Torkos Csütörtök 2010

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shaba23
Nekünk nagyon jól sikerült a Vadaspark Vendéglõben. Vargánya krémleves pirított pisztáciával, aztán vaddisznó comb zsemlegombóccal vadas mártással, végül somlói. Itt vannak a legjobb pincérek szerintem, nagy volt a nyüzsgés, végig teltház volt mégis figyelmesek, türelmesek voltak. Volt étel, amirõl lebeszélt, mivel "éhes ember nem rendel fácánt, mert nem lakik jól vele" és amit ajánlott (pl az én vaddisznómat) az nagyon ízlett.

Egy bibi volt csak, hogy az egyik asztalnál ült egy 8 fõs csapat, és abból két paraszt mindenképpen úgy érezte, hogy rá kell gyújtania. Késõbb az egyik a vadhús mellé sültkrumplit kért ketchuppal, szóval sokat nem lehett várni tõlük...Tipikusan az "ma óccsó a kaja, menjünk étterembe a meki helyett"
Dzsini
No, ki hogy töltötte a tegnapot?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

angelslie
Most mi is a probléma? Pécsen is van egy csomó..

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Breki33
Frankó eddig szinte minden évben voltam és idén egy megyeszékhelyen nincs senki egyetlen étterem se grrrrrrrrrrr
Dzsini
nem vagyok native szegedi, csak egyetemista 😊 menj át a Szeged connection topicba, ott biztosan tudnak neked jókat ajánlani!

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Willenbrock
Ja az nincs a listán,akkor jó még a Café Tisza a Novotel alatt.

Willenbrock
Alabárdos étterem,Hõsök kapujától 10 perc séta.

shaba23
Szegeden tudsz ajánlani valami jó helyet? Megyünk nyáron hajós/horgászós 1-2 hétre szeged környékére😊
shaba23
nem tudom...legutóbb mikor voltam, a bort választottam ki, aztán a pincért kérdeztem, hogy mit ajánl hozzá😊
De mindenképpen valami vadétel.
Kandurex
1x -2x ettem talán, házhoz is visznek, egynek elmegy, de a várétterem ismertebb és jobb is.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Dzsini
a másik kisvárdai (Novák) nem ismerõs? nincs weboldaluk...

Dzsini
nekik se sikerült a Cordon Bleu-t leírni helyesen 😄 ez a másik, amit mindig megnézek - de jó kis felhozatal, tudnék onnan is választani.

Kandurex
Egész jó - "nagy" választék, az árak se vészesek, mint a lentebb írt vadasparkosba. Szívesebben mennék ide, mint az enyémbe 😞

Dzsini
Szeged, Gödör - normális árak, és van pár olyasmi, ami tetszik 😊 (halászcsárdát nem akartunk, a többi meg csúnyán drága)

Kandurex
te hol kajálsz?

Én a Várétterembe

Dzsini
féláron számolva egész normálisak azok árak - mondjuk a tökfõzelék tükörtojással 900-ért kicsit durva 😊
(mindig meg szoktam nézni, hogy mit tudnak vegetáriánusoknak ajánlani - nagyon kevés az az étterem, ami a rántottgomba-rántottsajt-fõzelék háromszögbõl ki tud lépni)

Kandurex
hm...így átnézve az étlapot elég...hm..különleges ételek vannak,...aranyárban :/

Dzsini
péntek este felkerült a lista, ma elmentem lefoglalni egy asztalt 😊

nagyon megritkult a lista, rengeteg régi résztvevõt kizártak / nem jelentkeztek - nem szabad külön menüt adni aznapra 😊
(Szegeden 12 étterem összesen)

Kandurex
és mit fogsz enni?

shaba23
Már publikus az étteremlista!
És megvan az idei

kiválasztott is 😊
MerlinW
Ajánlom a Jekyl&Hyde pub/éttermet a 7.ker Hársfautca 41-ben. Isteni kaják vannak, nagy adagban, jó áron.

[merlinw.org]

MerlinW
A normál éttermekben természetes ha megkéred, csomagolják be a maradékot. A "top" éttermekben a felszolgáló ajánlja fel, hogy becsomagolja neked.

Magyarul:
- Nem szégyen ilyet kérni
- Az ételt nem dobunk ki #1: Ha ott hagyod pocsékba megy, ha megeszed akkor csak kárba😊
- Az ételt nem dobunk ki #2: Mert nem.
- Ki van fizetve, az étel árának kb tízszerese.

[merlinw.org]

balee4
Mi eddig minden évben kihasználtuk a lehetõséget és sosem kellett csalódni, persze jó helyet kell kifogni. Idén sem fogom kihagyni, sõt másnapra szabit vettem ki. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Kicsikiraly
ez a húsvéthoz kapcsolódó ünnepkör része, nem õk adták neki ezt a nevet.

DFTBA ಠ_ಠ

dragon11
omg..xÐÐ

shaba23
Szarvason a halászcsárda (nevére nem emlékszem)
TurboX
jó pár helyen megfordultam de olyanról még hírbõl sem halottam hogy szó nélkül becsomagolták volna a maradékot, ha gondolod dobj egy pár címet esküszöm betérek egy fordulóra (ha pesti étterem)
Jim Morrison
Lehet, hogy az, de ha már fizettél érte azt csinálsz vele amit akarsz. ebben az esetben még utána 4 napig ettek... Na akkor az tényleg az 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Vaxi
ez meg a másik...
nyilván nem top éttermekbe járok, ott biztos nem kérném meg, hogy csomagolják el a kaját..

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Vaxi
semennyire.
lehet, hogy neked kurva jól megy, én nem dobok ki kaját/pénzt az ablakon...
és ha kifizettem a kaját, miért ne hozzam el azt, amit nem tudtam megenni?
nem a maradék rizsrõl van szó, hanem a húsokról, és egyéb finomságokról.
de ha ez csövesség, akkor legyek csöves. csak nem értem miért.

Sickness
a mekdoneldszben mindig megkérdezik

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Kandurex
Elég igénytelen helyekre járhattál.. :s

TurboX
félreértettél
pusztán azt szerettem volna hangsúlyozni hogy ezek a kelendõbb cikkek (már amelyik étterem listáján szerepel), akkor is eszi a paraszt ha nem szereti persze szíve joga de amikor hozzák az ételhordókat mint a cigányok..
Torkos Csütörtök , Mozgékony Péntek , Szabad Szombat , Vidám Vasárnap ez a heti program😄

Dzsini
A normális kategóriájú (nem luxus) éttermekben meg sem kérdezik, hanem a számlával együtt kapod az ízlésesen becsomagolt, már kifizetett ételeket, amiket nem fogyasztottál el.

REPS0L
nemtudom, vannak helyek ahol megkérdezik hogy csomagolják-e, én mondtam egy nemet, aztán még erõlködött egy kicsit a gyerek, jólvan mondom csomagoljad akkor. 😄

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

shaba23
semennyire...ez nyugaton és amerikában is teljesen megszokott dolog (már ahol a felszolgált étel eléri azt a mennyiséget, hogy 2 harapástól több kerül a tányérodba). 99%-ban kérni sem kell, mert vagy a pincér rákérdez, vagy automatikusan csomagolják. Általában "hõszigetelt" dobozban adják, valahol meg mindenféle extra csomagolással. (pl páva alakúra formázott alufóliával) Ezt tv-ben is lehetett már látni mindenféle filmeken.
Ahol nem lehet elhozni, ott esetleg azért nem, mert a martadékot rádobják a köv. vendég tányérjára😊
ja.. xD

Met
utána kb 4 napig ettük a maradékot

mennyire csöves dolog már elhozni a maradékot az étterembõl<#idiota>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Dzsini
minden évben vannak pozitív és negatív tapasztalatok - amelyik étteremre több panasz érkezik, azt nem engedik a következõ években csatlakozni a programhoz, nem jelenhet meg a neve a weblapon / tájékoztatókban.

TurboX
akkor a beleket ismét lehet elõkészíteni a bélszínnek és libamájnak a jó magyar mentalitáshoz híven...

(a vendéglátásban dolgozók gondolom tudják mirõl beszélek)
Vaxi
1. a Gödör étterem az aradi tértõl nem messze
2. Holdfény étterem

laslandes
Bp. Széna térnél Városfal Vendéglõ kerülendõ.

shaba23
Nyilván lehetne mindenki igénytelen, mint te, de mégsem.
Peppus
Ilyenkor nem azt kell nézni, hogy mi nincs.. Örülj annak ami van, zabáld tele magad és kész. Mit vársz ennyiért? A sok ingyenélõ beszabadul ilyenkor, és még húzz a száját..

Tavaly is voltunk egy akcióban résztvevõ helyi étteremben (Nyíregyházán), és bucira zabáltam magamat... 😄
kifli
megtudhatom, hogy melyik étterembe voltatok?
Vaxi
én 2x ettem már torkos csütörtök alkalmával Szegeden.
Egyik: Fullos kaja, elõétellel [ ránott camanbert sajt áfonyalekvárral ] fõfogással [ pontosan nem emlékszem, de valami töltött jércemell-féle volt ] + a lányok ittak valami üdítõt, mi meg 1-1 korsó sört és fizettünk ~5600 forintot [ 4 fõ, tehát 2 lány 2 fiú ]
Másik: Évfordulót ünnepeltem az asszonnyal, megint kb 5k-ból 4 személyes bõségtál [ utána kb 4 napig ettük a maradékot 😄 ]+ nem koccintós vörösbor hozzá.
Szóval szerintem borzasztóan megéri asztalt foglalni.

Narxis
Legalább jól felpuffasztja az embert.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Alexease
LOL! <#zavart2><#wilting>
Oldal 1 / 2Következő →