Gyorsabb elődeinél a Firefox 3.6
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Windows 7 & openSUSE 11.4 @ 64-bites kenyérpirító.
Windows 7 & openSUSE 11.4 @ 64-bites kenyérpirító.
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
A 4-es chrome-ba nekem adbloc+ meg flashblock van. (meg valami egér simító). Megértelek annó én is a seb. miatt meg a stabilitás miatt váltottam Chrome-ra de most vissza pedáloztam (szerintem) a kisróka sebessége van olyan jó mint a Chrome-nak (hangsúlyoznám hogy szemlátszatra tehát nem méregettem de látszatra nálam pl fürgébb úgy hogy van benne reklámblokkoló) és összeomlasztani is csak 1szer sikerült azt se netezés közbe hanem a skinekkel.
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Az oldalt persze hogy megnéztem mivel 3-4 éve van ismeretségem az opival.
Feltettem a Chromeot, csodálkoztam, hogy lehet egy böngészõ ilyen gyors is. Sok mindent hiányolok belõle, ami a foxban volt, de ezért a sebességért és stabilitásért megéri. Firefox SG-nél is, ha megnyitottam egyszerre több topikot, mindig várni kellett 4-5 másodpercet, mire reagált..
ki fogom próbálni ezt az új 3.6-os verziót. Remélem tényleg jelentõsen javítanak a sebességen. Majd meglátjuk. 😊
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
csak tudod 1-et nem értek ha a másik 3 nagy konkurens kb minden site-ot kezel akkor az opera mérnökei mit csinálnak munka idõbe ?
Ez többnyire a fejlesztõk sara. Megírnak valami (nem szabványos) kódot, majd addig gyúrják, míg az említett 3 böngészõben jól néz ki. A többit meg leszarják. Vagy kiírják, hogy az nem támogatott, használj mást.
Az Opera elég sok munkát öl az oldalak javításába, de abban talán egyetérthetünk, hogy egyszerûbb lenne, ha a honlapkészítõk csinálnák rendesen dolgukat a saját házuk táján, és nem az Operának kellene kijavítania az egész webet...
nem is nagyon vannak elszállva maguktól <#ravasz1>#ravasz1>
#18: remélem nem lesz IE szégyenfal, mert akkor lefagy az internet 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
megelõztél.
épp írtam a hsz-t.
nézd én használom a netet (tudom más is!!) megyek ide oda ami eszembe jut megnézem így azért elég sûrün ütközök hibába .
ettõl függetlenül nem rosz az opcsi 1szer 1huzamba jó 3/4 évig használtam
Itt van egy felsorolás: Magyar Opera - szégyenfal, bár azt meg kell jegyezni, hogy szégyenfal a cikk címe, de nem az opera szégyenérõl van szó.
Ezt neked kell tudni mennyire használod a netet mennyíre járkálsz sok oldalon, sokszor befürdik e neked az opera. Ha nekee nem sok oldalon írja ki hogy "kakukk" szerintem azt használd.
Az AwesomeBarja másodpercekre lebénította a programot, ha egy-két ritkábban használt URL-t próbáltam beleírni. Folyamatosan a HDD-n kutatott, amitõl persze az egész gép durván belassult. Mindezt 2Giga ram mellett. Elképesztõ, hogy ezt csak ebben a verzióban javították...
Gmailes, több soros, formázott leveleknél szintén durván belassult. Volt hogy 10 másodperc is eltelt, hogy egy új sort tudtam kezdeni.
Ha a Chrome-ban lenne magyar helyesírás-ellenõrzõ, akkor már rég azt használnám. Szerintem a mozillás arcok nagyon elkényelmesedtek mostanában. Kíváncsi vagyok, hogy a következõ verzió új kezelõfelülettel mennyit fog csúszni, mert már most hátrányban vannak.
https://twitter.com/foodlfg
A firefox kiegészítõk inkább nagyobb extra funkciókat nyújtanak, az opera viszont alapból tud sok apróságot, amiket ha megtalál az ember, nagyon kényelmesen tud böngészni.
A két böngészõ közötti választás szerintem mindig egy dolgon függ, hogy a felhasználó melyiknél szánja rá az idõt elõbb, és alaposabban a megismerésre, testreszabásra.
Firefoxnál könnyebb dolga van, csak átnézi a népszerûbb kiegészítõket és lényegében kész is, míg operánál át kell olvasni a helpet, leírásokat, és persze egyik böngészõvel sem lehet teljesen utánozni, vagy akár csak megközelíteni a másikat.
Ha Firefoxot használt eddig valaki, akkor az Operából hiányolni fog egy-két kiegészítõt (ha nem olvas utána, akkor többet is) például a Cooliris-t, tudtommal nincs párja operában, viszont aki operát használ, az egy nehezen meghatározható hiányérzetet érez minden más böngészõben, amiket olyan apróságok okoznak amik eszébe sem jutnak, amíg nem lenne rá szüksége máshol.
GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!
Bosszantó volt, hogy lassan indult, meg néha olyan kis lomhának tûnt, de az új verzió tényleg sokkal agilisebb. Az Opera is nagyon jó, de valahogy nem áll annyira a kezemre, mint a FF.
GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Én Operát használok, szóval a válaszom azt hiszem egyértelmû.
Persze biztos jó ez az új Firefox, de ahogy nézem túl sok újdonságot nem tartalmaz, és fõleg nem jelentõseket, az Opera 10.5-bõl meg remélem a nem túl távoli jövõben kijön egy béta változat is, és akkor a kettõt összehasonlítva már számodra is könyebb lesz a döntés.
Héééé a Chrome miatt!? <#nezze>#nezze>
286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |