Bukott az Avatar játék
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A világon 10 féle ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, aki nem, és aki tudja, hogy ez a vicc valójában ternáris.
most a navikkal kezdem majd el remélem besötétedik majd rendesen
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
Az bezzeg nem szûrõdött le, hogy mit is akar mondani. Hogy pusztítjuk a környezetünket, és mészároljuk le az állat és növény világot területekért meg néhány darab kavicsért.
Nem vagyok greenpeace, de érdekes dolog a filmben, hogy kinek is szurkolunk? Egy idegen fajnak hogy ölje meg az embert... hmm, irónikus
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Hangulat borzalmasan gyönge, eddig csak avatarral vittem végig, de az egy dolog hogy grafikailag is lagymatag, de a story meg lapos, és erõltetett (habár a filmnek sincs olyan nagy storyja)
az elején mindent megkapunk. A "hajunk" nem csatlakozik a lovak csápjához. Akármelyik Ikránra felülhetünk.
Ne a filmet szapulja mert 20 percenként elaludt a filmen. Seggfej ez a Guillemot
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
1800-as évekbõl egy kép amint P. megmenti Smith életét:
De igenis erõs koppintás ay Avatar, törzsekben élõ, (6 lábú) lovas nép, törzsfõnökkel és sámánnal és a földanya hasonlat. Mi ez ha nem tiszta indián feeling? Hm? Jönnek a technikailag fejlettebb emberek és eltapossák az õslakosokat. Western on blue planet 😄
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Annyiban azért több, mint egy tech demo, hogy egy szép világot épít fel.
A játék... hát, nem csoda, hogy megbukott.
Mindent összevetve nem ajánlom senkinek, hogy megvegye hacsak nem el van eresztve és épp nincs más játék amibe beruházna.
Inkább vettem volna a Mass Effect-et
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Nekem tetszett a film, de nem hiszem, hogy kipróbálom a játékot, elég vacaknak néz ki. A francia úr pedig csak a bizonyítványát magyarázza... Tetszettek volna korrekt játékot készíteni 😊
A játékot volt szerencsém kipróbálni, és... gagyi, szerintem, és nem hinném, hogy a film hibája a játék bukása, mert többet is ki lehetett volna belõle hozni.
Ez a film összességében egy tech demo mint a crysis.. játéknak közepes látványra ott van..