4487
Oldies Music 1.0
'50-es, '60-as, '70-es évek zenéje
Rock 'n' Roll, Beat, Hard-Rock, Blues, Rhythm & Blues,
Jazz-Rock, Folk-Rock, Disco....
A topik házigazdája kettő darab, a 80-as években szocializálódott füllel van megáldva:)))
-
atiapuka #2131 Én csak azt nem értem, hogy ez most miért olyan nagy szenzáció, hogy benne kell lennie a híradóban is. Vagy ez sok embert érdekel? -
#2130 nyomortelepet=nyomortelepen -
#2129 Ha az emberek dolgai miatt kéne lennie egy világvégének, akkor már sokkal korábban bekövetkezett volna, annyi aljasság történt a vlágon, legyen az a II.VH, de már akár az ókorban is megtörténhetett volna... tehát sztem nem a jövő év lesz az.
Ami Elton John-t illeti, nem értem én sem a homkosokat, mivel én nem vagyok az, viszont emiatt nem ítélem el, zenei téren tett azért ő is sokat (még akkor is, ha nem tartozik a kedvenceim közé).
Amúgy érdekes módon a művészvilágban rengeteg a másság... sok homo zenész is van, csak néhány a nagyok közül, aki a férfiakat sem vetette meg: Freddie Mercury, George Michael, Mick Jagger vagy pl. Jimmy Sommerville...
Szóval attól még nem biztos, hogy rosszabb élete lesz a gyereknek, mintha pl. Madonna venné magához, esetleg egy nyomortelepet halna éhen. -
#2128 Szevasztok Tagok!
Azt hiszem, 2011-ben valóban eljön a világvége, mivel a világ megérett rá! Most olvastam:
"Gyermeke született Karácsonykor egy béranyától Elton John világhírű zenésznek és köcsögjének.
A baba a Zachary Jackson Levon Furnish-John nevet kapta. A vén bohóc apja(???) 63 éves, aki a 90-es évek eleje óta áll szorosabb nexusban
david furnish nevű filmes(?) búzakereskedővel.
Túláradó örömöt és boldogságot érzek ebben a különleges pillanatban.
Zachary egészséges és jól van, mi pedig büszke szülők vagyunk.- fogalmazott a vén kecske meg a köcsögje."
Hova a büd*s pic*ába süllyedhet még a világ, milyen emberi mélységeket kell megismerni ahhoz, hogy egy pontnál azt mondjuk: elég, ne tovább !!!
Sztem ez, hogy két köcsögnek gyereke lehet, ez az a pont.
Remélem jönnek a büntetőpontok is !!!! -
#2127 Hát igen... a zene még talán, de ezzel a csajjal csináltam volna valamit, ha így nyávogott volna a fülembe. -
#2126 Nem érdekes... -
#2125 Tudtad, hogy Izlandon is létezik egy Trabant nevű zenekar?
Ez láthatóan/hallhatóan nem az....
Én magam ismerem a dalt, bár a Balatontól, de mivel sok a közös pont, végülis mindegy...a zenekar neve...
Köszönöm.
-
#2124 És most? -
#2123 Szevasztok Tagok!
Megjöttem a telelésből, hoztam is egy klasszikust, hogy el ne felejtsük, milyen is a hundertprocentige New-wave :
-
#2122 Én is csak azt hittem hogy értem, de nem. -
#2121 -
#2120 Akkor az ünnep végére egy kis dalocska:
-
#2119 Szép Estét!
Remélem mindenki meguszta beiglimérgezés nélkül a karácsonyt.
-
#2118 Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek! -
#2117 Boldog Karácsonyt Kívánok a Fórum Olvasóinak! -
#2116 Mindenkinek Kellemes Ünnepeket! -
#2115 Én is Kellemes Ünnepeket kívánok neked is és minden fórumozónak! -
#2114 Szép Estét!
Kedves Kollégák!
Itt az idő, hogy Boldog Karácsonyt, és Sikeres Új Évet Kivánjak nektek.
Köszönöm mindenkinek a tartalmas ittlétét.
Valszeg nálam lesz a netem, de nem igérek rettenetes aktívitást, gondolom mindenki el lesz foglalva ezeken a jeles napokon.
Hallgassatok sok zenét, egyetek, igyatok jókat.
Remélem mindenkinek sok ajándékot "tojik" a Jézuska...
-
#2113 Biztosan... -
#2112 Nem érdekes...
-
#2111 Csatlakozom. -
#2110 Úgy gondolom, úgy gondolja, talált egy lyukat az univerzialitásodon. Talán. -
#2109 Ezt neeem értem! -
#2108 Szerintem számos olyan számuk van amely igen jól sikerült - tőlük is van egy jó kis válogatásom. -
#2107 Értem. :) -
#2106 Na, azért New Wave....:)
Az Új Hullám Ausztráliában és Svájcban is hódított...lásd még: Real Life, Double...
Az INXS-től nekem egyébként az "Original Sin" ami közel áll hozzám...az tényleg jól sikerült - szerintem... -
#2105 Arra számíthattál, hogy nem te ajánlottad : "(az meg neked nem tetszett:)"
Ja', csak a periférián mozgolódom, INXS, Yello, nem is értem miért New Wave? -
#2104 Ja, azt én hoztam ide, nem is gondoltam, hogy ILYEN régen volt. Szerintem is tök jó a videó (is). -
#2103 Gondolom a "Kacsa-tánc" hallgatása közben hiába is érdeklődne bárki a nevedről....fogalmad sem volna...az extázis...:)
-
#2102 Én nem erre számítottam...
Végül is egy ezredforduló környéki New Orderről van szó...ami inkább Rock, mint New Wave...de kétségtelen, hogy az ősidőkben erős példaképek voltak...nem beszélve a Joy Division-ről...az egy vészterhes időszak volt...
-
#2101 Csak elő akartalak csalni :) Egyébként burkolt politika miatt: "amíg lehet". -
#2100 Én a Zárai-Vámosi páros zenéit és a vad metal-t is kedvelem...
Jééé - tök univerzális személyiség vagyok! -
#2099 Semmi olyat nem látok amiért szólnom kellene, amúgy a szabad vélemény nyilvánítás híve vagyok én is.
Egyébként itt Tyia "rulez", én csak "kirakat" házigazda vagyok. -
#2098 60 Miles An Hour
De bevallom a klip fogott meg igazán, az számomra zseniális. -
#2097 Szerintem egy New Wave topikban elmegy (és használjuk ki a szabad vélemény kinyilvánítását amíg lehet;), ezért meg Wescone szól majd be:)
Jó legyen fantáziátlan... csak a gagyi jön a számra bocs.
Viszont ez nem szentírás, csak egy magánvélemény. -
#2096 Na nézd csak, pont óránként írkátunk az imént! -
#2095 Ibit itt nem emleteném... -
#2094 ...már hirtelen megijedtem, hogy Oláh Ibolyát írsz... -
#2093 A nyálhoz...
Volt szerencsém ismerni (lehet, hogy már szóba hoztam...most nem emlékszem...) Oláh Immanuelt, aki dobosa volt a CAFB zenekarnak a 90-es évek elején.
Hallhattam a bandájától néhány alkotást...na az nem volt semmilyen körülmények között sem volt nyál...
Viszont a skac annyira rugalmatlan volt, hogy pl. a Cure, 1985 utáni dalait simán lediszkózta.
Nyál nem nyál... ki dönti el? Biztos van olyan aki a Záray-Vámosi párostól leborogatja a szekrényt, annyira beindul, és biztos van olyan is, aki a legvadabb metáltól is csak ásítozik...nem vagyunk egyformák... -
#2092 Én is szeretem. Azon belül a nyálas nekem többnyire a Díter Gólem szerzeményeket jelenti. A M.T. az elején még jó volt, de hamar sok lett belőle.