10
-
stremix #10 Már megint egy "külföldi" nyomja feljebb a microsoftot. És nekik nő tovább a pénzük. -
bakagaijin #9 2006.
LinkedIn - a kép hasonlít, a név stimmel, szerinted ő az? Ez alapján Miskolci Egyetemen végzett és jelenleg PHP programozó. - Ugyanazzal a képpel Twitteren.
Egyébként nekem is volt gimis ismerősöm, aki kicsit zseni volt, termtud OKTV-ken jó helyeket ért el, MIT ösztöndíj... Aztán azt terjesztették róla, hogy elitta az agyát meg hazaküldték. Mindenesetre a BME doktoranduszlistája meg tárgyleírásai feldobják a nevét, tehát annyira nem lehetett rossz neki, maradt még agysejt bőven :). Szóval az alkeszos történetekben én nem hiszek annyira, vagy legalábbis egyetem alatt ez teljesen természetesnek vehető. Séf bácsi is mindig ezt mondogatta a SouthParkból :)) -
ForgerON #8 Jól mondod Mister. Majd lezüllik, elkezd piálni, meg nőzni. :D -
#7 Szurkolok neki, hogy a gyerekkori hírnév ne kábítsa el és ne tegye tönkre a gyermekkorát...
Sajnos, Szász Marcival az volt a baj, hogy a hírneve miatt az osztálytársai nem fogadták be, magányos lett, nem élhette a korának megfelelő életet.
A különleges képességű gyerekeket a tanárok is utálják (mindig attól félnek, olyat talál kérdezni, amire nem tudják a választ és égnek majd a diákok előtt)...
-
torcipepe #6 emlékszik még valaki Szász Marcira, asszem így hívták azt a magyar kölyköt, aki kb 10 évvel ezelőtt évi 2 osztályt lépett. mára inkább az terjeng róla, hogy rohadt nagy alkesz, aki elitta az összes agysejtjét. -
Mister #5 amerikában úgy fog járni, mint a kis észak kóreai gyerek, aki Sheldon ellenfele volt a Big Bang Theoryban... :D -
moikboy #4 Úgyis majd lelassul és beérik a kortársai :) -
FoodLFG #3 És mi a helyzet a lányokkal ?
Egyébként helyes, ilyen emberek kellenek nekünk. Ha már gyorsan tanul a gyerek, használják is ki. -
atys2 #2 ...néhány év és IT professzor...
GRATULA! -
amitakartok #1 MI VAN???