164
Gates Of Andaron MMORPG
-
Hitmanus #164 Hali! Amikor indítom a játékot ezt a hibaüzit kapom: "Cheat program detected" MI a gond vele? -
Betonfal83 #163 Hali!
Régen játszottam volt 1 mage-em most ujra feltettem beleptem accomra mage sehol!Valami ötlet? -
camino31 #162 Sziasztok.
A problémám hogy több mint egy hete nem tudok játszani a gates of andaronnal. Ráklikkelek a játékra és egyszerűen nem tölt be,az első kis csík hol kéken hol pirosan tölt viszont az alsó meg sem mozdul, és egyszer csak nem tölt tovább.Már háromszor töltöttem le újból a játékot de ugyan ez van.
Ha valaki tudja mi a baj legyen szíves írja le ide!!
-
#161 valaki tud mondani nekem egy magyar p serot?
-
Szótér #160 Szevasztok.
Már tele van a fa***m a hacksieldel.
Két napja nem indul el a játék és azt írja ki hogy a hackshield hibát észlel.
Most akkor mi van?
Másnak se indul el vagy csak nálam ilyen szar.
Pedig le is töröltem majd vissza az egész. -
Monoton #159 Nekem se indul el -
#158 Azt kell hogy mondjam, hogy ez a hackshield egy rakás fos.
start Problems have occured at the hacking block function (204)
Lehet hogy a sok hackshiled problémáktól, meg attól hogy a játék kb 5 percig áll 100%-on és utána tölti be a login képernyőt, végleg letörlöm. -
#157 Hehe, most látom hogy fraps-el nézem mennyi a játék közben az fpsem.
Viszont idéző a karakterem és alapból F12n van az idézés és most nézem F12re raktam a felvételt is mert azt biztos nem nyomom meg játék közben.
-
#156 Arra rájöttem hogy a videót a HackShield rögzíti. Viszont nemtudom miért és hogy kapcsoljam ki hogy ne rögzítsen, így hip hop betelik a winchesterem. De más hackshieldes játéknál is elkezdett venni ahogy játszom... -
#155 Azt valaki leírhatná, hogy melyik az a bill kombináció amit véletlenül lenyomok és elkezdi venni ahogy játszom? Mert az geyik meghajtóm megtelt tclient-es tömörítetlen videókkal. -
#154 Lvl 12-es idéző vagyok. Tegnap egy 10-es szintű küldetés mapon voltam aztán el is vettek egy céhbe. :D Poén hogy míg lineage 2-ztem egy privát szerveren ott a BlackArmy klánban voltam, itt meg a BlackArmys-ban. :D -
Monoton #153 Ez nekem nem oldja meg a problemat. -
Monoton #152 Valami normális guildbe van tgf? Egyenlore Valorian oldalon vagyok, de lehet megunom es atmegyek Derionra .D -
geo91 #151 amúgy már túl vagyok rajta :D -
#150 Pár perc és jó lesz ;)
Van GM haverom...biztos forrásból tudom hogy 10től délig 2x volt ilyen leállás.Szerintem már jó, nem néztem meg x)
Am szintetek?(Valoriani karival szoktam lenni, Lvl 10es:D) -
#149 megvan a megoldás! idézem:
"Heti rendszeres karbantartás
Sziasztok!
Minden szerdán reggel 10 és 12 között a játék rendszeres karbantartása folyik. Ez nem azt jelenti hogy 2 órán át nem elérhető a szerver, lehet 10 perc és lehet 1 óra is. " -
#148 detto!
most próbáltam és semmi. van valakinek infója hogy mi ez? -
#147 Valamiért nem tudok belépni a játékba.:( Tegnap semmi baj sem volt még ma pedig valami error code 10053-at ír ki. -
#146 izé fogalmam sincs.ma felmegyek, ch4re aztán feltolom pár szintet, majd meglátjuk :) -
#145 ohhh. köszönöm az infót!
akkor ezt törlöm is. ;) -
#144 Ez nem 1 1*rű küldi, akkor tudod megcsinálni ha van céhed -
#143 hello! még egy kérdés felmerült itt a játék közben:
van jelentősége annak, hogy Az Északi vagy a Déli csatát választom? vagy ez is csak egy sima egyszeri küldetés? -
#142 még egy kérdés felmerült itt a játék közben:
van jelentősége annak, hogy
Az Északi vagy a Déli csatát választom? vagy ez is csak egy sima egyszeri küldetés? -
#141 okés, meg is van fel is raktam. :D
kérdésem lenne kapásból:
Van/létezik olyan MOD a játékhoz, ami megmutatja hogy merre kell menni -merre vannak a (kiválasztott) küldetés/küldetések? -
geo91 #140 innen, ja -
#139 woow! komolyan? köszönöm szépen az infót! akkor megnézem én is!
és a hivatalos oldalárol ugye?
innen?
http://gatesofandaron.hu/medien/download -
geo91 #138 én már alapból teljesen magyarul szedtem le a gémet pár napja -
#137 sziasztok!
régen voltam mér ezen a fórumon.
arról szeretnék kérdezni, hogy esetleg van-e már arról hír, hogy a GOA magyar nyelvü lesz/lett? mert régebben pedzegették, hogy megcsinálják úgy mint a metin2-őt. ebből lett valami?
a választ előre is köszönöm. -
geo91 #136 szólj majd ha vagy, kéne egy kis segítség egy küldetéshez. a farkas vezért kéne megölnöm, de a horusfalvától délre lévő terület tele veszett farkasokkal, a vezért meg nem is találom, közben meg 2-3 támad rám egyszerre, alig bírok menekülni... -
#135 hhh a fene tudja -
geo91 #134 minek több karakter? :o -
#133 Ajjaj én még csak 7 xD
mert van 1 derionom is, az 56os...meg van 13as is :d -
geo91 #132 közben haladgatok, már 10-es szintű vagyok. :D -
#131 izé, ott azelött a nagy ház előtt van ilyen emberke szürke ruhában, nála lehet -
geo91 #130 kis problémába ütköztem, elkopott a kardom, elvittem a kovácshoz, hátha ott kell megjavíttatni, de nem jöttem rá, hogyan... :( -
#129 én írok, tán nemkapod meg?:D -
geo91 #128 gyere fel renden, ez marha idegesítő :D -
#127 fenn vok rejtettben:) -
#126 jajj nehezebb lesz mint gondoltam, írok ott
-
geo91 #125 gyere fel inkább msn-re, aztán megdumáljuk