3763
QE8VX0tvAwMBUFhJRQVR
  • repvez
    honnan és mekkora méret ?Gondolom felirat még nincs hozzá
  • Punker
    na most csorog az első rész HD-ben.
  • Bulykin
    kültözz ki Amerikába
  • Bulykin
  • MerlinW
    Semelyiken. Torrentről letöltöd
  • AntiHero
    (Starz)
  • repvez
    amugy ezt hol és milyen adon lehetne nézni ?
    Mert én is nagyon megnézném de nem találom a csatornáját.
  • LoSA
    Majd 2 év múlva...
  • MerlinW
    Ha jó úgyis megveszi valamelyik adó.
  • sapkafej
    akinek nincs nete, az úgyse tud erről a sorozatról, ergo nem veszít semmit. ok?
  • MerlinW
    A Lost-ról beszélsz és az eddig leforgatott 5 évadot játszotta az RTL relatíve folyamatosan.
    Akinek nincs nete, annak ott a TV, az internettel rendelkező ismerősei, vagy megveszi DVD-n ha érdekli.
  • karajjj
    de látszik, hogy nem vagy otthon a sorozatok világában
  • erieskrisz
    Na gondoltam hogy lesz 1-2 hülye gyerek aki ezt benyögi akinek meg nincs nete az mit csinál okostojások. Amit irtam csak általánositásként irtam persze hogy letöltöm ha akarom mert én letudom de aki nem az hogy nézi meg
  • Csacsi
    Nah én is túl vagyok mindkét részen. Remélem a későbbiekben még kevesebb lesz a szex, mert az valahogy nem érdekel, egy ilyen sorozatban. A többi tetszett. De ezt muszáj lesz HD-ban nézni.
  • Montanosz
    megnéztem, nem rosz, nézős lesz)))
  • kemszi2
    jaja.na mind1 a története miatt még lehet nézni fogom,mert az viszont érdekel
  • Tyler1
    gyorsba csináltam egy bannert, ha kell :)

• Bulykin
    +fav
  • Tyler1
    pedig ezekben pont a látvány a lényeg! de ha a 300 se tetszett neked, akk ez se fog megnyerni.
  • kemszi2
    nekem a 300 se tetszett pont ezért a látványért.minden másban jó volt,de ez lehúzta nálam.egyszerűen zavar,hogy nincs egy normális díszlet/helyszín.kicsit olyan mintha 1 számítógépes játékkal játszanék,amit nem én irányítok.
  • AntiHero
    Preair szóval még nem a végleges verzió. Szebb lesz ez HD-ba.
  • kemszi2
    csak nekem túl "számítógépes"?:)
  • Tyler1
    első rész után kiderül h lesz-e +fav :D trailer alapján nagyon viszi!
  • Dragooon #20
    első rész megnézve, tetszett nagyon.
    jónak tűnik
  • Punker
    spartacus.blood.and.sand.s01e01.preair.webscr.xvid-ngt.avi ehhez van a hosszúpuskán a felirat.
  • Ragnar360
    Hát skacok, nekem a trailer alapján nem tűnik soknak, de majd megnézem az első két részt...
  • Csacsi
    Te melyik verziót láttad ?
  • Punker
    első rész alapján jó lesz!!!!
  • karajjj
    az tény, hogy remek sorozat volt, csak pl a LOST, a 24, Prison Break azért jó, mert tele van fordulattal és nem tudod, hogy mi lesz a vége az egésznek
  • Szolnokboy1
    szerintem a Róma (HBO) úgy is élvezetes volt, hogy tudtuk, mi lesz Cézár végzete. az a sorozat eléggé hű volt a történelemhez.
  • Csacsi
    A webscreneresenk nem olyan jó a minősége. Azthiszem, ezt majd HD-ban kell nézni :)
  • karajjj
    akkor te a régimódi epizodikus sorozatokat szereted... azzal csak annyi a baj, hogy semmi komolyabb történet nincs benne, mert mindent le kell redezni 40-percben
  • karajjj
    várom már nagyon, csak az a baj, hogy ha nem hamisítják a történelmet, tudjuk mi a vége, ha meg hamisítják, akkor hülyeség szvsz :S
    vagy ez csak nekem gáz? mert azok biztosan élvezni fogják, akik annak idején megbuktak az ókori Rómából :D
  • Csacsi
    Még angolt sem találtam hozzá, csak olaszt, meg portugált, meg románt :( Valószínűleg még nincs is. Még jó, hogy nekem nem kell :)
  • Punker
    2.-hoz tudtok feliratot?
  • Csacsi
    Huhh. Én is hiányoltam a topikot, de gondoltam mégsem indítok. Alig vártam már Január 22-ét, De ezek szerintem nem kell várnom. Köszönöm az infót. Már jön is lefelé mindkét rész :)
  • SötétBarom
    Nyilván nem szabad sorozatot TV-ben nézni :DDD
  • sambauer
    mert a net csak dísznek van...
  • Montanosz
    na pont egy államrendet fenntartó törvényes hatalom ellen lázadó rabszolga lesz a főszereplő(((
  • DJ RX7
    mivel most indul a sorozat így lehetőségem van az elejétől szem előtt tartatni az eseményeit.
    +fav