46
-
#46 Nem rossz a régi terv,de az inkább hasonlított volna az Alienekre.
A módosított "új" verzió jobban sikerült! -
#45 Ilyen lett volna anno
De a sztorival utott igazan, amit a maiakrol nem mondhatok el.. :) -
Merces #44 .........nekem messze jobban bejön amit Wolfi linkelt ide mint ezek ,atya ur isten már látom magam előtt, ugy fognak ugrabugrálni ,mint valami E kategoriás Ősembermozi szereplői -
lAngelus #43 Annyit biztos nem fog keresni, mint mondjuk egy Harry Potter film. -
CaptainRumi #42 miért honnan veszed, hogy a másik 2 predatort (vagy kitudja még hány) alakító színészek nem 220 cm magasak??
Azért mert Whyte játszott az AvP-k ben (ami valljuk be nem épp bizalomgerjesztő ajánlólevél) nem jelenti azt, hogy ebben is itt a helye. Sok 2 méteres pali rohangál oda kint (elég ha kimész egy kosármeccsre), színészi tehetség meg nem sok kell egy predatort eljátszani. -
Nasedo #41 Ian White meg 216 cm. Itt lenne a helye. -
Axlkenobi #40 Egyáltalán nem kicsik. Mears 196 centi magas, Steele pedig 201 centi. -
Justil #39 egyesek totál kivannak itt :)
bazz, várjátok már meg a filmet, aztán ha megnéztétek a moziban, lehet fikázni ezerrel :D -
CaptainRumi #38 Én nem aggódnék. Nem standard magasságú gyerekek ezek(csekkoljátok le Steele-t és Mears-t. Jó Mears sem 2 méter de állítólag azért, hogy Predator és predator között is legyen különbség)
egyértelműen csak a kép kedvéért álltak össze. Még háló sincs a testükön, se a váll-ágyúk szóval nem lesz itt gond. Főleg ha kapnak egy fasza világítást, meg a szükséges effektetek. -
MacropusRufus #37 ezek a ragadozók picik. Az avp-ben egy több mint 2 magas arc jácotta a ragadozót. Namost itt az a frogatáson mindenki qurva magas vagy - ami a valószínűbb - a rahadozókat jártszó szinészek rendelkeznek standart alkattal.
Számomra a Predator 1 az isten. A második néha meg meg nézem de pl. az avp1-2 úgy sitt ahhogy van. Nulla akció szar sztori, gagyi befejezés (avp1: a királynő az Aliens-ben több mint 6 méter magas volt. Volt szerencsém látni az eredeti modelt is ami szintén több mint 6m. És ezt a monstrumot egy kb. 1m50cm-es nő(!) legyőzte pik-pak.... Ja és ugye a mama nem hal meg a vákumban, ergo a víz alatt sem fog megfulladni...)
ettől függetlenűl megnézem mert kíváncsi vagyok, hogy az Anti mit tudott kihozni még ebből az eléggé lerágott csontból.
-
Wittgen #36 Azért klasszikus figurát sikerült teremtenie a készítőknek :)
Oltári jó a predik kinézete, az első változat, amit CaptainRumi belinkelt, meg inkább valami harci egyednek néz ki inkább, mint ilyen vadász-stílusúnak. -
sandor8206 #35 jaja, együtt utaztak egy repülőgépen, Winston "lerajzolta" az egyik raszta utast kicsit tuningolva, Cameron meg javasolta a rágókat. -
CaptainRumi #34 Winstone-nak adott pár ötletet a kinézetére, ha jól tudom akkor az agyarakat javasolta, de lehet hogy épp a szép hajfürtöket. -
Micsu #33 Cameronnak mi köze a predatorhoz? -
sandor8206 #32 igen ez az, kösz szépen :-) hát az "igazi" Predi kicsit jobb lett, ebből is látszik, hogy zseni volt az öreg (na és persze Cameron) és igen a vörös gúnyás csávó volt Van Damme. -
CaptainRumi #31 ez?
Azt hiszem ez lett volna. Jutubon is van egy video amiben egy muksó (valószinüleg Van Damme ugrál valami piros gúnyában) -
sandor8206 #30 az eredeti predatorról nincs képed? amikor még Van Damme játszotta, régen láttam róla egy videót de nem tudom hol, elég ratyiul festett aztán S. Winston alábaszott egy új király dizájn, ami lett végül a raszta barátunk :-) -
Wolfi24 #29 Ha valaki kíváncsi, hogy milyen volt a Predator (1986) a film forgatásán itt vannak róla a képek.
01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 -
Micsu #28 Gondolom ezek még Cgi nélküli képek, majd számítógéppel finomítanak rajta, mert így ez fos -
nessboth #27 Hát az alienekről annyit, hogy James Cameron megcsinálta a bolygó neve halállal az egyik legkirályabb sci-fi horrort, de ugyanúgy el is cseszte, ugyanis óriásbogaraknak ábrázolta az amúgy űr mélyéről származó ősgonoszt...
Mindenesetre bízok a predators filmben... -
Ren #26 Én erősen bízom benne, hogy az Armored-nél jobb lesz a rendezés, mert az nem volt valami nagy durranás. Ott volt három nagynevü, nem teljesen tehetségtelen színész, de nem sokat sikerült kihozni belőlük... -
Nasedo #25 Nem értem hogy hagyhatták ki Tom Woodruff-ékat. Ők már az Aliens-en is dolgoztak az effekteken és az Alien 3 óta végig ők csináltak mindent, ráadásul azóta Tom játszotta az Alient minden filmben, még az AVP-kben is. Az AVPR nem jó film, viszont a Predator megjelenítése nekem nagyon bejött, köszönhető ez Tomnak, Alecnek a maszkok és effektek miatt, valamint Ian White-nak, aki eljátszotta. Jó magas és jártas a harcművészetekben... naná, hogy őt is kihagyták. Vannak bevált emberek tapasztalattal, erre másokkal csináltatják az egészet. Remélem ők is jók lesznek és nem lesz illúzióromboló a film, de azért sajnálom Tomékat, hogy legalább egy jó Predator filmen nem dolgozhattak, csak a gagyikon.
Azoknak meg akik védig ezeket a fotókat, elmondanám, hogy láttam én Kevin Peter Hall-t forgatáson (kép/videó, nem voltam ott) és nem nézett ki nevetségesen a predi-kosztümben. -
#24 Jómagam is a régi filmeket (Aliens, Predator1-2) részesítem előnyben!
Ezek a mai "modern" AvP filmek még próbálkozásnak is gyengék voltak! Kár volt beléjük az anyag!
Még amikor szó volt az elején,h lesz Aliens vs Predator film akkor fűztem hozzá reményeket,mert reméltem (én naív),h a készítők értik a rajongók elvárásait és értik az egész Alien-Predator kultuszt...
De sajnos kiderült,h közelében sem jártak! Sikerült egy tökéletes fércmunkát kiadni a kezeikből! Szomorú,de nem vagyok ezzel a reboot-tal sem optimistább,de ne legyen igazam! -
Lordboxi #23 azért tünnek vékonykának, meg nagyfejűnek, mert nincs rajtuk páncél. Így sztem még nem is mutatták őket azelőtt de javítsatok ki ha tévedek, nem vagyok otthon annyira a predatorban. -
asdasdasd #22 Elfárad a kezük ha sokáig így kell tartani.
Vagy tökör szúrják magukat.... -
CaptainRumi #21 honnan veszed hogy emberméretűek mikor nincs mellettük egy viszonyítási alap sem. Nézdd meg a többi képet, ahol pl Rodriguez-zel pózolnak. Valamint sem Derek Mears-t, sem Brian Steele-t ( eddigi predatorok a filmben) nem mondanám kurtának. -
#20 hát nemtom nekem kicsit nagynak tűnik a fejük a testükhöz képest, a predatorok nagyobbak egy átlag embernél és jóval izmosabbak is mint a képen, ezek meg csupán sisakos ember méretű predik :S -
CaptainRumi #19 Én is ezt találtam anno a Predator, Alien filmek erősségének, hogy a szereplők szinte a film végéig (vagy még akkor sem) tudják, hogy mivel állnak szemben.
De valljuk be, ez a varázs csak egyetlen film erejéig hat. A második Predator filmben már tudtad jól mi vadássza az embereket (és ott is sokszor mutatták teljes valójában már a lényeket)
annyi pozitívum volt, hogy tudtak új dolgokat hozzá tenni (új fegyverek, alien királynő) Reméljük ebben is lesz innováció, ami nem megy az egész rovására. -
CaptainRumi #18 Most (az egyszer) teljesen egyetértek vele.
A külföldi fanok, akik már a Predators bejelentése előtt elástak mindenféle Predator filmet, ami nem az 1987-es eredeti, vagy az 1990-es folytatás, azok pálfordulva most már nagy reményeket főznek a filmhez. A magyarok meg pár kétmegapixeles telóval készített kép láttán egyből szaroznak és nem is feltételezik, hogy egy MAGYAR rendező és egy MAGYAR operatőr ennél sokkal többet fog letteni. -
tomboy013 #17 Akármilyen jó is lesz a film (amit kétlek) a régi Predator fíling már sosem lesz az ami az első meg 2. résznél. Ugyanilyen az Alien is. Régen az volt a lényeg hogy minél kevesebbet láss a szörnyekből a (szinte csak a filmek végén lehetett teljesen látni őket) manapság viszont az a divat hogy megmutatják teljes valójában a dolgokat és nem hagynak semmit az ember "képzeletére". Ez az amiért nem lett az AvP 1-2 sőt már az Alien 4 se jó film. Közel sem olyan szaratós horrorok mint a régiek. De sajnos már a mai tizenéveseknek csak az effect-ek számítanak. Ez van ezt kell szeretni(én inkább nem szeretem hanem megnézem még egyszer a régi klasszikusokat:) ) -
wildebeest #16 jajj szegény pici fiú sértett lelked megnyugodott már? ne sírj biztos jó lesz a film boylover -
Loverman #15 amúgy az oké hogy magyar senkik zsigeri reakcióból lefikázzák (mert, mit nem szoktak?), de a fórumon emberek akik igazi Predator fanoknak tűnnek inkább pozitívan fogadták a képeket, valahogy inkább nekik hiszek. Ahogy az egyik írta, "végre semmi középkori lovag-szamuráj cuccban lévő predator"... szóval talán kicsit jobb ha realisztikusra veszik. ja, és a predatoroknak mindig nagy volt a feje.... -
Loverman #14 a forgatáson csak színes pöttyök voltak az arcán, a csápok teljesen számítógépesek ;)
http://en.wikipedia.org/wiki/File:FromRealToReal.jpg -
#13 Ezek nagyon bénák. -
Cat #12 meg erre szerintem azért még rámennek számítógéppel is. A karib tenger kalózaiban is a polipfejű csávó valószínűleg nagyon bénán nézhetett ki a forgatáson a rajta logó csápokkal, de utána már semeddig sem tartott megmozgatni azokat. -
endrev #11 NiGhTM4R3, azért lehet beszarni a régi predátoroktól, mert nem egy sima digikamerával fényképezték őket, hanem megfelelő szögből, megfelelő bevilágítással, megfelelő ideig, megfelelő háttérzenével. Egyébként azokat is körberöhögnéd, de ettől profi egy rendező, operatőr stb., hogy úgy jelenítik meg a szakadtruhás figurákat, hogy félrenyelsz tőle. -
#10 Néhányan tényleg pár mobiltelefonnal készített forgatási kép miatt írják le a filmet? -
endrev #9 Hát világos, hogy ez ott világos... :)
Hajrá Nimród!!! -
#8 ehh, eddig ez nagyon halovány -
DieHard #7 remélem lesz világos is a vilmben, mert már bszottul unom a sötétséget.