76
  • slickboy
    #76
    Oké, user error volt félig, ugyanis a második lépésben nem a mappát tallóztam be, hanem magát a szkriptet, hogy hol van.Az Opera beállításainál a mentés gombot viszont kereshettem volna még egy darabig. Szóval kézi módszerrel sikerült beüzemelni youtube letöltést. Megjegyzem az Unite-os módszer nekem nem ment, install gombra kattintva nem ajánlott fel semmit, hanem megjelenítette magát a javaszkriptet. Köszönöm a segítséget.
    Azonban nekem sose jó semmi eléggé. Olyan nincs, hogy bármilyen videómegosztóról lehessen letölteni kényelmesen? A Realplayer megoldása a legkényelmesebb, ott egy beépülő plugin detektálja a flash videó tartalmat és kis gombot dob fel, amire kattintva letölti a videót. De Operával elfelejtették kompatibilissé tenni. Szóval olyan kis javaszkriptet kellene hegeszteni ami ugyanígy jár el és az Opera cache-ből flv-re átnevezve a kívánt mappába másolja a videót. Ezzel a cache turkálós módszerrel még olyan esetben is tudtam videót kinyerni amikor a realplayer másik böngészőn nem járt sikerrel. (Valahogy a flash video stream védett volt szerzői jogi vagy egyéb okokból és nem a lejátszott tartalmat töltötte le, hanem valami üres videót töltött le. Opera gyorsítótárában viszont ott figyelt az eredeti videó).
  • Justil
    #75
    na majd rátesztelek a napokban! :)
  • cousin333
    #74
    Biztos, hogy kompatibilis, mert nálam működik. A Unite-ba be kell jelentkezned, és futnia kell a megadott alkalmazásnak, én is így telepítettem fel.

    Az adott beállításnál nincs Mentés gomb, az az egyes beállítási blokkok alján van.
  • slickboy
    #73
    Fogalmam sincs, legutolsó 10.10 Opera verziót letöltöttem, feltelepítettem, kipróbáltam netbank oldalát és csodák csodájára működött, pedig 10-es verziónál még rinyált, hogy nem kompatibilis böngésző, stb. Hiába állítottam át, hogy hazudja magát IE-nek az Opera, nem használt. Most vagy az Operások műveltek valami jóságot az újabb verzióban vagy a K&H netbank oldalát írták át közben kompatibilisre, nem tudom.
    cousine333: én próbáltam végigcsinálni, de amikor kattintok az install gombra akkor behoz egy oldalt amin elolvashatom az egész scriptet de nem telepedik. Próbáltam kézi módszerrel Unite nélkül, de ott meg nincs az adott beállítás szerkesztésénél tallózás gomb, sebaj beírtam kézzel az elérési utat, de mentés gomb sincs, így csak bezártam az oldalt. Szerintem ez a cucc nem kompatibilis az Operával csak Firefoxszal.
  • Piel
    #71
    Ahány ház annyi szokás. Hallottátok már?
    Kár marakodni melyik jobb a másiknál! Biztos vagyok benne, hogy mindben van hiba! IE-t támadják a legjobban az elterjedtsége miatt. A Microsoft viszont szégyelheti magát, mert a drága pénzért eladott OP rendszerébe csak olyan böngészőt tud integrálni amit az ingyenesek lassan utolérnek, és közel ugyanazt tudják INGYEN.
    Én a Firefoxot használom, de ha szükséges akkor IE8. Nem tudom elítélni azokat akik mást használnak, mert mindenkinek szíve joga azt használni ami neki kedves.
    Nem mondom a FF-ra, hogy a legjobb, de azok a funkciók amiket én használok és ahogyan használom az alkalmassá teszi a feladatra és ez nekem elegendő. Igaz néhány oldalon is a processzorhasználatom elég magas (így itt is) ez mindenképpen hátránynak tekinthető. Ám ez miatt nem fogok váltani egy harmadik böngészőre amit senki nem ismer a családból!
  • haxy27
    #70
    Én 6.22 dos alól netezek egy ano dos ra irt böngészővel. így tökéletes egy P1 gépen. Nincs Vírus és semmi más ami kéretlenül le jönne.
    Mindenki használja azt ami neki jó. Azért mert énekem a Vörös hajú jön be azért nem fogom senki szőke barátnőjét fókázni vagy forditva.
  • pinyo18
    #69
    "A Microsoft nem véletlenül hozta nyilvánosságra azt az ajánlását, hogy a Windows 2000 és XP operációs rendszereket, illetve az IE 6-os verzióját használó emberek sürgősen térjenek át az Internet Explorer 7-es, de inkább 8-as változatára, valamint a Vista, esetleg a Windows 7 operációs rendszerekre. Ezeknél a programoknál ugyanis kisebb a támadások kockázata. Ezenkívül ajánlott az UAC, a védett mód, az NX és a Data Execution Prevention (DEP) funkciók használata."

    pfff... BUNKERBA NE MENJEK MÉG PLUSZBA HOZZÁ??
    hogy tuti védelem alatt álljak? istenem..
  • cousin333
    #67
    Nem kell, már írtak ilyen userJS-t. Ezek telepítését a legegyszerűbben egy Unite alkalmazással tudod kezelni (kézzel is lehet, csak macerásabb), a 10.10-ben már elérhetőek. (Ha használsz Opera Linket, akkor máris elérhető, egyébként a My Operán kell regisztrálni hozzá.)

    Szóval letöltöd az UJS Manager nevű Unite alkalmazást és elindítod. Elsőnek meg kell adnod egy mappát, ahová majd a userJS-eket gyűjti. Ez eddig egy egyszeri feladat volt, többször már nem is kell majd megcsinálni, ha telepíteni szeretnél egy userJS-t.

    Ezután meglátogatod a YouTube Video Download userJS honlapját, és rákattintasz az Install gombra. Ha fut az említett Unite alkalmazás, akkor felismeri, hogy ez egy userJS, és felajánlja, hogy telepíti. Elfogadod és kész. A szkript működéséről a szkript letöltési oldalán vannak képek, egyébként nem bonyolult.

    Ha nem akarod a Unite-os módszert használni (pedig javaslom), akkor Mentés máskétn-el elmented a nevezett szkriptet (az Install gombra kattintva) egy általad kijelölt könyvtárba. Majd az Operában a címsorba beírod, hogy és betallózod a nevezett mappát, majd Mentés. Ezután elvileg semmi dolgod, töltögetheted a videókat.
  • Justil
    #66
    hmmmmm.

    a k&h ebank hogy műxik neked? én azt hittem, csak ff alatt jó, kiterjesztéssel.
    most megpróbáltam opera alatt, de nem is hozott be semmit (üres k&h templates oldal, de nem történik semmi)
  • roliika
    #65
    Szerintem többet ér nekik, hogy ők birtokolják a legmodernebb technológiát amire a fejlesztő cucc nem free...és mellesleg óriási reklám értéke is van.

    Sokkal több érdek fűzi őket ahhoz, hogy mindneki róluk beszéljen, és mindenki az ő fejlesztőkörnyezetüket akarja használni...gyakorlatilag már most is kompatibilis a legtöbb böngészővel..teljesen egységes.
  • whitehawk
    #64
    Én a silverlightban nem bízom. Nem érdeke az MSnek, hogy valóban jó felhasználói élményt nyújtson más platformokon, csak a Windows+IE párosra.
  • slickboy
    #63
    Eddig csak piszkálgattam az Operát, valami bajom mindig volt vele, de a 10.10-es verzió valami eszméletlen jó. Megy vele a K&H netbank is, pedig előtte az oldal kidobott, mondván nem kompatibilis a böngészőm, de most minden faxni nélkül együttműködik. Egyedül a flash videók egy gombnyomásra való letöltését hiányolom, valaki írjon már ilyen widgetet hozzá. Azt már kinyomoztam, hogy melyik ideiglenes mappába kerülnek a lejátszott videók("C:\Users\username\AppData\Local\Opera\Opera\cache"), onnan kézzel kimásolva és flv kiterjesztést adva nyerve van a dolog. Csak ezt olyan macerás kézzel csinálni.
  • Lame
    #62
    Aki ie6-ot hasznal az kb meg is erdemli. Egyebkent furcsa, hogy googlinal hasznalnak ie-t. Minek van akkor a Chrome? Nem azaz alap bongeszo kotelezoen? Ezen lenne a minimum ...
  • Justil
    #61
    ez kétoldalú dolog..

    egyrészt egyetértek veled, a flash eléggé bloatware sajnos, bár ebben az is fontos szerepet játszik, hogy a neten megírt flash reklámok/bannerek/játékok/alkalmazások nagy részét "amatőrök" készítik akik rossz kódot írnak. de azt aláírom, hogy a flash alapból erőforrásigényes dolog.

    másfelől, ne várd már el, hogy 2010-ben egy 1 magos cerkára optimalizálják a dolgokat! mert elhiszem, hogy létezik, aki ilyenről netezik, csak azért ez nem annyira jellemző :) akinek 2 meg 4 magos, 3 ghz-s gépe van bivaly vga-val, az biza nem fog siránkozni, mert nem fogja legyilkolni a gépét a flash player.
  • Justil
    #60
    "hanem mert kegyetlen szar a fejlesztőkörnyezet"

    Hát ízlések és pofonok barátom, szerintem a flash fejlesztőkörnyezet a kód szerkesztőt leszámítva 1 igen profi munka, és remekül lehet benne dolgozni.

    "meg az sem egy rossz dolog, hogy c# ban kell kódolni és nem valami JS szerű gány kódot kell nyomni"

    lol, pontosan ezért hanyagolom az ms megoldását, nincs kedvem gány c#-ban kódolni...
  • Eriongtk
    #59
    Ez meg a másik bloatware... vicces h pl régebbi gépre (igen, létezik még olyan aki 1 magos 633as celeronról, és 256, esetleg 512 ramról netezik) felrakod a 10-et és alapjáraton megöli a gépet. Nekem nem olyan rég a videókarim szállt el, és egy 2000 ftos gépet - előbb emlitett konfig- kellett lennem flash 10et esélytelen volt h felrakjam, mert bármilyen animáció 100% cpu (400+ is lett volna az sztem) használatot eredményezett. (firefoxot meg sem emlitem, mert...) chromeot kellett használnom, de még azzal is egy élmény volt. Igen, vulkánba flashel is :)
  • phoenix1
    #58
    Elnézést, de ezt sem lehet kihagyni: "Ezenkívül ajánlott az UAC, a védett mód, az NX és a Data Execution Prevention (DEP) funkciók használata.", ezt mondják egy átlag felhasználónak! Még mit kapcsoljunk be, vagy telepítsünk ahhoz, hogy az IE biztonságos legyen? Ezek szerint nem az IE biztonságos hanem a burok amiben rejtőzik az add valamelyes biztonság (:D) érzetet.
  • Eriongtk
    #57
    Dejó h nincs szerkesztés gomb... :/

    Igazából engem rohadtul nem érdekel h mi biztonságosabb, aki be akar jönni, úgyis bejön. Sokszor előbb tudják hogyan kell megkerülni, mint az h MIT kell megkerülni.
    IE8 1 vicc, legjobb esetben is 2x kell rá megirni 1 weboldalt, mert valami baja szinte mindig van. És nagyon lassú :S Firefox is kezd a bloatware kategbe átmenni (2.x óta...), többnyire ezt használom (3.5.7), mert vannak addonok amiket szeretek, igy szoktam meg. Az alap ff...hát, mostmár "egy a sok közül"
    Sok böngésző fel van rakva a gépemre, felváltva használom őket: ff,chrome,opera, haverok ajánlására kipróbáltam maxthont...háááát :/
    Aki szörnyülködni akar / röhögni az kattintson ide :D
    Az igazából h ki mit használ, egyéni joga... van aki a ff-t már elvből szereti, tökmind1 pl h mennyit romlott a minősége, van aki ie-n kívül nem is használ mást, mert "az adták a vindózhoz" (itt vannak szüleim, szerintem tökmind1 mit raknék fel, lehet észre sem vennék h már más progi, jobb esetben x+1 idő után h "jé mások a gombok")
    Kompatibilitáshoz visszatérve: nekem pl a gmailt nem nyitja meg full változatban ff.
    Lehetne sorolni h melyik biztonságos, melyik nem, de mint mondtam: aki akar úgyis bejön. Szeresd használni az adott böngészőt, a többi meg le van sza..szal igen.
  • roliika
    #56
    Engem a fless idegelt fel teljesen...nem azért mert valami gondom van vele, hanem mert kegyetlen szar a fejlesztőkörnyezet, és ninsc harvergyorsítás ami igen csak nemárt, ha esetleg pici videót akarok mozgatni, vagy nagyobb sebességű realtie animációt..akkor a linuxosok flessel szívnak mint a torkosborz meg a macesek is, mert...itt viszont nem, mert a pluginba integrálták a .net rendszer mini verzióját, és rendes hardvergyorsítást is tud...nem érdekli, hogy épp milyen oprendszer van mögötte...meg az sem egy rossz dolog, hogy c# ban kell kódolni és nem valami JS szerű gány kódot kell nyomni.

    Ja meg...vektoros..egy nagyobb kijelzős mondjuk samsung mobilon pont úgy jelenik meg az oldal és azt az élményt nyújtja, mint PC-n, és úgy, hogy 1 sor kóddal sem írok többet..szerintem szuper dolog...jó hát MS-os, és énsem rajongok a cégért, de úgy tűnik csak ők tudnak gyártani működőképes megoldásokat..
  • phoenix1
    #55
    "Az Internet Explorer 8 a legbiztonságosabb böngésző" - szögezte le Evans.

    Nem, ez nem így van kedves Evans ... Lynx, a Lynx a legbiztonságosabb böngésző :P
  • [HUN]FaTaL
    #54
    Remélem előbb-utóbb kiváltja a trágya flasht.
  • roliika
    #53
    De. Pont ezért.
    Van már Mac és linuxos plugin és készül minden mobilra használható verzió is.

    out of browser és hardvergyorsítás + vektorgrafika a weben
    - már készül MINDEN mobiltelón használható verzió is
    - teljesen egységes megjelenés és nem kell gányolni
    - c# kód + xml (xaml)
    - nem kell mindenféle szerverrel szo_pni,tö_k elég egy mezei tárhely (ha tudsz kompromisszumokat kötni)
    - egyszeri 100 dolcsiért Biz Spark program amiért minden szükséges eszközt (Visual Studio + Blend3 + MSDN előfizu + szerver + oktatás) INGYEN megkapsz
    - Minden böngészőn garantálja az egységes megjelenést
    - nagyon...meglepően hatékony (most ismerkedek vele de már tudok csinálni webkamera kezelést multicasttal...) elég..mmm...elképesztő!
  • Eriongtk
    #52
    Tévedés. MIND tévedtek. a legbiztonságosabb böngésző a szobaablakod... :)
  • Reg5
    #51
    Most mondhatnám, hogy van rá megoldás, csak ugye azzal "szenvedni" kéne.

    WorldTorrent: Neked minek akkor felbontás? Én 1280x1024-ben boldogan elvagyok, és semmit okát nem látom annak, hogy feljebb váltsak.

    Operáról csak annyit mondok, hogy egérmozdulatok, innentől kezdve nálam a többi böngésző labdába se rúg :D És nem, az FF kiegek nem érdekelnek.
  • abydos
    #50
    100 oldalt látogatok rendszeresen, ebből egy esetben sem kell a Firefoxhoz nyúlnom, mert "szarul jelenik meg" egy oldal.
    Ha ezeknek az oldalaknak a rendszeres látogatója vagy, akkor ajánlom az IE8-at, az a neked való: http://magyaropera.blog.hu/2009/01/26/szegyenfal_1
  • abydos
    #49
    Én használtam mindegyik böngészőt nem kevés ideig, de bánom, hogy az Operát ilyen soká ismertem fel, de egy percig sem bántam, hogy ezt használtam. Végtelen lehetőség és végtelen testre szabhatóság. Ahhoz, hogy minden funkcióját megismerd 1 hónap kell minimum, felszínt kapirgálod telepítésnél, de ha valamire szükséged van ott lesz ebben a böngészőben, biztosan. Magasan a legjobb böngésző, a 10.5-ből meg mostanában jönnek az Alfa verziók, és bizony szemmel (tesztekkel) láthatóan gyorsabb lesz akár a chromnál is.
  • torreadorz
    #48
    Szerintem felesleges erőltetni az operát, az oldalak egy jó része szarul jelenik meg benne (legalábbis amikor utoljára használtam). És teljesen felesleges magyarázkodni hogy az oldalak vannak rosszul megirva, ez engem nem igazán érdekel, mint ahogy egy autónál is az az elvárásom hogy ne essen ki a kereke ha kátyuba megyek, pedig ott sem az autó a hibás hogy kátyus az út.
  • BCS pixel
    #47
    vannak különbségek, de ma már elég rosszul kell írni ahhoz css-t, hogy eltérések legyenek

    én jó ideje csak akkor futok bele bármilyen eltérésbe az öt legnépszerűbb böngészőn összehasonlítva (firefox, safari, opera, ie8, chrome) ha mások által összebarmolt kód van valahol
  • TreDoR
    #46
    Hát besz*rok, ne te döntsd már el, hogy nálam mit szokott csinálni és mit nem, köszi. Ha úgy értetted, hogy nálad nem teszi akkor ne általánosíts.
  • WoodrowWilson
    #45
    Vegyél már vissza az arcodból! Én is operás vagyok már évek óta, de ha ilyen stílusban akarod népszerűsíteni, akkor inkább ne tedd, mert az se fogja kipróbálni, akinek lett volna rá egy kis indíttatása.
  • Garrett27
    #44
    A Secunia egyfolytában keresi a hibákat, és a böngészésnél általában van legalább egy kritikus hiba az IE-nél is és a Firefoxnál is: FF , IE , míg a Chrome-nál és Operánál jelenleg nincs hiba, és általában lenni sem szokott, vagyis ritkábban, mint az előző kettőnél. Persze ez is csak egy a hibakereséses cégek "véleménye" közül, de máris aggodalomra ad okot, hogy a leghasználtabb böngésző (az IE) kritikus hibát tartalmaz, általában mindig találnak nála.
  • Justil
    #43
    az opera annyira full extrás, hogy jár hozzá a fórumba egy fanboi troll is :D
  • Justil
    #42
    OFF

    én is használtam Operát egy pár hétig. jófajta cucc, de annyit nem tudott mutatni, hogy lecseréljem rá a rókámat, de el tudom képzelni, hogy a jövőben vmikor váltok reá

    /OFF
  • [HUN]FaTaL
    #41
    Kifagyni nem szokott. Az alkalmatlanság hülyeség, van kb 3 oldalt nem nyit meg, arra előszedem az ie-t.

    OFF: Sanyix, hogy változtattál nevet? Leszedetném a [HUN]-t a nickem elől.
  • B0nFire
    #40
    Te meg mit offolsz itt meg flémeled széjjelfele a topicot? Ha nem tudsz normálisan hozzászólni, inkább ne tedd!

    Nem az Operáról szól a cikk, de még csak nem is a Firefoxról, hanem az IE-ről! Nem kéne mindenkit lebirkázni, aki nem veled ért egyet!

    Vegyél vissza egy kicsit, ha megkérhetlek! Nem a kocsmában vagy.
  • Sanzistift
    #39
    A 2% azt jelenti, hogy ennyi ember képes önálló döntéshozatalra a marketing szinte teljes hiánya nélkül.
    2% ember nem trendi birka a földön.

    Az IE az igénytelen felhasználót hivatott kiszolgálni, aki megnyomja a gombot, meg ott az egér, és a többiről fogalma sincs.
    A Firefox meg csinált egy öltöztetős babát a böngészőből.

    Az én mentalitásom azt jelenti, hogy aki nem keres magának egy jobbat, mint amivel szenved, nem veszi a fáradságot, az MEGÉRDEMLI!
    Neki nem jár jobb, mert tudatában sincs annak, hogy neki nem jó.
    A tudattalanság pedig sötétséget jelent.

    Úgy kint, mint bent.
    Úgy fent, mint lent.
    Ami kicsiben, az a nagyban is.

    Nem értesz te semmit, de legalább leszarod... Az aláirásod erősen jellemez, ahogy mindenkit.
    Ilyen mentalitással egy betűt is kár volt ide leírnod, ostoba.
  • Narxis
    #38
    Ilyen mentalitással amit te is itt képviselsz az Opera örökké 2%-os böngésző marad. Ha életben akar maradni a piacon akkor el kell döntenie, hogy keményvonalas g33kekre hallgat-e vagy bevállal pár "trendiséget". Nem szabad lenézni a tömeget mert ők adják a profitot, böngészők esetén azzal, hogy feltelepítik és használják.

    Mókás volt látni, hogy szaladt az Opera sírni az Euhoz mert csúnya gonosz MS elnyomja, holott ott volt 2 példa is arra, hogy MS senkit nem nyom el a böngészőpiacon, a Firefox önerőből lett mára a 2. legnépszerűbb böngész, némely országokban, köztük Magyarországon pedig az első. De ott a Chrome is ami már lassan megelőzi vagy már meg is előzte az Operat.

    Én nem dicsőítem az Operát, csak tudom mi a jó,

    De pontosan azt teszed, az, hogy mi a jó szubjektív, mindenkinek más a jó. Elég unalmas világ lenne ha mindenből mindenki ugyanazt szeretné.

    "Az Operában azért van sok "felesleges" dolog, mert az idióta átlagfelhasználónak fogalma sincs, hogy néha mit csinál, ezokból jogosítványt sem adnék senkinek, mert félóra alatt beáll két bója közé."

    Ezt meg nem igazán értem. Mi az amit a "szent és tökéletes" Opera nélkül nem tud az átlag felhasználó?

    "alaptelepítésben leveri a másik két trendi "böngészőt"."

    Mi van? Mit ver le? Megint csak azt mondom, hogy ez szubjektív. Attól nem lesz jó egy böngésző mert te annak tartod és nem fog semmit "leverni" mert nálad "leverte". Azt észre kellene venni, hogy mindegyik böngésző más elvet követ. Az IE egy alapvetően fapados, de a tömeg igényeit(megnézek pár honlapot) kielégítő böngésző, a Firefox arra jó, hogy mindenki összelegózzon egy olyan böngészőt ami neki tetszik, annyi kiegészítő van hozzá mint égen a csillag. Chrome hasonló elvet követ, de mivel friss a piacon ezért ott volt idő egyből arra összpontosítani amiben jelenleg versenyeznek a cégek, a gyorsaságban, de a Chrome is a Firefoxhoz hasonlóan a kiegészítőkben látja a jövőt. Az Opera pedig egy all in 1 böngésző, jó böngésző, de valamiért az emberek többsége mégis mást választ. Nem hiszem, hogy csak a marketing hiánya miatt...
  • Sanzistift
    #37
    Vitatkoznék.
    Mivel webfejlesztést is tanulsz, pont veled nem kéne, de mindegy, legyen, te is fiatal vagy még.
    Engedelmeddel idéznék, kiragadva a szövegkörnyezetből:
    "Tapasztalataim szerint biztonságos, gyors, pluginekkel mindent tud (AdBlock a fejledtebb felugróblokkoláshoz, időjárásjelző, videodownload, flashgot stb.), egyszerű privátböngészés, stb... "
    Na, itt a lényeg.
    Más emberkét ezek a dolgok érdekelnek, akik nem szakemberek. (én sem tartom magam annak, én CNC gépeket programozok, fejből, mindenféle CADCAM nélkül).

    Gyanítom, hogy nálad azért van pár dolog telepítve a webfwjlesztés miatt, amik ugyebár ott várnak a háttérben, futnak, stb...
    Az átlagfelhasználónál jó esetben ennyi dolog nem fut.
    A "felesleges" dolgokat NEM kötelező használni, ki is lehet nagyobb részét kapcsolni.
    A baj ott van (szerintem), hogy a mai szemlélet szerint egy program annál jobb, minél többet tud. például a Nero. Gyűlölöm. A Nero egy CD író programnak indult.
    Annak nagyon jó volt, de mostanában már mindent tudni akar, és rátelepszik a rendszerre. Hát kell a pöcsömnek. Ne akarjon nekem oprendszert játszani egy író progi.
    Az Operában azért van sok "felesleges" dolog, mert az idióta átlagfelhasználónak fogalma sincs, hogy néha mit csinál, ezokból jogosítványt sem adnék senkinek, mert félóra alatt beáll két bója közé.
    Az átlagfelhasználónak kell a csicsa.
    Hogy miért, azt ő nem tudja, de a haverjának is van, így neki is kell.
    Anélkül, hogy tudná, van-e rá szüksége...

    Én nem dicsőítem az Operát, csak tudom mi a jó. Ennek itt hangot is adok.

    Csinálj egy fain registry tisztítást, meg takarítsd ki a sok szemeted a gépedről, és majd meglátod, hogy alaptelepítésben leveri a másik két trendi "böngészőt".

    Tudod, döglött oprendszeren nem lehet csatába indulni, akkor sem, ha Operával indulsz.

    Csináld meg, utána szóba állok veled...
  • Sanzistift
    #36
    Nekem 1900x1200-ban nagyon jó minden, pedig pár év múlva verem a negyvenet.
    Egyébként a gyorshívó is nagyon jó, nekem most 7x6 beosztásom van, azóta nem nagyon túrok a könyvjelzőkben a napi rutin során. Erre van, ez a dolga.
  • Balumann
    #35
    Én nem teljesen értek egyet ezzel az Opera dicsőítéssel, nálam fenntvan mind3 (mivel webfejlesztést is tanulok, kell tesztelés miatt), próbáltam használni is, de túl sok felesleges dolog van benne, és nálam lassabb is a Firefoxnál. Tapasztalataim szerint biztonságos, gyors, pluginekkel mindent tud (AdBlock a fejledtebb felugróblokkoláshoz, időjárásjelző, videodownload, flashgot stb.), egyszerű privátböngészés, stb... Pedig volt, hogy egy ideig úgydöntöttem átállok rá, és 1 hétig csak azt használtam, utána vissza.

    Az IE8 is fenntvan, nálam 10 percet még nem bírt ki fagyás nélkül, úgy hogy ne kellett volna újraindítani (Nem válaszol...). Persze biztos az is jó :o