55
Herendi Porcelán Rajongók Fóruma
-
#15 :- )
És milyen nyomot hagyott benned?
Hogyan viszonyulsz most a porcelánokhoz? -
oké Fő -
Na,asszem pontosan ez az amiről beszéltem az előző kommentekben...ez az SG színvonal,NC..
Te meg rendkívül humoros voltál kisfiam,remélem eme tartalmas és a fórumot nagy mértékben építő hozzászólás megírása után már büszkén hajtottad álomra azt a kis okos fejecskédet -,- -
Nekünk van egy köcsög
Kutyánk. -
ezt mondjuk nem csodálom :D -
én sem jósolok nagy népszerűséget a topiknak, egyszerűen itt nem az a közösség fórumozik akik nagy porcelánrajongók sztem(aztán tisztelet a kivételnek).
én annyit tudok a témához írni h nekünk is van herendi meg zsolnay is, és emlékszem h kis koromban mindig levoltam baszva h ne futkorásszak porcelán körül, ne érjek hozzájuk, de még csak rájuk se nézzek :D
kigyulladt volna a ház, a tányérok elöbb kinn lettek volna mint én xD -
Hát ez a kikötés elég ökörség az indexnél,bár biztos megvan az oka..gondolom ott is elszabadult a pokol. -
#8 Nekem is van Zsolnaim is.
Örökség! Sajnos! Jobb lenne, ha még anyué lehetne! -
#7 Igen! Én is ott próbálkoztam volna először.
Ott csak úgy lehet topikot indítani, hogy az adott kategóriában már van harminc hozzászólásod! Miért kell a Tibeti barátok klubjába belekotyognom, hogy indíthassak egy ilyen fórumot?
Azt nem gondolom, hogy egy este alatt rátalálnak az érdeklődők a topikra. Majd elválik. Egyébként a "fiatalok" figyelmét is felhívnám, minden magyar vonatkozású hasonló produktumra!
Csak, hogy tudják van mire büszkének lenniük!
-
geo91 #6 nekünk csak zsolnay-nk van, az is csak egy sótartó, de az vagy 70 éves. -
Nem tudom,megmondom őszintén fogalmam sincs:) Indexen például,ott aztán van minden. De az SG-től,meg az SG fórumközönségétől szerintem eléggé távol áll ez a téma,itt inkább más témák (informatikával,technikai újdonságokkal,stb-vel foglalkozók) szoktak "pörögni",az ilyesmi nem igazán.Sajnos engem igazol az eddigi összesen 4 komment (ezzel együtt 5) is:( -
#4 Miért?
Szerinted hol kéne indítani hasonló fórumot?
Egy másik oldalon szerettem volna eredetileg, de ott macerásabb lett volna.
Mint említettem nem találtam ilyen fórumot, így ha valaki keresővel próbálkozna (mint ahogy én is tettem)
csak rá talál az oldalra.
-
Jó ötlet és nem akarok rögtön ilyennel indítani,de szerintem ezzel a témával itt sg-n nem fogsz "nagy sikert aratni"
Értse mindenki,ahogy akarja -
Nekünk van itthon vmi antik herendi cuccos ha jól emlékszem.Vagyis volt míg a macsaka le nem verte.Lehet h van azon kívül bár nem nagyon tudom. -
#1 Sziasztok!
Az interneten körülnézve nem találtam fórumot, ahol összejöhetnének a Herendi porcelán szerelmesei. Reményeim szerint itt segíthetjük egymást, örülhetünk egymás szerzeményeinek,"kincseinek".
Ennyit megérdemel ez a patinás és méltán világhírü magyar termék!
És mi is!