Új anyagokat ihlethet a "vascsiga"
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor megérintik, az aerogél a könnyû, de szilárd hab érzetét kelti. Neve ellenére száraz, és fizikai tulajdonságai teljesen elütnek a gélekétõl. Könnyû nyomás nem hagy rajta nyomot, erõs nyomás azonban maradandó mélyedést képezhet rajta. Nagyon erõs nyomásra struktúrája radikálisan reagál és az aerogél üvegként törik darabokra.
Ez utóbbi tulajdonsága ellenére az aerogél strukturálisan rendkívül erõs és saját súlyának kétezerszeresét is képes megtartani. Ez dendritikus mikrostruktúrájának köszönhetõ, amelyben a 2-5 nanométer nagyságú gyûrû alakú részecskék csomókba tömörülnek, nagyon porózus, majdnem fraktális szerkezetet létrehozva, amelynek pórusai 100 nanométernél kisebbek." <#hamm>#hamm><#lama>#lama>
értem?
Kara kánként folytatom tanításom.
Nekem amúgy az aerogél a szimpatikus.
Kara kánként folytatom tanításom.
<#eplus2>#eplus2>
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
Christina Ortiz
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Afrikában meg éheznek!
<#eplus2>#eplus2>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
A magyar vascsiga pedig olyannyira totál vas, hogy szinte öntvény! Esõ után frankón berozsdásodik! Mit nekünk kínai tengeri herkentyû koppincs csupán, hiszen a miénk kohóban születik <#taps>#taps>
286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
...Iron Snail lives again! xD
Szegény rák, és szegény kúpos csiga. :/
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
„[…] – a tiszta lelkiismeret zálogára a tudományban!” IV. ∮Bdl ≡ μ∑\'I+μεd/dt∫EdA » rotH ≡ J+∂D/∂t
Minden jog fenntartva!
ja és nehogy tenoristák kezébe jusson a cucc
Nothing Ever Changes
Csak szerintem nem helytálló a cím?
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>