54
-
#14 Akár 1280x800 is. Meg átrajzolt hátterek. De kb ennyi. -
BobaFett #13 Commandost én megvettem steam-en és azzal nincs semmi baj sebességileg. -
#12 A 640x480-as felbontásgra felhúzott verzió?
A durva az, hogy emlékezetemben úgy élt, hogy az eredeti verzió volt olyan szép.
Esetleg egy Day of The Tentacle sem lenne rossz. -
Justil #11 A Baldur's Gate-hez meg inkább ne nyúljanak. Úgy jó az, ahogy van, egy esetleges harmadik rész csak porba alázná az előd fényét (és nem azzal, hogy felülmúlja). Szvsz. -
Justil #10 van rá vmi hack asszem, legalábbis én úgy 1 éve elővettem, és tudtam vele játszani normálisan...
talán ez volt az, de nem biztos, és csak saját felelősségre :) -
#9 Annak van egy 2006-os remakje, és a témából sokkal többet kihozni sztem nem is nagyon lehetne... Esetleg csinálhatnának egy ugyanilyet a Heart of the Alienből, hogy ne emulátorral kelljen szívózni... -
#8 Miért pont az egész sorozat leggyengébb darabját..? -
Azorut #7 Na igen, a commandos 2 az tényleg elmegy, sőt én igazából az 1-nek a grafikájával is ki lennék békülve, nem is azzal van a gond, hanem, hogy nincs fps limit, és úgy játszhatatlan :/ -
#6 Nekem egy Elite/Frontier szintű játék hiányzik, bár elvileg annak is készül a köv része. -
svindler78 #5 Hiányoltam nagy kedvenceme: Another World -
#4 A fate of Atlantisból kellett volna inkább az Indy4-et csinálni. -
Mcsiv #3 azért egy blackthorne-t is szívesen megnéznék remake formájában;] de az x-wing vs. tie fighter +1 -
Celeborn #2 Jajj, majd elfelejtettem! A második amiből valóban lehetne remake az X-Wing vs. Tie Fighter. És csak ezek után a többi. :) -
Celeborn #1 Na igen. Én is mindenek előtt a Kotort látnám szívesen újra a monitoromon felturbózott grafikával. Aztán utána jöhetnek a System Shock, No one lives forever. A Commandos is nagyon jó volt, de szerintem a második rész grafikája most is megállja a helyét, úgyhogy azt talán nem is kéne felturbózni. Nem rég vettem elő újra, és még mindig király.