144 millió forintért készíttet honlapot a jegybank
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezt hívják korrupciónak. kíváncsi leszek errõl lehet-e majd még hallani, mert szerintem a szõnyeg alá lesz söpörve mint a többi hasonló ügy.
Na látjátok, ezért kell elhagyni azt a rohadt országot. Az én fizetésem 90%-ból (amit adónak is nevezhetünk) ne tömje meg senki a zsebét míg én rabszolga munkát végzek. Fizessen adót nekik a felszaporított brazilgépsor, amit annyira védenek. Magyarország, többet haza se megyek, szégyenlem hogy magyar vagyok!!!
Ha megnézitek a jelenlegi portált ki csinálta (sensenet), akkor a nyitóoldalon ezt találjátok:
"Sense/Net 6.0 is the open source alternative for building integrated Enterprise Content Management (ECM, ECMS) and Enterprise Portal (EPS) solutions running on the .Net platform. Sense/Net 6.0 is an open source SharePoint alternative."
Szóval open source a jelenlegi, és fizetünk 144 milát az újra. A jelenlegi folyamatosan frissül az aktuális trendek szerint - csak gondolom le kéne tölteni az updateket, meg dobni rá 1 új designt mittomén 1 miláért se -, az újat meg 1x megcsináljuk, és 5 év múlva tényleg lehet kukázni az egészet. Megint 1 jól átgondolot, logikus döntést látunk kormányközelrõl. És csodálkoznak hogy miért akarja õket mindenki a halál f.szán látni.
"Sense/Net 6.0 is the open source alternative for building integrated Enterprise Content Management (ECM, ECMS) and Enterprise Portal (EPS) solutions running on the .Net platform. Sense/Net 6.0 is an open source SharePoint alternative."
Szóval open source a jelenlegi, és fizetünk 144 milát az újra. A jelenlegi folyamatosan frissül az aktuális trendek szerint - csak gondolom le kéne tölteni az updateket, meg dobni rá 1 új designt mittomén 1 miláért se -, az újat meg 1x megcsináljuk, és 5 év múlva tényleg lehet kukázni az egészet. Megint 1 jól átgondolot, logikus döntést látunk kormányközelrõl. És csodálkoznak hogy miért akarja õket mindenki a halál f.szán látni.
Mert még nincs kész, de már 144 misit kicsengettek érte.
legalább 2 éve jártam ezen a honlapon, de semmi változást nem látok rajta
"megkelessz" - hogy mondod?
Jó része megy a párt kasszá(k)ba. Valamibõl megkelessz venni a szavazatokat.
ennyiér én is megcsinálnám
\"Now, let\'s kill that fucking band. ... Fuck you everybody, good night! \"