14
  • Totyamaster
    SZIASZTOK! nekem eredeti a tropico 3 mikor tudom megvenni hozzá a kiegészítőt ???!! ja és magyar feliratos az én verzióm (élvezetes egy kis game) nekem tetszik!!!
  • OliApa
    Akkor gyorsan vegyél még. A CD galaxisban ugyanis 2.240.- HUF
  • eekson
    Van egy eladó új, még fóliázott állapotban lévő Pc-s Tropico 3-m. Valós képet küldök ha kértek. Irányár: 4999ft Érd: pier86 (kukac) freemail (pont) hu
  • dmegyesi
    A notimon csak keserves kínok közt tudtam összehozni, hogy fusson, ráadásul akkor is elég nehézkesen ment. Sztem ne erőltesd Intel VGA-val. :(
  • Szemjuel
    De igen! *kb ugyan ilyen szintű, és ennyit is ér a hozzászólásod... azér van 10 pici ujjacskád, hogy be tudd gépelni az érveket is*
  • Narxis
    Nincs igazad.
  • atlagember
    Nekem a Secondorb a kedvencem. Az legalább online. Ráadásul telepíteni sem kell, mivel a böngészőből játszható.
  • Lenry
    nem mondanám, hogy unalmas, inkább, hogy már mindent tudsz én nem igazán kihívás.
    az első városommal vagy 2 hétig szenvedtem és csak az 50 év eltelése mentett meg az államcsődtől.

a következőben már tudtam, hogy mit és hogy kell, és a végén több, mint 2M dollárral fejeztem be, és már annyim volt, hogy nem tudtam mire költeni
  • szily3
    Aki maximalista, vagy csak simán túl van a 100. városon szimszitiben, az sokszor újrafogja játszani :)
  • Drawain
    Király játék volt, elvoltam vele jó pár órát. Kár, hogy ha egyszer végigvisz az ember egy skirmish-t, akkor utána már elég unalmas.
  • Szemjuel
    játszik vele valaki noteszen? integrált intel vga, meg c2d. ha fut rajta kipróbálom
  • gombabácsi
    Nem értek az ilyen típusú játékokhoz, de azért ennek nagyon jó a grafikája...
  • Mardel
    Nem sokat.
  • Etinger
    Fura látni mennyit fejlődött a technika :)