Szárnyalnak a digitális zeneeladások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csak én gondolom úgy, hogy a pop/rock zene a múlté?
nagyon meglepett a lista, azt gondolnám, hogy a zene
az 'electro'-ban fejlõdik tovább..... a többi stílusnak
már nincs hová fejlõdnie. a rap zene is a 80-as években
volt a csúcson. ki hallgat manapság metált????<#merges2><#zavart2><#wow1>
celza8807
és nálunk ugye továbbra sincs iTunes..
ez a lista meg.. brrr

A#1

Sanyix
bíbí én tudom kicsoda!
lédigaga: valami picsa akirõl néha azt mondják hogy férfi aztán mégsem, és nagyon hülye ruhákba tud öltözni
béjonszé: sötét picsa aki olyan hangokat ad mint a bekapott magnószalag, és a sok majom utánozza az egész világon, meg rángatja is magát hozzá.

kánye vesz: az is valami férfi bekapottmagnószalagos asszem (árenbís)

britni: az meg a kopasz puncimutogatós rángatózós csáje

na láttyátokénkúttturáát vagyok!

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Lazarus
<#eljen>
Lady Gaga Poker face számát én még illegálisan sem töltöttem le. Ammá durva... 😛 <#hehe>

"John Kennedy, a szervezet elnöke továbbra is hatékony szankciókat követelt a fájlcserélõk ellen és követendõ példának nevezte a Franciaországban bevezetett HADOPI-rendszert."
Anyád. Azt még nem vette észre, hogy ezt csak õk akarják/követelik(LOL), és hogy egyre nagyobb ellenállás szervezõdik ellenük ?
Már Magyarországon is van olyan parlament esélyes párt, ami a fájlcserélõk dekriminalizálásával kampányol:
Jobbik programja:
Szerzõi jog (V.2.3)

A Jobbik számára mára már nyilvánvalóvá vált, hogy a szerzõi jogokról szóló törvényt módosítani kell, hiszen a szerzõk, elõadók és a felhasználók érdekeit, illetve védelmét nem biztosítja kellõ mértékben.
A közös jogkezelõk és jogvédõ szervezetek jelenleg a felhasználók és a szerverüzemeltetõk kriminalizálásában látják a megoldást az internetes letöltések terén, nem pedig a kialakult piaci viszonyokhoz való alkalmazkodásban (drága szoftverek, zenei cd-k stb.). Egy szûk érdekcsoport tartja kezében ezen szervezeteket, melyek átláthatatlan módon fizetik ki a befolyt jogdíjakat.
...

http://www.jobbik.hu/sites/jobbik.hu/down/Jobbik-program2010OGY.pdf

https://twitter.com/foodlfg

én ismerem, mármint úgy, h tudom kicsoda...de a zenéjüket nem hallgatom, a pop nem az én mûfajom...

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

hiftu
Akkor most ugye lehetne kezdeményezni az ArtisJus megszüntetését, mert már feleslegesek....

Gerygrey
Az gáz, ha én a felsorolt elõadók közül összesen kettõt ismerek?
Te se vagy valami nagy ész...nyilván nem az ultra komplex/elmélyült/underground mûvek fognak tonna számra fogyni...

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Molnibalage
Amen.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Ez a lista aztán jól mutatja az emberi igénytelenséget...