Vizsgálatok kereszttüzében a PPO.hu
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én pont így vagyok Konráddal, Nádassal, Eszterházyval, és legfõképpen imre kertésszel...
http://althir.org
A gond csak az, hogy aki nem kért hosszabbítást (mint én), annak is megújították a szerzõdését és még egy utólag a rendszerbe betett üzenettel is dobálóztak.
Egyszerûen meglopták az embereket és pont. Nincs mit szépíteni ezen. Jan 11-12-ére idõzítették a "letöltést" is, a 10.-ei utalások miatt. 2490Ft-ért nem csinálnak forradalmat az emberek, de ha nagyobb pénzek lettek volna...
Egyszerûen meglopták az embereket és pont. Nincs mit szépíteni ezen. Jan 11-12-ére idõzítették a "letöltést" is, a 10.-ei utalások miatt. 2490Ft-ért nem csinálnak forradalmat az emberek, de ha nagyobb pénzek lettek volna...
Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT
Ami még nagyobb szemétség, az az, hogy nem értesítettek senkit az elõfizetési díjról, ahogy korrekt lett volna. Valahol a honlapjuk legmélyén jelent meg az értesítés, ahol úgysem olvasta senki. És azoktól is levonták a díjat, aki évekkel azelõtt regisztrált, és azóta oda sem dugta az orrát.
Szerintem ez kimeríti az elõre megfontolt lopás kategóriáját.
Szerintem ez kimeríti az elõre megfontolt lopás kategóriáját.
Was Albert nem az az író, aki nekem bejön. Valahogy nem fekszik ahogy ír. Meg a sztorik sem, amit leír.
A ppo kezdetben még csak 100 Ft kényelmi dijat számolt fel pályamatricára és ingyenesen lehetett tölteni a telcsit majd késõbb elõfizetési dijat kezdett kérni mindezekért. Ha nem montad fel az elõfizetést idejében akkor meg önkényesen felszámolták az elõfizetési dijat és levonták a kártyádról a megkérdezésed nélkül.
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
Hát persze. Te jobb lennél ? Nem hiszem.
Teddy: a mostani Magyar helyzet a kész átverés. Olvass inkább Wass Albertet.
Teddy: a mostani Magyar helyzet a kész átverés. Olvass inkább Wass Albertet.
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
Nem ide tartozik a jobbik dicsõítése.
Mellesleg félek, hogy ezek is olyan átverés, mint amilyen Szabó Albert volt. Sajnos.
Mellesleg félek, hogy ezek is olyan átverés, mint amilyen Szabó Albert volt. Sajnos.
Nos, nem vagom mire fel ez a hoborges.
Ad 1, a PPO-s ugy (vagyis a cikk) mero aktualpolitika.
Ad 2, a Jobbik programja lehet az ilyen neolibsi-kamposorru taktikak orvossaga.
Ad 3, a Jobbikot mindenki szidja, aki nem ismeri, de a tobbseg, miutan megismeri belatja, h tevedett..
Nem rossz szandekbol linkeltem, pont ellenkezoleg. Talan ez a megoldas.
Ad 1, a PPO-s ugy (vagyis a cikk) mero aktualpolitika.
Ad 2, a Jobbik programja lehet az ilyen neolibsi-kamposorru taktikak orvossaga.
Ad 3, a Jobbikot mindenki szidja, aki nem ismeri, de a tobbseg, miutan megismeri belatja, h tevedett..
Nem rossz szandekbol linkeltem, pont ellenkezoleg. Talan ez a megoldas.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Most muszáj itt is terjeszteni a gusztustalan politikát? Nem mintha a többi miniszterelnök-aspiránsról jobb véleményem lenne, de remélem Vona sose jut még csak a közelébe se a miniszterelnökségnek.<#levele>#levele>
Adjon az Isten szebb jövõt - olyat, amelyben nincs társadalmi igény a Jobbikra. Egyébként baromi unalmasak vagytok, e-mailben is egy hónap alatt négy spamet kaptam a Jobbiktól, ráadásul úgy, hogy még a gmail ultrabiztos spamszûrõjén sem akadt fenn. Menjetek a 'csába.
<#gunyos1>#gunyos1><#levele>#levele>
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
http://www.ppo.hu/phpmyadmin/
egyik csoda a másik után😊
egyik csoda a másik után😊
"Az autópálya-kezelõ azt tervezi, hogy felgyorsítja saját értékesítési rendszerének kiépítését, így várhatóan 2010 második felétõl már az ÁAK honlapjáról, a www.autopalya.hu-ról is lehet - mindenféle kényelmi díj vagy regisztrációs költség nélkül - autópálya-matricát vásárolni."
Végülis gratulálnunk kéne, hogy a sokcsilliárdért még webes értékesítést is csinálnak 2010-ben?!?!
Végülis gratulálnunk kéne, hogy a sokcsilliárdért még webes értékesítést is csinálnak 2010-ben?!?!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3