439
  • PttM Fa
    Áááá nem találkoztam ezzel a jellegü problémával.
  • Hamvi
    Sziasztok!
    Nem találtam megfelelő topicot, így itt próbálok segítséget kérni, hátha valaki okosabb nálam ezügyben (ami nem nehéz :P )

Szerintetek mi lehet az oka, hogy egy ideje nem tudok egyes általam régóta használt portálokon képet beilleszteni és linket beszúrni?
    Kb. egy hete észlelem a jelenséget.Konkrétan a Poet irodalmi portálon nem megy a linkelés - miután a link-ablakot megnyitom ez látszik (Firefoxban)
    Link Firefoxban
    A kép beszúrása pedig a Virtuson nem megy - bejön a képbeillesztő ablak, betallózom a képet - kattintok a feltöltésre, és miután véget ér a feltöltés, ez az eredmény (Google Chromban):
    Képbeszúrás Google Chromban
    ...és mivel a Google Chromban van rá mód az "elem kivizsgálása" ezt eredményezi:
    a fenti elem kivizsgálása Google Chromban
    ...nem tudom, lehet, hogy ez a "style="display: none" a hiba...csak azt nem tudom, mi okozza, és hol lehet átállítani :S
    Alapból Firefoxot használok, de róbálkoztam a Google Chrommal és az Internet Explorer 8-al is... eredmény ugyanaz!!!
    Help please!
  • PttM Fa
    Testvér topik :
    Testvér topikk
  • PttM Fa
    jolvan már:D
  • ldavid
    ha a google kitiltaná a keresőből, akkor talán már fél év alatt kihalna :)
  • Dzsini
    Hát, ez alapján Opera :) még a Safari(Webkit)-féléknél is kevésbé problémás biztonságilag.
  • atomkrumpli
    biztonság szempontjából nem biztos, hogy annyira jó a firefox, inkább valamelyik webkit alapú böngésző akkor már

web browser security test
  • Benny04
    értsd már meg, hogy iLYen
  • PttM Fa
    Értem.
  • Dzsini
    ez nem megjelölésre épít, ez a weboldalak látogatásakor begyűjtött adatok alapján készít statisztikát - a legtöbb helyen folyamatosan gyűjtik, hogy milyen oprendszerekről, milyen böngészőkkel figyelik. Nagyon sok felhasználó számára az internet az a "nagy kék e betű" vagy a "piros izés földgömb", és nem is hallott arról, hogy többféle böngésző van, vagy hogy lehet választani (vagy hogy mi az a böngésző - neki internetje van, ami pl. lefagy).
  • PttM Fa
    Igen mert a Windows alap böngészője az IE.
    És van sok akinek be kötik az internetet akkor találkozik egy ijen szavazással és az IE-t jelöli mert azt használ. (szerintem)
  • Cat 02 #68
    IE 6-ot lassan csak elfelejtik, ha már Youtubeot se lehet nézni vele + sp3-ban alapból magasabb IE van.
  • DIESEL DOG #67
    Hát nem semmi... az FF és a Chrome sehol nincs az IE-hez képest...
  • MerlinW
    Céges munkaállomások többségén általában nem használnak külső alkalmazásokat. Megvásárolt OS + munkához szükséges keretrendszer, oszt sanyi. Ez így megy pl. a teljes közszférában is (hivatalok, oktatási intézmények, bankok, stb)

Ez van..

Mindenestre FF szépen feljött az elmúlt 2 alatt.

A csúnya statisztika inkább ez:

• DIESEL DOG #65
    Azért meglepő hogy a többség IE-t használ... :/
  • MerlinW
    Böngésző statisztika

2009.12:

• PttM Fa
    Semmi csak mondom.
  • passatgt
    és?
    amúgy meg olyat
  • PttM Fa
    Ismerek ojat aki Avant Browsert használ és ojat is aki Safarit...
  • passatgt
    amúgy logikus, hogy egy info fórumon mindenki firefoxot, operát, chrome-ot használ
    de ha megkérdeznéd pl a nőklapja fórumon 70% nem tudná mi az a böngésző, maradék meg ie-t használ
  • zeli
    Kipróbáltam az új 3.6-os Firefoxot egy frissen telepített Virtual PC-n.
    Azt kell mondjam, első benyomásra, sokkal gyorsabb az elődjénél. A Chrome talán kicsit gyorsabban hozza be az oldalakat, de nagyon jó a sebessége.
    Nekem rögtön 1 oldalnál 75MB memóriát fogyasztott, 6-nál 80-at. Még tesztelgetni fogom, de ha megmarad ilyennek, lehet felteszem majd a rendes windowsra is.
  • PttM Fa
    Kösz de már találtam lentebb választ.
  • Cat 02 #57
    Firefox (régebben kiegek miatt(Travianhoz scriptek :D), most meg mert megszoktam). Illetve Chrome csak úgy fent van meg még Linux alól is azt használta weblapkészítéshez, mert FF localhosttal bajban volt :)

#28: https://addons.mozilla.org/hu/firefox/
  • Andr0
    ha valakit érdekel a minefield ami gyors mint a chrome mégis Firefox alapú akkor >> ITT
  • Apus
    Firefoxot és Orca-t használok.
  • PttM Fa
    Hát a legtöbb aki itt járt az Firefoxot meg Operát meg Chrome-t használ.:)
  • [HUN]FaTaL
    Opera rulz :)

FF-et használnék, ha:

Ugyanolyan jó jelszókezelője, smított görgetése és normális sebessége lenne.
  • RS
    Opera.
  • ba32107
    A Safariban van mesterjelszó lehetőség? Ezt hiányolom a Chrome-ból is egyedül..... nem mintha az Operával bajom lenne, csak ki akarok próbálni mást is, de mesterjelszó nélkül esélytelen :) Most felraktam a Safarit, de nem találtam benne ilyen lehetőséget. Van?
  • Lacee
    akkor én a fennmaradó 25% vagyok, 4-5 stabilan fent van, ugyanannyi cserélődik.

ebből következik hogy leginkább firefoxot használok, még OSX alatt is, bár ott jó alternatívának tartom a beépített Safarit is.
  • Dzsini
    Egy felmérés alapján (még múlt évben olvastam) a Firefox felhasználók jó háromnegyede nem használ kiegészítőket, a maradék fele pedig 1-et.
  • angelslie
    Mindenféle megtalálható...kinézettöl kezdve hasznos dolgokig úgyszint.. több ezer is van
  • Dzsini
    A gif-ek belső időzítéssel vannak ellátva (azt jelzi, hogy az adott képkocka mennyi ideig látszódjon) - ami ha nincs megadva, akkor a legtöbb böngészőben 0,1s -el van behelyettesítve. Lehet, hogy ez az érték más Chrome-ban?
  • fery02
    Igen. Nagyon sokáig használtam Firefox-ot, csak pár hete tértem át Chrome-ra (is) és eleinte fura volt nézni pár felhasználónak a mozgóképes logo-ját, hogy amiket Firefox-os idő alatt nagyon megszoktam sebességileg, Chrome-ba mintha lassított felvételbe játszódnának.
  • DIESEL DOG #45
    GIF-ekben nálam is hozza ezt a problémát a Chrome. Ezt akkor vettem észre amikor itt SG-n beléptem a humoros topikba. Akkor is, meg azóta is nagyon lassan tölti be azt a topikot, de minden olyan oldalt lassan tölt be ahol nagyon sok az animált banner, kép, stb...
    Ettől eltekintve nagyon tetszik, idővel hátha lesz hozzá frissítés ami ezt a hibát hivatott majd kiküszöbölni...
  • VRSDM
    nekem nem szaggat a film, meg úgy semmi hiába megy a króm, ez valami egyedi hiba lesz.

ami zavar egyedül hogy a gifekben nem valami gyors :/
  • PttM Fa
    Nekem a Firefox és az Opera tetszik a legjobban de már mint irtam "izlések és pofonok".

VRSDM : Á kösz a statisztikát majd kirakatom a banner alá!
    Fabio Capello : Igen a Chromet "rengetegen" dicsérik.
    Andr0 : Mikor jelent meg a firefox 3.7? Az oldalukon csak Firefox 3.6 van.
    Dzsini : Bocs de egy ikonért nem csinálom ujra az egészet.
    andresh : kösz az infot:)

• Tyler1
    csakis a Chrome!!!!! :D
    tüzesróka nekem geci lassú volt, indításnál is, meg letöltésnél is. aztán néha gondolt egyet és beszart.

chrome-al nincsenek ilyen gondok, és gyors is, viszont néha magától visszarakja az ablakot, mikor vmi mást csinálok(legtöbbször msn főablaknál csinálja). ja és nem nagyon szereti ha filmet nézek, mert amíg megvan nyitva addig rendszerint szaggat a film. de ezek abszolút kis mértékű hibák a firefoxéhoz képest.
  • Andr0
    minefield az most nagyon jó lett ;) (firefox 3.7)
  • VRSDM
    tessék, nem kell úgy sietni már meg is van a válasz is...
    Melyik böngészőt használod?

Hagyod hogy a böngésző mentse a jelszavakat?