15
-
#15 elmosta a kést:D -
A1274815 #14 És akkor miért nincs ide írva valami ilyesmi:
A tetest megkérdezve, hogy miért tette a bírosán gon azt felete, hogy ...
Kérem szépen én nem azt mondtam, hogy nem lehet abszólút elmebaj alapja, bár a játéknak az eseményekhez 100%, hogy semmi közük és az elmebaj is valami a háttérben. Csúpán azt, hogy ha van valami is a hátterében és a srác ki is tálalt volna, el lett halgatva a nyílvánosság elől, azért hogy a játékokon lehesen elverni a port. -
#13 Nincs itt a háttérben semmi, kitálalt volna a srác... -
A1274815 #12 Ennek semmi köze nem volt a játékhoz.
Valami itt van a háttérben és valószínűtlen, hogy valaha is előrukkoljanak vele. -
#11 Egyszerűen nem tudom elképzelni azt a szituációt ahogy apa-fia családias hangulatban, barátságos meccset vívva játszanak, egyszer csak a gyerek meg torkon szúrja az apját...
Vagy beteg a gyerek, vagy volt már ennek előzménye is. -
bigjoe #10 Nem kell messzemenő következtetéseket levonni.. Mindig is voltak idióták (Pszichopaták) és lesznek is. Függetlenül a játékoktól.
-
Kindred Blades #9 Nem a sport primitív (illetve a foci is, de közel sem annyira, mint) a kedves rajongótábor nagyobbik része. Akinek nem inge, ugye... -
#8 jóhogynem azt mondod ,hogy akés a hibás! -
#7 boccsi"marcee"-nak ment -
#6 nem ez nem igaz,a "nevelés" édes fiam,ma ugyan is a fiatalságot nem a szölő neveli(persze tisztelettel a kivételnek)hanem a média!
mindenki elfoglalt ebben a kapitalista rabszolgatartó Geci társadalomban ,AZÉ! -
Jack Bauer ahős #5 Primitív a jó anyád, az. -
marcee #4 Ezek az erőszakos játékok az okai minden gonoszságnak a világon! -
Librarian #3 Ja, milyen társadalom az, ahol a legnézettebb és legnépszerűbb egy ilyen primitív sport?
Egyébként az is lehetne a cím, hogy "Megszúrta apját a foci miatt" :-)p -
caprocorno #2 Mindig tudtam, hogy a foci veszélyes a társadalomra. -
#1 loller