6
-
#6 Nem lenne rossz, ha tényleg kidobnának valami jó Pókemberes játékot. Pl, h kicsit eredeti is legyen, vehetnék a figurát darkosabbra, mint ahogy pl a prince of persia 2 is. Ne felejtsük el, hogy Peter Parker barátunk nem egyszer volt az örület határán és nagyon komoly morális válságokon ment keresztül nem is egyszer. Ezek hol vannak ábrázolva a képregényen kívül? Ez a franchise nem az ufólibafos színű ábrázolásról szól elvileg. De hát manapság csak így lehet eladni valamit. -
stickmate #5 Ez hülyeség.
A Pókember 2 szar volt PC-re.
A Spider-Man 3 télleg ratyi volt, viszont az Ultimate Spider-Mant imádtam. Jó story, jó játék menet, és a nehézsége miatt Igazi kihívás volt. Imádtam!
A Web of Shadows-zal játszottam PS2-n, az szar volt, viszont PS3/PC-n Nagyon jónak találtam.
Egyébként télleg itt lenne az ideje egy Valódi Spidey játéknak. -
#4 lehet, hogy csak a PC-s verzió volt olyan, de a Spider-man 2-nél szánalmasabb pókember játékot még nem láttam. -
#3 A Spiderman 3 -ban is szabadon lehetett menni, PC-n az volt az egyetlen normális szerintem. Csak azokat a főellenségeket miért rakják bele, amikor 20x meg kell ismételgetni ugyan azt a módszert, hogy aztán "elfogyjon az ereje"... :( Egyetlen 1 dolog, ami miatt abbahagytam végigjátszás előtt. -
GG #2 Spider-Man: Web of Shadows nagyon jó kistörténet volt és a harci rendszer is jó volt DE a pcs játszhatóság Sar volt nagyon. Nekem egy High end gépem van és azon akadt mint állat és a patch után is...elégé elcseszték az átírását. -
#1 Nekem a Spider-Man: Web of Shadows és Spider-Man: Friend or Foe tetszett, jó kis arcade játékok.