27
-
Loverman #27 elsőre nem ment? :D -
Pares #26 Osama Bin Obama:
-
Pares #25 Osama Bin Obama
-
#24 -
#23 És még nem is volt a legjobb: Osama Bin Obama
-
Merces #22 Airport face scanners ‘cannot tell the difference between Osama bin Laden and Winona Ryder’
http://aftermathnews.files.wordpress.com/2009/04/ryder_bin_laden.jpg?w=460&h=288 -
Merces #21 hé én ismerem a jobboldali csákót a szomszédot szokta borotválni aprópénzért''' -
#20 Hát ez nagyon jó. A képek amiket küldtetek azok is
Nem hiszem, h ez lenne az USa haláltusája, de ha igen, legalább röhögni lehet majd rajta, nem úgy mint a szovjeteken :D. Ja igen, és az új világrendben egy dolgot kérek... Észa-Korea maradjon így mint most! Kell egy világ poénja ország, aki kajakozik a sajtónak :D -
#19 Hahahahahahahahaha!!! :DDDDDDDD
ps: Osama már valószínűleg halott, hisz súlyos veseelégtelensége volt, amit nem tudott hol kezeltetni. -
Pares #18 Én az USA-ban a modern Rómát látom. Lassan, de biztosan pofára esnek... -
#17 Pedig elég megnézni egy amcsi krimisorozatot (ami részben propaganda, mégha csak egy film is..), szinte mindegyik ügynökük rettenhetetlenül ügyes, gyors, tettrekész, naprakész, és hamar lefülel minden bűnözőt. -
Retechegér #16 Amerika egy vicc...
be kéne tiltatni :D -
#15 Loool -
#14 Osama Bin G. Lucas
v1
v2
Oszama Bin Magdi anyus
-
Nyomoka #13 [nagy]Osama Bin Yoda
-
gosub #12 Azthiszem ez most kivételesen a tenoristák kezére került! -
gosub #11 Biztos ami biztos likvidálni kell mindenkit aki kicsit is emlékeztet Bin Ladenre. Pl az összes szakállas közelkeleti férfit :) Meg megelőzcsapásként porig rombolni Spanyolországot. Máskülönben nem lehetünk biztonságban. -
piszkosmarci #10 most akkor az jön ki tud Llamazaresből binládent csinálni -
Lateralus #9 Olyan szintű van, mint az FBI-é.
Jelentkezz hozzájuk...oktatni :P -
#8 Hülye idióták, ennyit tudok mondani.... painttel jobbat csinálok. -
(nem lett egy minőségi kép, tudom. nem is az volt a cél :P)
Ha reggelente kellő időt szán rá, még akár fehér embernek is sminkelheti magát :D -
Merces #6 Jó szar fantomkép készitői vannak ezeknek odaát ez a 2009 es Osama kész röhely, amugy mi van ha ne adj uristen borotválkozik a szentem ,a végén tuti lesittelik a santa claust amikor berepül manhattan légterébe(bakker még egy rendes arabterrorista smiley sincs ezen a fórumon.....) -
#5 Oszama milyen jót röhöghet már ezen? -
Prof William #4 Szóval bebizonyosodott hogy Gaspar Llamazares valójában Oszama Bin Laden. Fellebbezésnek helye nincs! Az USA holnap lerohanja Spanyolországot. -
Slim Rick #3 Szerintem nem kell csodálkozni egyre közelebb vagyunk az USA lufi pukkanáshoz . . . -
#2 Az egesz oszama-ugy hazugsag. :S -
Nonix #1 ez valami vicc ??