3763
-
Aragorn83 #323 kókusz szigeteki oldal. :) -
#322 Mit jelent az hogy "Nálunk"? -
Aragorn83 #321 Ó én ezt tudom. Nálunk szokta először bejelenteni, hogy hogy halad. :) -
#320 hát nem, mert most állt neki még csak mczolly a fordításnak :) -
Aragorn83 #319 Holnap esténél előbb nem hiszem, hogy lesz felirat... :D :P -
#318 mivan?? -
Aragorn83 #317 Holnap esténél előbb nem hiszem, hogy holnap esténél előbb lesz. -
#316 Nah megvan a HD-s 9. rész, már csak a magyar felirat kell. -
Aragorn83 #315 1x09 Whore Sneak Peak -
#314 Szerintem egy-két posztnál illett volna spoilert használni... Mindenesetre sikerült felcsigáznotok, már alig várom, hogy megjelenjen a kilencedik rész kicsit jobb minőségben is. -
#313 WoáW, ez a mark of the brotherhood kissé sűrű volt! Nem rossz, nem rossz, ez már kezd érdekes is lenni. Jók a forgatókönyvírók, annyi szent, de a színészek sem kutyák. -
#312 "csak győzzem kivárni a részeket..."
Na ez a lényeg.
Mivel gondolom vagyunk páran akik inkább minőségben nézik a részeket légyszíves olyat ne nagyon áruljatok el a sorozatról amit még a Starz nem adott le.
Konkrétan a 9.és az azt követő részekre gondolok. -
#311 áh, ez annál most bonyolultabb mivel a gyermek híre miatt kicsit a ludusra terelődött a gyanú - úgy hogy egy hű gladiátoruk meg is halt feleslegesen.
lehet hogy ashur annyira elégedetlen lesz hogy szövetkezik spartacussal (tudja egyáltalán hogy a gazdájuk ölette meg a feleségét??), vagy soloniussal, szal kitudja. lesz még izgalom (meg vér) itt bőven:D!
váh, nem is fogok találgatni mostmár! csak győzzem kivárni a részeket... -
#310 főleg h elég jó dolga volna -
#309 szerintem Ashur igazi rossz ember de Batiatust nem fogja elárulni mint az előző részbe se lehetett lefizetni mindenki átb*sz akit tud de a gazdája ellen szerintem soha nem fog fordulni -
#308 naja az lehet, főleg h neki is meghalt a felesége. -
#307 Viszont ha megtudja azt amit Spartacus ellen vétett, akkor már könnyen elképzelhető hogy ellene fordul! -
#306 de ha megnézed ez az egész Ashur műve. nemhiszem h ez alapján Batiatus ellen fordulna. ennek nincs köze a hatalom vágyhoz, mindössze kinyírt egy szolgát aki nem teljesítette a parancsot. ez kb. ott napi rendsserességel folyt.
viszont hogy Ashur nagyot szív ebből az nekem nem kérdés :) -
#305 ez igaz. bár ashur is elégedetlen most (gondolta a fene hogy neki is fontos a harc...), kiváncsi vagyok hogy neki végül mi köze lesz majd soloniushoz (átpártol, vagy valami)
de az tuti hogy az évad finálé az ovidius-ügyhöz fog kötődni. -
#304 Igen, ez elég valószínű forgatókönyv, én is így látom.
-
#303 Doctore nem tudja, hogy akihez hűséges, az elárulja őket. Már gyanaxik és nyomoz Barca ügyében és ha 1x rájön VALÓJÁBAN miféle is az uruk, ő aztán nem fog szolgálni egy gyerekgyilkos, hazug, kétszínű, hatalommániás embert. Leghűbb szövetségesből könnyen fordulhat legádázabb ellenségbe. Neki csak a becsülete van és arra a legkényesebb. -
#302 a crixus - spartacus vonal szerintem ki fog könnyen alakulni. náluk már egy érdekegység is elég (hogy szabadok legyenek)
csak most leülepedett ez a szál, mivel spartacus most jelenleg beletörődött a gladiátor sorsába, mintha élvezné hogy ő a bajnok, ám mégse szar bele mindenbe...pl. varrot félti mint jóbarát... crixus meg már csak árnyképe önmagának, mint gladiátor, viszont mostmár értelmet nyerhetne az élete, a rabszolgalány által...
arra viszont kíváncsi leszek hogy esetleg doctore velük tart majd-e, ha esetleg rabszolgalázadást terveznek ...mivel a 09-ben ki is ütközött a rebellis/lojális "nézeteltérés" ő és spartacus között... -
#301 De mondta is, hogy nem Spartacus életét mentette meg, hanem csak valakiét, aki szintén viseli a testvériség jelét (azaz gladiátor). :)
-
#300 a szövetséghez vezető első lépés az volt, hogy megint megmentette Spartacus életét, ahogy az arénában is segített neki -
#299 Hát a 9-es az nagyon durván alakul, Végén a csattanó xD. Jöhetne már az új rész.... -
#298 hát a 9-es résznél befogsz szarni a meglepetéstől! :DDdd
most kijött a the pacific is, jaj el vagyok látva faszántos sorozatokkal..csak győzzem kapkodni a fejem!:D -
#297 Szerintem jó volt ez a rész is, nagyon is. Ugye legutóbb Sparti :P leszámolt a múltjával, származásával, emlékeivel, mindent kitörölt, és most megy előre, mint gép. Mészárol az arénában, átvette a vezető szerepet a suliban, de nem mondanám, hogy köcsögösködik, vagy zsarnokoskodik, mint mondjuk más tette volna. Egy professzionális gyilkológép. Crixus meg jönne vissza, de rá kellett jönnie, itt most neki csak a száraz kenyérhéj jut, Spartacus kapja a finomabb falatokat. Kettőt kivéve, mert a fontosabb nőket még mindig ő tartja karban. :D De a drámaiság miatt muszáj lesz megint egy nőt hozni Spartacusnak is, és sztem ez fogja majd felborítani a mostani helyzetet. Bár még mindig nem látom, hogyan lesznek ők ketten szövetségesek.
Batiatus meg egyre jobb, csípem a fazont. Ahogy tör fel, úgy kezd eluralkodni rajta a hatalomvágy és már nem csak reagál az intrikákra, hanem ő maga kezdi irányítani a szálakat, nagyon is durván, ellentmondást nem tűrően. Tipikus tősgyökeres római. :)
A mostani részben mégis az öt csaj magánpartija tetszett a legjobban. Ahogy Ilythia felvezeti a sztorit és mutatná be a gladiátorát, hogy mindenki elámuljon és hirtelen Spartacus lesz a téma, a két nő meg csak néz és kénytelen rögtönözni... és mikor Spartacus visszaszól és a három főcsaj még tkp. igazolja is a vádakat... zseniálisan volt megírva, na. :)
-
#296 Jaja. Biztos majd szép lassan kiforr az ilyen szál is :) -
#295 ezen énis gondolkoztam!
ahogy egymásra néztek...kitudja
enyhe spoiler:
barca "távozása" utáni részekben amikor pietros-t figyelgette a másik buzi tag, azt se vettem észre...akkor is tesóm szólt hogy "nézdmá az a tag már másodjára stírölte le a kis köcsögöt!" én kurvára nem vettem volna észre...
szóval az ilyen részletekre nagyon de nagyon kell figyelni -
#294 Mármint fekete hajú, mert áll egy feka is a háttérben:) -
#293 Vajon a fekete csaj(3.kép) lesz Spartacus új nője? -
Semmi különös, csak episode 9. képek. -
#291 hát szereplőlistán még nincs fennt a neve az első évadnál :) de hát még korai is lenne, mikor Claudius se jött vissza :D -
sandor8206 #290 tuti? attól még megismerheti, hogy lesz ami lesz :-) -
#289 első évadban még nem lesz Crassus :) -
sandor8206 #288 Crassus-ra meg van már a színész? ha már Raimi produkció bes*arnék ha K. Sorbo megjelenne :-) -
#287 szerintem is jó volt,hogy nem a gyilokra volt kihegyezve a mostani rész
abból már volt elég de valószínű,hogy lesz is még -
#286 jaja...mondjuk nem értem azokat akik azt mondják hogy ellaposodott a mostani részekre a sorozat...amikor végülis az első 4-5 rész csak egy nagy rétestészta-nyújtás volt (a 'the pit'-es kitérés pl.)
szal jóvan ez így... de van egy olyan érzésem hogy a nagy aduászokat a fináléra/következő évadra tartogatják.. -
#285 hát végülis lassan már lehet, mert mindjárt vége az évadnak. következőben meg már javában akciózás lesz. én még 100 részt elnézegetnék ilyen sexelős, gyilkolós, kiképzős dologból :D az arénában se sokszor harcolt még :) -
#284 jaja már említették párszor a nevét, a 8-9ben. énis csak kamilláztam hogy wtf lesz itten!:D