44
-
Justil #4 OFF:
már megint ez a hülyeség. 50-100 év múlva, ha addig nem pusztulunk ki valamitől, el tudjátok képzelni mennyien leszünk?
mi a francnak ragaszkodni a hagyományokhoz, meg régi értékekhez? fejlődni kell, ezerrel, lehetőleg még sokkal gyorsabban, mint most, és akkor talán kitalálunk valamit, hogy ne itt pusztuljunk meg mind, éhen, szomjan, megsülve, vagy esetleg belélegezhető levegő nélkül.
bazz, már majdnem 7 milliárdan vagyunk, és egyesek még mindig a saját nemzeti szokásaikhoz, értékeikhez ragaszkodnak. pff, mit egyesek...rengeteg ember.
holott semmi értelme, mert akár az isten, akár az evolúció intézte úgy, hogy sokféle kultúra, nyelv és szokás alakult ki, ez ma már nem működik, és ez nem az én véleményem, hanem a puszta tényállás, ami nagyon is jól látszik abból, hogy mik történnek a világban. az emberek megosztva élnek a vezetés által, és ez a megosztottság pontosan ezekből az alapvető különbségekből ered (illetve erre épül) amiket senki nem hajlandó feladni.
de most komolyan, én nem lennék ellene semmiféle hagyományőrzésnek meg nemzeti érzések táplálásának, ha mondjuk úgy 500 millióan lennénk...azt mondanám ok, de mi értelme ezeknek a dolgoknak, ha pár évtizeden belül annyian leszünk, hogy nem lesz 1 szabad négyzetkilóméter sem?
na, mit fogok én kapni ezért...minimum antimagyarista leszek gondolom
/OFF -
hodobaj #3 50-100év múlva senkit nem fog érdekelni, a hagyomány meg a nemzeti összetartás mindenki a youtube-n nő fel meg az amerikai filmeken. Az EU még csak most kezd kibontakozni nem kéne eltemetni. -
butuska66 #2 Sajnos a hagyományok/régi értékek az elmúlt 50 évben europa szerte rohamosan feledésbe merültek. Attól hogy van még néhány beidegződés az szinte nem jelent semmit. -
#1 Az EU soha nem lesz olyan mint USA.
Itt joval konzervativabb rendszerek vannak, a nemzetek nem fogjak feladni hagyomanyaikat, regi ertekeiket, mint a kalandor aranyasok es rabszolgatartok..
Inkabb meg kene szuntetni, hiszen kolonc minden nemzetnek.