Tévésorozat lesz Spielberg idegeninváziójából

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehet Spielbergnek inkább minisorozat fronton kéne próbálkoznia, hisz Az elitalakulat remek volt, majd jön a Pacific...ez is jó lehet akár..ráadásul megdobva egy ksi feszültséggel, jó látvánnyal, és máris elbújhatnak az ilyen Stargate meg Star Trek meg Battlestar Galactica gagyik
csak szünetel márciusban folytatják 4 rész kintvan torrenten

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

A V elsõ részét láttam csak, és az bejött. Nem szüntették meg véletlenül a sorozatot?

Remélem itt Spielbergék nem a drámára akarnak elsõsorban fókuszálni, egy jó kis akciódús ûrlény vs human sorozatot el tudnék viselni.
Narxis
Én örülök minden sci-fi sorozatnak, nagyon el van hanyagolva ez a kategória, kevés a sikeres sci-fi sorozat, szóval várom.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Szerintem ez ötletlopás, mert a Terminátorban is és a nulladik típusú csillagkapuban is volt ilyen... Is. Egyébként az Avatar jó. Látta már valaki? <#idiota>
már várom ki fog elõször anyázni, hogy merazavatarígymegúgy.
na meg kérem ez is ötletlopás lesz, mert hát nulladik típusú, meg világok harca és terminátor egy "kiscsillag kapuval". meg, hogy ezek a spielbergék olyan bénák, hogy még kitaklálni se bírnak semmi újat...ahh
miért, ha könyvtárosnak, kincsvadásznak el tudod képzelni...
naigen, most bejött a V és mindenki erre fogja verni hogy tévés sci-fi?
Várjuk, reméljük jó lesz! Carter dokit régen szerettem, hát ha még ma is jól játszik. #1 ha már felmerült, Taken nálam nagy kedvenc :)
Várom szeretettel :-)
NEXUS6
Mondjuk kicsit hasonlít a sztori a "V" címû sorozatra, csak ott ugye kevesebb pénzbõl kellett megcsinálni a filmet ezért nem irtották ki az emberiség nagy részét, mint ahogy amúgy a készítõk gondolom szerették volna.
(/verz disznók! <#nyes>)

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

?? hogy érted, hogy le lett adva? az esetek zömében pilotot nem szoktak leadni, a pilot feladata, hogy a csatorna fõnökei megnézzék és meg sem várva a nézõk reakcióját eldöntsék, hogy kell-e vagy sem a sorozat. az elsõ részeket, vagyis a pilotokat a nézõk csak akkor látják, ha elkezdik adni a sorozatot. (a warezolók elõnyben vannak, mert elõfordul, hogy olykor kiszivárog a premier elõtt, de nem ez a jellemzõ.)
Shiwo
kérdés: a film pilot-ja lelett már adva, vagy a csatorna fõnökeinek annyira tetszett, hogy meg se várták a nézõk reakcióit ? ha lement már, akkor milyen néven ?

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

chase
http://www.hosszupuskasub.com/download.php?file=0014547.rar

Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad

Carter dokit nehezen tudom elképzelni gerillavezérként...
By the way nincs valakinek magyar felirata a Spilberg féle Taken sorozathoz?