15
  • _Atti_
    elmosta a kést:D
  • A1274815
    És akkor miért nincs ide írva valami ilyesmi:
    A tetest megkérdezve, hogy miért tette a bírosán gon azt felete, hogy ...

Kérem szépen én nem azt mondtam, hogy nem lehet abszólút elmebaj alapja, bár a játéknak az eseményekhez 100%, hogy semmi közük és az elmebaj is valami a háttérben. Csúpán azt, hogy ha van valami is a hátterében és a srác ki is tálalt volna, el lett halgatva a nyílvánosság elől, azért hogy a játékokon lehesen elverni a port.
  • Narxis
    Nincs itt a háttérben semmi, kitálalt volna a srác...
  • A1274815
    Ennek semmi köze nem volt a játékhoz.

Valami itt van a háttérben és valószínűtlen, hogy valaha is előrukkoljanak vele.
  • plu604
    Egyszerűen nem tudom elképzelni azt a szituációt ahogy apa-fia családias hangulatban, barátságos meccset vívva játszanak, egyszer csak a gyerek meg torkon szúrja az apját...
    Vagy beteg a gyerek, vagy volt már ennek előzménye is.
  • bigjoe
    Nem kell messzemenő következtetéseket levonni.. Mindig is voltak idióták (Pszichopaták) és lesznek is. Függetlenül a játékoktól.
  • Kindred Blades
    Nem a sport primitív (illetve a foci is, de közel sem annyira, mint) a kedves rajongótábor nagyobbik része. Akinek nem inge, ugye...
  • jaspercry
    jóhogynem azt mondod ,hogy akés a hibás!
  • jaspercry
    boccsi"marcee"-nak ment
  • jaspercry
    nem ez nem igaz,a "nevelés" édes fiam,ma ugyan is a fiatalságot nem a szölő neveli(persze tisztelettel a kivételnek)hanem a média!
    mindenki elfoglalt ebben a kapitalista rabszolgatartó Geci társadalomban ,AZÉ!
  • Jack Bauer ahős
    Primitív a jó anyád, az.
  • marcee
    Ezek az erőszakos játékok az okai minden gonoszságnak a világon!
  • Librarian
    Ja, milyen társadalom az, ahol a legnézettebb és legnépszerűbb egy ilyen primitív sport?
    Egyébként az is lehetne a cím, hogy "Megszúrta apját a foci miatt" :-)p
  • caprocorno
    Mindig tudtam, hogy a foci veszélyes a társadalomra.
  • Narxis
    loller