14
-
Totyamaster #14 SZIASZTOK! nekem eredeti a tropico 3 mikor tudom megvenni hozzá a kiegészítőt ???!! ja és magyar feliratos az én verzióm (élvezetes egy kis game) nekem tetszik!!! -
Akkor gyorsan vegyél még. A CD galaxisban ugyanis 2.240.- HUF -
eekson #12 Van egy eladó új, még fóliázott állapotban lévő Pc-s Tropico 3-m. Valós képet küldök ha kértek. Irányár: 4999ft Érd: pier86 (kukac) freemail (pont) hu -
dmegyesi #11 A notimon csak keserves kínok közt tudtam összehozni, hogy fusson, ráadásul akkor is elég nehézkesen ment. Sztem ne erőltesd Intel VGA-val. :( -
Szemjuel #10 De igen! *kb ugyan ilyen szintű, és ennyit is ér a hozzászólásod... azér van 10 pici ujjacskád, hogy be tudd gépelni az érveket is* -
Nincs igazad. -
Nekem a Secondorb a kedvencem. Az legalább online. Ráadásul telepíteni sem kell, mivel a böngészőből játszható. -
Lenry #7 nem mondanám, hogy unalmas, inkább, hogy már mindent tudsz én nem igazán kihívás.
az első városommal vagy 2 hétig szenvedtem és csak az 50 év eltelése mentett meg az államcsődtől.
a következőben már tudtam, hogy mit és hogy kell, és a végén több, mint 2M dollárral fejeztem be, és már annyim volt, hogy nem tudtam mire költeni -
szily3 #6 Aki maximalista, vagy csak simán túl van a 100. városon szimszitiben, az sokszor újrafogja játszani :) -
Drawain #5 Király játék volt, elvoltam vele jó pár órát. Kár, hogy ha egyszer végigvisz az ember egy skirmish-t, akkor utána már elég unalmas. -
Szemjuel #4 játszik vele valaki noteszen? integrált intel vga, meg c2d. ha fut rajta kipróbálom -
gombabácsi #3 Nem értek az ilyen típusú játékokhoz, de azért ennek nagyon jó a grafikája... -
Nem sokat. -
Etinger #1 Fura látni mennyit fejlődött a technika :)