24
-
#24 Egy próbát megérne... amúgy mi köze ehhez mo-nak? -
Merces #23 Sanyix te szétlőhetsz bármit legföljebb az fog megváltozni hogy MO helyén egy szép nagy lyuk lesz.Meg mi az hogy nem vezet senki ? Ne legyé má naiv nem áll jól a jelhez. -
#22 hol írtam párizst? Amiket felsoroltam a jelenlegi világrendszer, és gazdasági rendszer központjai. Ezek azok a bizonyos tartóoszlopok amit elég kilőni ahhoz hogy az egész épület összedőljön.
Hogyhogy ki vezetné? Miért kell vezetni? Ha valaki vezet az már gáz, mert úgyis elszáll az agya. Az emberek rájöhetnének mi a szar, és azt újra nem játsszák meg. Akiknek nincs közük a politikához, és a gazdasághoz, az járulékos veszteség (new york-ban meg washingtonban kevés ilyen lenne), vagy te hogy válogatnád ki? -
eto demerzel #21 elnezest de van 1 kerdesem: es ki vezetne a bolgod jovo fele az uj tarsadalmat? te? vagy valaki mas? es ha az mas neked nem tetszik akkor nuki-t annak is? es mi van a londonban, parizsban, stb. elo emberekkel akinek semmi kozuk a politikahoz. vagy netan ez olyan "collective punishments"? -
#20 "gyanakkor értetlenségét fogalmazta meg azzal kapcsolatban, hogy a Google miért éppen most - a hekkertámadások nyomán - elégelte meg"
Hát ez kb olyan szitu, mint amikor elmegy vki albérletbe, a házinéni közli, hogy nincs állattartás, nyóckor villanyoltás, számolni fogja a vizet meg a gázt, és a hűtőben csak egy sarkot kapsz. Nagynehezen beleegyezel, mert azért télleg nem kér sokat, de amikor rájössz, hogy távollétedben bemegy a lakrészedbe, zabálja a kajádat, és a te cuccaidat használja, asszem kivág a biztosíték.
Megértem a google-t. Hagyja is ott azt a genya országot. Az értelmesebb kínai úgyis megtalálja a módját, hogy cenzúrázatlan netet használjon, ha meg nem, akkor jöhet egy második tiennanmen... -
#19 Leülhetsz egyes! Szerinted mexikóból azért menekülnek el, mert ott kurvára elnyomják őket? (tudod egyáltalán hol van mexikó?) pénzért mennek át, mert a másik oldalon többet kaphatnak, hiszen a pénzügyi rendszer gazdaországa kapja a legtöbbet ;)
Egyébként lehet megfordul a dolog ha a tenoristaüldözős dolog durvábbá válik. Bár az ott élőknek úgy kimosták az agyát hogy úgyis elhiszik, hogy ha már a rötyin is megfigyelik őket, az is az ő érdekükben van.
BTW Ügyes fiúk, bejött nekik amit akartak -
#18 Csak a kommunista régiókat lőném szarrá. De észak koreát meghagynám, azon legalább röhögni lehet :D
És igen, az USAban is elnyomják az embereket. nem véletlen szökdösnek át tömegvel mexikóba az emberek! -
Justil #17 A nagy részével csak az a baj, hogy már teljesen el van hülyítve, a fiatalok meg már egészen kicsi koruktól kezdve kapják az arcba a "jót". Persze erről nem ők tehetnek, de akkor is ez van.
Amit meg mondasz, hát...ok, elképzelhető, de egyáltalán nem vennék rá mérget, hogy jó irányba történne változás :( Sajnos a legtöbb ember nem tud elvonatkoztatni a rendszertől, amiben él, pedig gyökeres változásokra lenne szükség, de az emberek nagy része a változást egy jelenleg nem hatalmon levő párttól, esetleg valami hasonlótól reméli. Az meg se fordul a fejükben, hogy fogjuk meg az egészet, dobjuk ki a kukába, és próbáljuk újragondolni, hogy mit és hogyan is kellene...
Ráadásul ha az a bizonyos megrogyás hirtelen történik, akkor még k*rva nagy káosz is társulna mellé, akkor aztán végképp nem lenne semmi ésszerűségnek helye :( -
#16 Nem feltétlen az emberekkel van a baj, legalábbis nem a nagy részével. Viszont ha a gazdasági politikai rendszer megrogyna, nem tudnák erőszakkal megtartani, változások történnének, és lehet hogy jó irányba. -
Justil #15 jó hát ez igaz. elég lenne egy jó kis vírus, ami az emberiség úgy 99%-át kiirtja. csak aztán tudod, mi alapján válasszuk ki azt az 1%-ot? :) -
#14 Jó reklámfogás. -
#13 annak semmi értelme, mert egyrész minden mást is kiirtanánk, na meg nem lenne esély egy újrakezdésre (normálisabb rendszerrel). -
Justil #12 én mondjuk az egész földre dobnám igazából :D -
#11 mind2 szar. Mindig mondom, new york, washington, london, peking 25-25 megatonna ;) -
Justil #10 miért, a nyugat talán roxx? -
lammaer #9 "Van, aki egyenesen azt írja, nem tud létezni a Google szolgáltatásai nélkül."
Na ez LOL. Az ilyenek miatt kapcsolják le kinában a cuccost :) -
#8 -
ADAMEX9 #7 Hírrel kapcsolatban szerintem mindenkinek ugyanaz lenne a véleménye.
China Sucks! -
#6 Látom mindenki a hírrel foglalkozik. :) -
FoodLFG #5 Szerintem sokan nem is tudják, hogy az a helyes használat, mert pl még a nyomtatott, kifejezetten japán témájú lapok is a külföldi átírást használják.
Magyar átírással még csak az igényesebb híroldalakon és a wikipédián találkoztam. -
#4 Nekem semmi gondom azzal ki mit hogyan ír, csak az zavar, hogy én helyesen magyar átírással szokom írni a japán neveket, és sokan rámszólnak emiatt, pedig úgy a helyes.
De nem érdekel, én úgy vagyok vele, hogy japánból minél kevesebb angolszász közvetítéssel közvetlenül vegyük át a dolgokat ha lehet (tudom ez kínai hír)... -
FoodLFG #3 Nemzetközi környezetben vagyunk, és valószínű, hogy ha rá akarsz keresni ezekre a nevekre, akkor a magyar átírással nem sokra mész. A magyar átírás arra lehet jó, hogy tudd, hogy nagyjából hogyan kell kiejteni a nevet.
Interneten japán neveket sem szoktunk magyar átírással használni, mert semmi értelme. Szerintem az MTI is csak azért használ magyar átírást, mert ez a hivatalos... -
#2 Én csak azt nem érem fel ésszel, hogy mi a fenének kell leírni a kínai neveket egyszer fonetikusan, aztán mellé meg zárójelben nem fonetikusan, amikor a kínaiak úgyis a saját írásjeleikkel írják, amit mi leszarunk, mert nem tudjuk elolvasni. Ha leírják, hogy Peking, az tökéletesen elégséges, nem kell még mellé zárójelben odatenni, hogy valójában Benjing, mert a sok hülye már élő szóhasználatban is kezdi átvenni. Függetlenül attól, hogy melyik a helyes. Bécs helyett sem szokunk át a Wien-re, Párizs helyett sem a Párí-ra. -
#1 LooooogLe :DD