjobban eladott könyv"

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

hdo
Telefonnal is jócskán leelõzte az összes többi gyártó mégis befutott az iPhone!

Az ájfon már évek óta a polcon van, mégsem oldották meg. Mirõl beszélsz?
Androiddal? Guglimániás vagy? A guglinak csak a keresõje jó, minden más tiltva van nálam. Az én dolgaimban ne kotorásszon ez a mindenrõl tudni akaró cég és a megbízói.
Olyan termékkel ne érvelj, ami csak az álmaidban szerepel.
Nekem ingyen sem kéne. Használhatatlan, semmire sem jó gagyi.
Az összes apple fan évek óta azzal védekezik, hogy ha valami hiányzik a termékbõl, az tulajdonképpen még jó is, mert úgysem kéne semmire. Aztán ha a 2.0 vagy 3.0 termékbe bekerül, akkor meg verik a mellüket, hogy micsoda csodálatos dolog, hogy van benne. Az én netbookom 1 kg, vagyis 30 dekával nehezebb csak, mint ez a szutyok, viszont nagyságrenddel többet tud. Ha neked 1 kg sok, akkor a 0.7 kg is sok, és javaslom, hogy erõsödj egy kicsit, mert még egy kg kenyeret sem fogsz tudni hazavinni. LOL!
pffff.. webcamera és fõleg mikrofon (!!) nélkül fabatkát sem ér az egész kóceráj, mivel már az 5 évvel ezelõtti telókon is alap ma már hogy videofonálok valós idõben Skype-pal vagy más rendszerrel... jöhetnek ide akármilyen multitaccsal ha ennyit se tud akkor megtarthatják és gyönyörködhetnek benne...
Fele ennyiért, plusz piros sapka, hogy tudjál vele villogni a majálison , ugye Gino? De ennyié , úgy hogy még a biztonság se jó.....

pff, ha ingyen adnák, talán elfogadnám, de akkor is csak azért, hogy túladhassak rajta némi kp-ért. apple termékért pézt nem adnék...

DjDano
Fele ennyiért talán kéne...

Tetsuo
Viszont ezzel nem fognak megtermelni semmilyen koltseget, ugyanis ez bukas.
Amennyit olnek a marketingbe, annyi jon vissza.. kb.
Ez az eszkoz szarra sem valo.

Tetsuo
LOL de mire hasznalnad?

NEXUS6
Egyelõre a tabletPC 2000-es bemutatása óta sem történt gyak semmi (10 év!). Minimális a felvevõ piaca az ilyen termékeknek.

A képernyõ mint közvetlen beviteli eszköz sok mindenre nem alkalmas, nem hatékony, nem kényelmes. Persze 1-2 dologhoz meg igen.
Jópofa dolog, de ahhoz képest viszont az ilyen eszközök drágák!

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

CybeRick
Csak kérdéses hogy erre van-e, lesz-e igény? Amire te gondolsz arra lenne. Azonban mire kijön vele az Apple, már lehet beelõzi az összes többi gyártó. És nem biztos hogy az iPad-el szerzett negatív hírnév jót tesz majd a "TabletMac"-nek.

\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"

Hihetetlen, hogy mennyien nem veszik észre: EZ NEM TABLETMAC. Ez egy elõzetes, köztes fázis!

Gondolkozzunk már üzleti fejjel! Az Apple kidobta az iPad-et a TabletMac elõtt, két okból:
1. tapasztalatokat szereznek a visszajelzések alapján ahhoz, hogy egy tökéletes TabletMac-et alkossanak.
2. még ki is termelik a TabletMac fejlesztésének költségeit.

Mi a túróért védték volna le a TabletMac-et, hogy azután az iPad-et használják, ha nem azért, mert a TabletMac MÉG CSAK MOST JÖN, 1-2 éven belül? 😉

Ez nem TabletMac. Egy kisebb tömeg keveri össze a szezont a fazonnal. Ha ez TabletMac lenne, akkor a prezentációban Steve Jobs nem az Iphone és a Macbook KÖZÉ, hanem a Macbook-on TÚLRA pozicionálta volna a terméket.

A Macbook-on túlra a TabletMac való.
Szerintem a flash maga nem annyira lényeges, csak a flash videó. Mert flash játékkal, amihez billentyûzet meg egér is kell, nyilván nem tudnál játszani..
De OSX-szel lenne ez jó, ez így kalap szart se ér, ahogy az iphone se jailbreak nélkül.

Amúgy amikor elõször meghallottam az iPadot, nekem ez ugrott be 😊

LZ forever

Narxis
Nem, nem az.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
Azt megoldják mire a boltok polcaira kerül.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

a flash-sel is gondban van, mint az iPhone, szóval ennyit netezésrõl is...
CybeRick
A legnagyobb hiányossága az hogy nem multitasking. 2010-ben azért ez már alap lenne! Szerintem gáz. Azért megnézném más oprendszerrel, pl androiddal.

\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"

celza8807
Jessz! Ez bizony bukta. Ebben a formában legalábbis.

A#1

Nem vagyok egy apple fan, de nem érzem hiányát a kamerának. A telefonomban van, a PDA-mat meg simán kicserélném erre. Bár abban van 2 kamera is, nem használom, ellenben a gps modult és a hsdpa-t. Hátránya hogy kicsi a kijelzõ, elõnye, hogy könnyebb mint egy laptop. Nem szeretnék note- vagy netbookkal rohangálni, mert az meg nehéz. Ezért sem vettem eddig, de egy ilyennek lehet örülnék. Azt a 0,7 kg-ot meg inkább cipelném mint 1,5-öt. Ráadásul ha ez is a iPhone evolúcióját követi, megvárnám a 2. vagy a 3. generációt, hátha abban már lenne multitask. Addig meg ráérek a telefonommal zenét hallgatni. Szerintem jó alternatívája a 2. pc-ként fenntartott laptopoknak. Eddig sem hiányzott a dvd írási lehetõség, meg a hw billentyûzet.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

← ElőzőOldal 2 / 2