23
-
winnie #23 szerintem félreértelmezted a mondatot. a főcímdal minőségéről szó sincs. meg aztán minek dúdolna el valaki rossz főcímdalt?:) -
darkmall #22 A cikk szempontjából semmi értelme a Queen főcímdalát fikázni. Teljesen felesleges volt bele írni. Ettől kicsit sem lesz eredetibb a megfogalmazás.
-
#21 egy ujabb provokativ szinvonaltalan semmitmondo lista, gratulalok a cikkironak hogy cikkrol cikkre sikerul a beka segge alatt tartani a cikkek szinvonalat. -
TeDDyRuSh #20 Ez megint egy gyenge sorrend, pedig 2 csillagot adtam és mégis csak másfelet ér. Hiányolom én is Flash Frowardot. A Sout Parkkal nem volt gondom, alá vág most a Family Guy, de szerintem igen is van ereje. Aki warez sorozat listát keres annak itt van egy:
http://warezblog.hu/component/content/article/184-sorozat-toplista-2009-kicsi-savanyu-de-a-mienk
-
Yutani #19 Én is a True Blood sorozatot hiányolom (meg a Heroes-t is), mert szerintem is nagyon jó lett, ami a kiváló karaktereknek, az azokat megszemélyesítő színészeknek és a rendkívül izgalmas, fordulatos cselekménynek köszönhető!
Nagyon várom a 3. évadot! -
Elemir #18 Megtanulni?
Nyilvánvaló, hogy főleg a reklámok miatt lényeges az egész, és ezért ha nem néznek valamit, nincs is mi bevételt hozzon.
Azért a megtanulni kicsit erős volt édes barátom, valószínűleg csak mint érdekes adat miatt írtam, mert szerintem az. -
#17 Az hogy ki mit néz nálunk a tévében szerintem egyáltalán nem mérvadó, lévén a 18-30 közötti korosztályból sokan az angolt nézik felirattal, torrentről letöltve. :)
A 90210 meg nem csodálom hogy luftot rúgott ilyen pocsék szinkronnal. -
krajcsovszkig #16 A Szökés inkább felemás volt, mint rossz, voltak benne tökjó részek is. -
QPR #15 Dexter és a Két pasi meg egy kicsi tényleg hiányzi -
#14 "Hát a FlashForward? o.o
Az is egy kegyetlen jó sorozat!"
nem az. :)
"a többi helyen ha nem lenne letöltés, erős lenne"
meg kellene végre tanulni, hogy a letöltésnek semmi köze nincs a nézettséghez. -
#13 két pasi meg egy kicsi -
#12 és a dokik? -
Reg5 #11 Halottnak a csók 2. évada sztem jobb mint az első. A '78-as BSG pedig csak rajongóknak való, mert néhány jelenet ma már nagyon kínosan hat. -
portable #10 :D -
viizo #9 TRUE BLOOD S01/S02?
az egyik legnagyobb siker a kritikusoknál és a nézőknél is...
-
Elemir #8 Hol a Hősök?
Jó-jó tudom, hogy Amerikában megbukott, na de a torrenteken vezeti a letöltést, ami azt jelenti, hogy ez Amerikában bukott csak nagyot, a többi helyen ha nem lenne letöltés, erős lenne. Időutazást is miattuk kellett megszüntetni a filmben... -
SH3 #7 Dextert hiányoltam a listáról. A(magyarországon még le nem sugárzott) 4. évad nagyon ütősre sikeredett. -
morden #6 Van 10 felnőtteknek szóló animációs sorozat egyáltalán amit bemutattak nálunk, nagyon erős csapat lehet ha az sp nem fért be.
( Seth MacFarlane sorozatokat én imádom, csak nagyon sok benne a bújtatott humor aminek a megértéséhez kell némi kor és amerikai kultúra ismeret) -
mg1992mg #5 Hát a FlashForward? o.o
Az is egy kegyetlen jó sorozat! -
WoodrowWilson #4 Ez az South Parkos rész nekem is szúrja a szemem, bejött mind a két évad. -
#3 Hol van a Harpers Island? Imádtam!!! -
Loverman #2 "íg régen a legjobb animációs sorozatnak számított az SP, addig ma már a legjobb 10 között sincs, ha a felnőtteknek szóló rajzolt produkciókat nézzük."
Remélem nem a Seth MacFarlane szarokat gondolják jobbnak....
itt egy videó a hihetetlen kreativitásról:
http://www.youtube.com/watch?v=hRE0jYaOlzg
De a South Park rész sem rossz a Family Guy-ról, szerintem igazából tényleg lamantinok írják :)) -
Mister #1 9. A vámpír, a vérfarkas és a szellem (AXN): Ismét csak a cím okozta sokkon kell először túltennünk magunkat
Ez tényleg ütős cím lett :D