439
-
#39 Az Opera logot kérlek javítsátok ki, jó fél éve megújult, és nem ez a szerencsétlenül színezett változat van már (átlátszó árnyék...):
http://www.opera.com/media/images/icon/Opera_512x512.png
Továbbiak itt
Köszi! -
Sir Ny #38 szerintem a links a leggyorsabb böngésző. -
andersh #37 lista -
andersh #36 Konqueror -
#35 Anno a FF-t mondták a legjobbnak, de egyszer megnéztem feladatkezelőben a memóriaigényét és finoman szólva is lehaltam, szóval már bő féléve csakis a Chrome :) -
#34 Itt egy pár böngésző oldala:
Mozilla Firefox
Opera
Avant Browser
Google Chrome
Safari
Internet Explorer -
#33 Oké kösz már megvan! -
Engels #32 Firefox kiegészítők
én is Mozillát használok nagyon rég óta (:
"A Mammon aludt. És az újjászületett fenevad elterjedt a földön, számuk, mint égen a csillag. Kinyilatkoztatták, hogy az idő eljött, és tűzáldozatot mutattak be a rókák ravaszságával. És felépítettek egy új világot a maguk képére és hasonlatosságára, ahogy azt a
szent szöveg ígérte, és amit a fenevad szólt
a gyermekeihez. A Mammon felébredt, és lám! nem volt már
semmi, csak egy utánzó.
Mozilla könyve, 11:9
(10. kiadás" -
#31 Köszi!
erieskrisz : Nállam is ez IE nélkűl.:) -
#30 ezek -
#29 Nálam sorend IE Firefox és most opera -
#28 Milyen kiegészitők?
Honnan tőltöd öket és mire jok?
Még nem töltöttem de énis mozillát vagy operát használok. -
#27 Nálam mindig is Mozilla volt a nyerö. Leginkább a sok letölthetö kiegészítö miatt ^^ -
#26 Oké!
Na de minden esetre mikor lessz időm kell inditsak egy szavazást hogy ki mejik böngészőt találja a legjobbnak. -
#25 safari ftw, de csak osx-en, winen(legalábbis pár hónapja) még nagyon gagyi volt
win-re legjobb chrome:) -
#24 Áhh ezaz bekerűlt a banner már csak a házigazdaságot kellene elintéznem és jo kis topikot faragnék! -
#23 Ajaj :D És Opera. -
#22 Firefox 4ever! -
#21 De hallotam. A Windows alap böngészöje az explorer...
Mikor bekötték az internetet 2 hétig explorert használtam!
Amugy elkészűlt a banner csak már a moderátorok be kellene rakják , ime:
-
#20 Hát engem is zavarna. De még nem észleltem ezt a problémát. -
karajjj #19 nem hallottál az Internet Explorerről? -
karajjj #18 pedig így van, ezért írják azt róla, hogy a leggyorsabb böngésző, nem rossz, csak mondom, néha zavaró -
#17 Még nem hallotam az IE böngészőről de viszon a Chromet sokan dicsérik! -
#16 Ennyi :D
karajjj : Ezt még nem észleltem én. -
#15 Én eleinte IE-t használtam (pár hónap, még kölyök voltam :D), aztán jött az opera, azt használtam tavalyelőtt tavaszig, amikor is rá nem jött a lassulhatnék, utána firefox, ami tök jó volt egy ideig, egy pár hónapja kezdett el random időközönként összeomlani, azóta chrome. -
karajjj #14 operával csak annyi a baj, hogy úgy gyorsítja a böngészést, hogy bizonyos elemeket nem tölt újra az oldalból, ez pedig sokszor zavaró -
#13 mindenkinek az a legjobb amit ő használ :) -
#12 Nekem az Opera jött be jobban... Dehát izlések és pofonok :D
VRSDM : Igaz hogy a Chrome jo de a legtöbb oldal azt "álitja" hogy az Opera és a Firefox a legjobb. -
#11 szintén krómolok már ööö 1éve talán.
vagy kettő? nemtudom már, elég régóta.
ami zavaró hogy flash-ben meg gif-ben nem olyan gyors.
de ettől független szerintem a legstabilabb és legkevesebb erőforrást zabáló böngésző.
és persze minimáldizájnos és szép is :) -
DIESEL DOG #10 Hmm... én kb. egy 3-4 hónapja váltottam böngészőt, Firefoxról, Google Chrome-ra, de előtte kipróbáltam az Operát is, de az nem jött be nekem.
Firefoxról azért váltottam mert zavaróvá vált a folyamatos összeomlása, amit szinte 5 percenként produkált teljesen érthetetlen okokból. Most a Google Chrome-ot "nyúzom" eddig nagyon tetszetős böngésző, gyors, stabil, biztonságos. Az már mellékes hogy a Chrome témái jobban tetszenek mint a Firefoxé. Viszont egy problémát tapasztaltam a Chrome-al, amit nem tudom hogy másnál csinál-e... időnként rájön a "hoppáré" és minden ok nélkül 100% CPU használtot produkál, de ez kimondottan a flash bannerek, reklámok miatt jön elő mint probléma, és ilyenkor a Chrome ezen részét feladatkezelőben letiltom, majd a böngészőben egy F5 lenyomásával újraindítom és már meg is oldódott a probléma...
IE... hát legutoljára az itthoni gépemen kb. 5 éve használtam azóta hidegen hagy. Lassú, megbízhatatlan böngésző, unalmas skinnel....
Ja amúgy +fav topik! :) -
#9 Énis ugy értettem de ez a topik magába foglalja az egész böngészőt!
És amugyis van aminek nincs topikja...
Nemde? -
#8 Én Firefox 3.6-ot és Opera 10.10 et használok. Mikor meiket:) -
#7 Ő úgy értette, hogy a böngészőknek van saját topikjuk:
IE, Firefox,Chrome,Safari,Opera -
#6 Én Firefoxot és SRWare Iron-t használok. -
#5 Kedves Montanosz
A keresőben rá kerestem a böngésző szora és nem volt 1 topik sem! Szoval.....
David2 : Rákerestem Googléban de nem találtam semmit! -
#4 Miért a Firefox a legjobb?
-Testreszabhatóság
Mindenkinek más az ízlése
Mindenki eltérően használja az internetet, miért kellene hát a böngészőnek ugyanolyannak lennie, mint a mellettünk ülőké? Függetlenül attól, hogy cseveg, főz vagy programozik, több mint 6000 kiegészítő segít a böngésző testreszabásában. Mindezek felett több ezer Persona található, amelynek segítségével azonnal megváltoztatható a Firefox megjelenése.
-Biztonság
Biztonság mindenek felett
Kiemelt fontosságú számunkra, hogy biztonságban legyen internetezés közben, ezért továbbfejlesztettük azokat a technológiákat, amelyek az adathalászat és a rosszindulatú programok elleni védelmet biztosítják. Az adatvédelem érdekében új szolgáltatásként mutatkozik be a Privát böngészés és az Oldal elfelejtése lehetőség is.
Mindezek felett, a nyílt forrású biztonsági folyamataink garantálják, hogy szakértőink a világ minden részén, éjjel-nappal az Ön (és személyes adatainak) biztonsága érdekében dolgoznak.
-Teljesitmény
Használható sebesség
Folyamatosan optimalizáljuk a Firefoxot, hogy megfelelően igazodjon az internetezési szokásokhoz — az új lap megnyitása sokkal gyorsabb lett, az Intelligens címsor pedig gyorsabban jeleníti meg javaslatokat. A cél az, hogy a lehető leggyorsabban és legegyszerűbb módon jusson el oda, ahova menni akar.
-Funkciok
Az internetezés biztosítása
Rengeteg nagyszerű funkcióval töltöttük meg a Firefox böngészőt, hogy a legtöbbet tudja kihozni a modern internetezés lehetőségeiből. Legyen szó az Intelligens címsorról, az azonnali weboldal-azonosításról vagy a JavaScript feldolgozás sebességéről, a célunk az, hogy az internetezés egy jobb módját tudjuk biztosítani.
-
#3 a Safarinak nincs cserébe egy brutális gépigénye? -
#2 nálam a chrome a leggyorsabb, így ezt használom. előtte meg az avantot használtam amióta van netem
különben mindnek van itt topikja, szerintem ezt zárni fogják. -
#1 A Safari 4 tényleg a leggyorsabb böngésző a világon
Ránézésre a Safari 4 leginkább a Chrome-ra hasonlít, ugyanúgy megspórolja a felső menüsort (illetve belerejti két ikonba a sarokban), és az ablak fejlécére teszi rá a megnyitott oldalak füleit. Az URL-mező, egy Google-keresőmező, előre-hátra-újratöltés gombok, plusz pár ikon; ennyiből áll a teljes kezelőfelület.
Első indításnál rögtön szembejön az egyik látványos újítás, a Top Sites, ami olyasmi mint a Chrome vagy az Opera gyorshívója: a leggyakrabban látogatott oldalak közül teszi az egyébként üres nyitóoldalra hatot (vagy 12-t, vagy 24-et, ahogy beállítjuk), kicsinyített képekkel, azzal a tartalommal, ahogyan a legutóbb betöltöttük. Ügyes megoldás, hogy folyamatosan figyeli, frissül-e valamelyik oldal a Top Sites válogatásunkban, és ha igen, azt kis csillaggal jelzi a sarokban.
Nem maradhatott ki az Apple névjegyének számító Cover Flow sem, a Macről és iPhone-ról ismert megoldással lapozgathatunk a könyvjelzők, vagy a böngészés előzményei között, ami látványos megoldás, bár hosszú távon valószínűleg hatékonyabb egy sima szöveges lista.