439
  • Dzsini
    Az Opera logot kérlek javítsátok ki, jó fél éve megújult, és nem ez a szerencsétlenül színezett változat van már (átlátszó árnyék...):
    http://www.opera.com/media/images/icon/Opera_512x512.png
    Továbbiak itt
    Köszi!
  • Sir Ny
    szerintem a links a leggyorsabb böngésző.
  • andersh
    lista
  • andersh
    Konqueror
  • Fabio Capello
    Anno a FF-t mondták a legjobbnak, de egyszer megnéztem feladatkezelőben a memóriaigényét és finoman szólva is lehaltam, szóval már bő féléve csakis a Chrome :)
  • PttM Fa
    Itt egy pár böngésző oldala:
    Mozilla Firefox
    Opera
    Avant Browser
    Google Chrome
    Safari
    Internet Explorer
  • PttM Fa
    Oké kösz már megvan!
  • Engels
    Firefox kiegészítők

én is Mozillát használok nagyon rég óta (:

"A Mammon aludt. És az újjászületett fenevad elterjedt a földön, számuk, mint égen a csillag. Kinyilatkoztatták, hogy az idő eljött, és tűzáldozatot mutattak be a rókák ravaszságával. És felépítettek egy új világot a maguk képére és hasonlatosságára, ahogy azt a

szent szöveg ígérte, és amit a fenevad szólt
    a gyermekeihez. A Mammon felébredt, és lám! nem volt már
    semmi, csak egy utánzó.

Mozilla könyve, 11:9
    (10. kiadás"
  • PttM Fa
    Köszi!

erieskrisz : Nállam is ez IE nélkűl.:)
  • Doddy a düdő
    ezek
  • erieskrisz
    Nálam sorend IE Firefox és most opera
  • PttM Fa
    Milyen kiegészitők?
    Honnan tőltöd öket és mire jok?
    Még nem töltöttem de énis mozillát vagy operát használok.
  • angelslie
    Nálam mindig is Mozilla volt a nyerö. Leginkább a sok letölthetö kiegészítö miatt ^^
  • PttM Fa
    Oké!

Na de minden esetre mikor lessz időm kell inditsak egy szavazást hogy ki mejik böngészőt találja a legjobbnak.
  • passatgt
    safari ftw, de csak osx-en, winen(legalábbis pár hónapja) még nagyon gagyi volt
    win-re legjobb chrome:)
  • PttM Fa
    Áhh ezaz bekerűlt a banner már csak a házigazdaságot kellene elintéznem és jo kis topikot faragnék!
  • PttM Fa
    Ajaj :D És Opera.
  • Narxis
    Firefox 4ever!
  • PttM Fa
    De hallotam. A Windows alap böngészöje az explorer...
    Mikor bekötték az internetet 2 hétig explorert használtam!
    Amugy elkészűlt a banner csak már a moderátorok be kellene rakják , ime:
  • PttM Fa
    Hát engem is zavarna. De még nem észleltem ezt a problémát.
  • karajjj
    nem hallottál az Internet Explorerről?
  • karajjj
    pedig így van, ezért írják azt róla, hogy a leggyorsabb böngésző, nem rossz, csak mondom, néha zavaró
  • PttM Fa
    Még nem hallotam az IE böngészőről de viszon a Chromet sokan dicsérik!
  • PttM Fa
    Ennyi :D

karajjj : Ezt még nem észleltem én.
  • Piszkos  Fred
    Én eleinte IE-t használtam (pár hónap, még kölyök voltam :D), aztán jött az opera, azt használtam tavalyelőtt tavaszig, amikor is rá nem jött a lassulhatnék, utána firefox, ami tök jó volt egy ideig, egy pár hónapja kezdett el random időközönként összeomlani, azóta chrome.
  • karajjj
    operával csak annyi a baj, hogy úgy gyorsítja a böngészést, hogy bizonyos elemeket nem tölt újra az oldalból, ez pedig sokszor zavaró
  • VRSDM
    mindenkinek az a legjobb amit ő használ :)
  • PttM Fa
    Nekem az Opera jött be jobban... Dehát izlések és pofonok :D

VRSDM : Igaz hogy a Chrome jo de a legtöbb oldal azt "álitja" hogy az Opera és a Firefox a legjobb.
  • VRSDM
    szintén krómolok már ööö 1éve talán.
    vagy kettő? nemtudom már, elég régóta.

ami zavaró hogy flash-ben meg gif-ben nem olyan gyors.
    de ettől független szerintem a legstabilabb és legkevesebb erőforrást zabáló böngésző.
    és persze minimáldizájnos és szép is :)
  • DIESEL DOG #10
    Hmm... én kb. egy 3-4 hónapja váltottam böngészőt, Firefoxról, Google Chrome-ra, de előtte kipróbáltam az Operát is, de az nem jött be nekem.

Firefoxról azért váltottam mert zavaróvá vált a folyamatos összeomlása, amit szinte 5 percenként produkált teljesen érthetetlen okokból. Most a Google Chrome-ot "nyúzom" eddig nagyon tetszetős böngésző, gyors, stabil, biztonságos. Az már mellékes hogy a Chrome témái jobban tetszenek mint a Firefoxé. Viszont egy problémát tapasztaltam a Chrome-al, amit nem tudom hogy másnál csinál-e... időnként rájön a "hoppáré" és minden ok nélkül 100% CPU használtot produkál, de ez kimondottan a flash bannerek, reklámok miatt jön elő mint probléma, és ilyenkor a Chrome ezen részét feladatkezelőben letiltom, majd a böngészőben egy F5 lenyomásával újraindítom és már meg is oldódott a probléma...

IE... hát legutoljára az itthoni gépemen kb. 5 éve használtam azóta hidegen hagy. Lassú, megbízhatatlan böngésző, unalmas skinnel....

Ja amúgy +fav topik! :)
  • PttM Fa
    Énis ugy értettem de ez a topik magába foglalja az egész böngészőt!
    És amugyis van aminek nincs topikja...
    Nemde?
  • PttM Fa
    Én Firefox 3.6-ot és Opera 10.10 et használok. Mikor meiket:)
  • zeli
    Ő úgy értette, hogy a böngészőknek van saját topikjuk:
    IE, Firefox,Chrome,Safari,Opera
  • Máté94
    Én Firefoxot és SRWare Iron-t használok.
  • PttM Fa
    Kedves Montanosz
    A keresőben rá kerestem a böngésző szora és nem volt 1 topik sem! Szoval.....

David2 : Rákerestem Googléban de nem találtam semmit!
  • PttM Fa
    Miért a Firefox a legjobb?

-Testreszabhatóság

Mindenkinek más az ízlése
    Mindenki eltérően használja az internetet, miért kellene hát a böngészőnek ugyanolyannak lennie, mint a mellettünk ülőké? Függetlenül attól, hogy cseveg, főz vagy programozik, több mint 6000 kiegészítő segít a böngésző testreszabásában. Mindezek felett több ezer Persona található, amelynek segítségével azonnal megváltoztatható a Firefox megjelenése.

-Biztonság

Biztonság mindenek felett

Kiemelt fontosságú számunkra, hogy biztonságban legyen internetezés közben, ezért továbbfejlesztettük azokat a technológiákat, amelyek az adathalászat és a rosszindulatú programok elleni védelmet biztosítják. Az adatvédelem érdekében új szolgáltatásként mutatkozik be a Privát böngészés és az Oldal elfelejtése lehetőség is.
    Mindezek felett, a nyílt forrású biztonsági folyamataink garantálják, hogy szakértőink a világ minden részén, éjjel-nappal az Ön (és személyes adatainak) biztonsága érdekében dolgoznak.

-Teljesitmény

Használható sebesség

Folyamatosan optimalizáljuk a Firefoxot, hogy megfelelően igazodjon az internetezési szokásokhoz — az új lap megnyitása sokkal gyorsabb lett, az Intelligens címsor pedig gyorsabban jeleníti meg javaslatokat. A cél az, hogy a lehető leggyorsabban és legegyszerűbb módon jusson el oda, ahova menni akar.

-Funkciok

Az internetezés biztosítása

Rengeteg nagyszerű funkcióval töltöttük meg a Firefox böngészőt, hogy a legtöbbet tudja kihozni a modern internetezés lehetőségeiből. Legyen szó az Intelligens címsorról, az azonnali weboldal-azonosításról vagy a JavaScript feldolgozás sebességéről, a célunk az, hogy az internetezés egy jobb módját tudjuk biztosítani.

• David2
    a Safarinak nincs cserébe egy brutális gépigénye?
  • Montanosz
    nálam a chrome a leggyorsabb, így ezt használom. előtte meg az avantot használtam amióta van netem
    különben mindnek van itt topikja, szerintem ezt zárni fogják.
  • PttM Fa
    A Safari 4 tényleg a leggyorsabb böngésző a világon

Ránézésre a Safari 4 leginkább a Chrome-ra hasonlít, ugyanúgy megspórolja a felső menüsort (illetve belerejti két ikonba a sarokban), és az ablak fejlécére teszi rá a megnyitott oldalak füleit. Az URL-mező, egy Google-keresőmező, előre-hátra-újratöltés gombok, plusz pár ikon; ennyiből áll a teljes kezelőfelület.

Első indításnál rögtön szembejön az egyik látványos újítás, a Top Sites, ami olyasmi mint a Chrome vagy az Opera gyorshívója: a leggyakrabban látogatott oldalak közül teszi az egyébként üres nyitóoldalra hatot (vagy 12-t, vagy 24-et, ahogy beállítjuk), kicsinyített képekkel, azzal a tartalommal, ahogyan a legutóbb betöltöttük. Ügyes megoldás, hogy folyamatosan figyeli, frissül-e valamelyik oldal a Top Sites válogatásunkban, és ha igen, azt kis csillaggal jelzi a sarokban.

Nem maradhatott ki az Apple névjegyének számító Cover Flow sem, a Macről és iPhone-ról ismert megoldással lapozgathatunk a könyvjelzők, vagy a böngészés előzményei között, ami látványos megoldás, bár hosszú távon valószínűleg hatékonyabb egy sima szöveges lista.