15
-
hol9672 #15 Én pont így vagyok Konráddal, Nádassal, Eszterházyval, és legfőképpen imre kertésszel... -
#14 A gond csak az, hogy aki nem kért hosszabbítást (mint én), annak is megújították a szerződését és még egy utólag a rendszerbe betett üzenettel is dobálóztak.
Egyszerűen meglopták az embereket és pont. Nincs mit szépíteni ezen. Jan 11-12-ére időzítették a "letöltést" is, a 10.-ei utalások miatt. 2490Ft-ért nem csinálnak forradalmat az emberek, de ha nagyobb pénzek lettek volna... -
teddybear #13 Ami még nagyobb szemétség, az az, hogy nem értesítettek senkit az előfizetési díjról, ahogy korrekt lett volna. Valahol a honlapjuk legmélyén jelent meg az értesítés, ahol úgysem olvasta senki. És azoktól is levonták a díjat, aki évekkel azelőtt regisztrált, és azóta oda sem dugta az orrát.
Szerintem ez kimeríti az előre megfontolt lopás kategóriáját. -
teddybear #12 Was Albert nem az az író, aki nekem bejön. Valahogy nem fekszik ahogy ír. Meg a sztorik sem, amit leír. -
#11 A ppo kezdetben még csak 100 Ft kényelmi dijat számolt fel pályamatricára és ingyenesen lehetett tölteni a telcsit majd később előfizetési dijat kezdett kérni mindezekért. Ha nem montad fel az előfizetést idejében akkor meg önkényesen felszámolták az előfizetési dijat és levonták a kártyádról a megkérdezésed nélkül. -
#10 Hát persze. Te jobb lennél ? Nem hiszem.
Teddy: a mostani Magyar helyzet a kész átverés. Olvass inkább Wass Albertet. -
teddybear #9 Nem ide tartozik a jobbik dicsőítése.
Mellesleg félek, hogy ezek is olyan átverés, mint amilyen Szabó Albert volt. Sajnos. -
#8 Nos, nem vagom mire fel ez a hoborges.
Ad 1, a PPO-s ugy (vagyis a cikk) mero aktualpolitika.
Ad 2, a Jobbik programja lehet az ilyen neolibsi-kamposorru taktikak orvossaga.
Ad 3, a Jobbikot mindenki szidja, aki nem ismeri, de a tobbseg, miutan megismeri belatja, h tevedett..
Nem rossz szandekbol linkeltem, pont ellenkezoleg. Talan ez a megoldas.
-
#7 -
slickboy #6 Most muszáj itt is terjeszteni a gusztustalan politikát? Nem mintha a többi miniszterelnök-aspiránsról jobb véleményem lenne, de remélem Vona sose jut még csak a közelébe se a miniszterelnökségnek. -
#5 Adjon az Isten szebb jövőt - olyat, amelyben nincs társadalmi igény a Jobbikra. Egyébként baromi unalmasak vagytok, e-mailben is egy hónap alatt négy spamet kaptam a Jobbiktól, ráadásul úgy, hogy még a gmail ultrabiztos spamszűrőjén sem akadt fenn. Menjetek a 'csába. -
Garfield #4 -
#3 Ezt nezzetek meg! -
barii #2 http://www.ppo.hu/phpmyadmin/
egyik csoda a másik után:) -
#1 "Az autópálya-kezelő azt tervezi, hogy felgyorsítja saját értékesítési rendszerének kiépítését, így várhatóan 2010 második felétől már az ÁAK honlapjáról, a www.autopalya.hu-ról is lehet - mindenféle kényelmi díj vagy regisztrációs költség nélkül - autópálya-matricát vásárolni."
Végülis gratulálnunk kéne, hogy a sokcsilliárdért még webes értékesítést is csinálnak 2010-ben?!?!