Torkos Csütörtök 2010
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyik évben mi is voltunk.. nem volt rossz de válogatósságom miatt nem sok minden volt amit szeretek 😄
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Akkor jól be fogok kajálni rántottsajtból az biztos,esetleg milánói makaróni,vagy mind a kettõ<#wow3>#wow3><#idiota>#idiota>
hetekkel elõtte összes hely lefoglalva
sokan csak a lehúzásra mennek,kisebb adagok,butított étlap
tömegnyomor és futószalagon akarnák az embereket hajtani
inkább fizetek kétszer annyit de legyen nyugalom és korrekt minõség,adag...
sokan csak a lehúzásra mennek,kisebb adagok,butított étlap
tömegnyomor és futószalagon akarnák az embereket hajtani
inkább fizetek kétszer annyit de legyen nyugalom és korrekt minõség,adag...
Fú,remélem benne lesz a programban a közelünkben lévõ nagyon fasza étterem is,megpróbálom nem elfelejteni és megnézni majd 29-én😄
éttermekrõl van szó
nem puffasztott szendvicsfaszomságról.
nem puffasztott szendvicsfaszomságról.
u dont have to listen anybody else but me
eddig nem hallottam róla
de most hogy mondod idén megnézem 😊
de most hogy mondod idén megnézem 😊
u dont have to listen anybody else but me
Idén is lesz Torkos Csütörtök.
Aki nem tudná, ezen a napon, az "akcióban" résztvevõ éttermek 50%-os árengedményt adnak az elfogyazstott étel-ital árából.
Én 2 éve járok (2006 óta mûködik), vegyes tapasztalatokat szerezve.
Itt le van írva minden infó, többek közt néhány dolog, amit az éttermeknek be kéne tartani ezen a napon. Konkrétan arra gondolok, idézem "a Torkos Csütörtök hetén és az azt megelõzõ héten használt ’a la carte’ étlap és itallap választékának és árainak teljes körû megtartása" feltétele egy étterem jelentkezésének.
Tavaly, ahol voltunk (már a nevét sem tudom a helynek, akkora élmény volt) egy furcsán karcsû étlapot tettek elénk, és az azon szereplõ ételek közül sem volt mindenhez anyag, szóval rendesen leszûkítették a választékot.
Természetesen ezzel nem akarok senkit elijeszteni, mivel 2008-ban nagyon jól sikerült a dolog, 'all you can eat' éttermes jóllakottsággal távoztuk a helyrõl😊
Szóval, ha van ezirányú tapasztalat, akár negatív, akár pozitív, talán megoszthatnánk egymással.
Aki nem tudná, ezen a napon, az "akcióban" résztvevõ éttermek 50%-os árengedményt adnak az elfogyazstott étel-ital árából.
Én 2 éve járok (2006 óta mûködik), vegyes tapasztalatokat szerezve.
Itt le van írva minden infó, többek közt néhány dolog, amit az éttermeknek be kéne tartani ezen a napon. Konkrétan arra gondolok, idézem "a Torkos Csütörtök hetén és az azt megelõzõ héten használt ’a la carte’ étlap és itallap választékának és árainak teljes körû megtartása" feltétele egy étterem jelentkezésének.
Tavaly, ahol voltunk (már a nevét sem tudom a helynek, akkora élmény volt) egy furcsán karcsû étlapot tettek elénk, és az azon szereplõ ételek közül sem volt mindenhez anyag, szóval rendesen leszûkítették a választékot.
Természetesen ezzel nem akarok senkit elijeszteni, mivel 2008-ban nagyon jól sikerült a dolog, 'all you can eat' éttermes jóllakottsággal távoztuk a helyrõl😊
Szóval, ha van ezirányú tapasztalat, akár negatív, akár pozitív, talán megoszthatnánk egymással.
← ElőzőOldal 2 / 2