Herendi Porcelán

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

greg benz
Nem tudom,megmondom õszintén fogalmam sincs😊 Indexen például,ott aztán van minden. De az SG-tõl,meg az SG fórumközönségétõl szerintem eléggé távol áll ez a téma,itt inkább más témák (informatikával,technikai újdonságokkal,stb-vel foglalkozók) szoktak "pörögni",az ilyesmi nem igazán.Sajnos engem igazol az eddigi összesen 4 komment (ezzel együtt 5) is😞

Törölt felhasználó
Miért?
Szerinted hol kéne indítani hasonló fórumot?
Egy másik oldalon szerettem volna eredetileg, de ott macerásabb lett volna.
Mint említettem nem találtam ilyen fórumot, így ha valaki keresõvel próbálkozna (mint ahogy én is tettem)<#nemtudom> csak rá talál az oldalra.
greg benz
Jó ötlet és nem akarok rögtön ilyennel indítani,de szerintem ezzel a témával itt sg-n nem fogsz "nagy sikert aratni"

Értse mindenki,ahogy akarja

The Protector
Nekünk van itthon vmi antik herendi cuccos ha jól emlékszem.Vagyis volt míg a macsaka le nem verte.Lehet h van azon kívül bár nem nagyon tudom.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Törölt felhasználó
Sziasztok!
Az interneten körülnézve nem találtam fórumot, ahol összejöhetnének a Herendi porcelán szerelmesei. Reményeim szerint itt segíthetjük egymást, örülhetünk egymás szerzeményeinek,"kincseinek".
Ennyit megérdemel ez a patinás és méltán világhírü magyar termék!
És mi is!
<#wink>
← ElőzőOldal 2 / 2