3763
-
#363 Hát, emberek, visszaszívok mindent, amit az első rész után mondtam. Illetve nem mindent, mert az első rész a leggyengébb rész eddig, és az alapján joggal nem bíztam a sorozatban, de ilyen fejlődést én még nem pipáltam. Elég sok sorozatot nézek és néztem, de ilyen feszkót én még nem éreztem soha, de még filmnél is ritkaság, konkrétan beremegősödött a kezem.
Azt gondoltam, hogy Ilythia a barátságukat fogja kihasználni, de későbbre tettem volna, erre nem számítottam. Andy Whitfieldre, mint színészre, pedig nagyon oda kell figyelni a jövőben, épüljön fel gyorsan! -
nagykovi #362 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha jól emlékszem minden szobor ilyen volt ott. Egyébként szerintem lehetett gondolni már a rész elejétől kezdve, hogy vmi történn fog Varro-val, mert az egész részben sokat foglalkoztak azzal, hogy mutassák, hogy milyen jó haverok Spartacussal. Poénkodtak még gyakorlás közben is, stb. Én is nagyon sajnáltam egyébként :( De nagyon jó ez a sorozat, és pirospont az íróknak, hogy egy ilyet meg mertek lépni. -
#361 mi ez a táblás játék, amivel foglalkoznak a 10-es részben? :O -
#360 Nah ez tényleg nagyon jó rész volt. Alig várom, már, hogy egyben újranézzem az összes részt :) Szép nap lesz :) -
hapi #359 ez nagyon kemény volt. Így kell sorozatot csinálni. Mindig a nők miatt van minden... -
#358 tán jót is tesz 1 sorozatnak, ha nem túl hosszú (lásd Dexter)
nincsenek laposabb töltelék-részek, mindig történik valami
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!huhh..kemény volt a vége..a tragédián kívül azért volt egy poén is...ki volt az az elmebeteg állat, akinek eszébe jutott, hogy ilyen szobrot készít Spartacusról... -
#357 Fúh, ez aztán durva volt... SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez a sorozat nem szarozik.Már elég egyértelmű, hogy hogy lesz ebből lázadás. Szegény Varro:(
-
#356 tudja valaki mi volt a múlt heti részben a "nagy dugás" alatt hallható szám címe? az de nagyon zsír volt. :)
azt írták több helyen is, hogy a mai rész az évad eddigi legjobbja. :) hát rreméljük! -
kovi04 #355 Kábelcsatornán futó sorozatok esetében mindig ilyen hosszúságúak az évadok. -
#354 pont jó ez így, nincsenek töltelékrészek. -
Aragorn83 #353 Kéne valami petició, hogy a 2. évad hosszabb legyen, mint 13 rész... Mert azt is ilyen hosszúságúra tervezik.
Én ezt a sorozatot bármeddig el tudnám nézegetni. :) -
#352 kár hogy ilyen rövid az első évad, a mostani részen kivül még 3, aztán vége. jön jó pár hónap szünet. pont az igazi izgalmakra kell várni majd a legtöbbet, de remélem Andy gyorsan kigyógyul, és gyorsan visszkapjuk a sorozatot. -
Aragorn83 #351 Persze. Erről már értesültünk. Még én linkeltem be.
Úgyhogy emiatt bizonytalan távolságba csúszik a második évad forgatása, ami egyébként, április elején indult volna.
De a lényeg, hogy Andy minél előbb meggyógyuljon és felépüljön, aztán majd utána elkezdthetik forgatni az új évadot... -
drjones #350 húh nagyon odarakták a végét, hátborzongatóan jól megcsinálták.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az elejétől fogva volt egy olyan érzésem Varroval, hogy drámai módon lép ki a sorozatból, de ilyesmire nem gondoltam.
Nem tudom olvastátok-e ezt a hírt, de a legjobbakat Andy Whitfield-nek.
A Spartacus: Blood and Sand főhőse rákos -
Aragorn83 #349 Ez egy kegyetlen rész volt.... :(
Remélem Ilithyia fájdalmas és hosszú halált fog halni... -
#348 Mira a neve. Sura - Mira, hm... :)
-
#347 SPOILER!!! ne olvasd!
gondolom akivel lekellett volna feküdnie. de Sura után elég gáz lenne olyan nőt rakni mellé. -
#346 Milyen nőjével?:) -
#345 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ja, és Doctore is simán melléjük fog állni, hisz őt is átverték keményen. -
#344 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A csapat, ami fellázad lassan összeáll. :D
Látva Lucretiat, nem tartom kizártnak, hogy Crixus nőjét személyesen fogja feldarabolni apró szeletekre, ha rájön, hogy mi a helyzet köztük. Most ugyanis inkább beáldozta a "barátnőjét", mint hagyta volna egyet dugni Crixus-szal, pedig ha tudná ...
Bár nem így képzelte el a végét, de azért jól jött ki belőle - mint mindig. Spartacus a főnökét fogja elintézni, ha kiderülnek a dolgok a nejéről, Crixus pedig az ő "Domináját" fogja megfojtani, amikor az kinyírja a nőjét. Semmi másért, csak azért lesz "szövetség" Crixus és Spartacus között, mert kénytelenek majd egymás mellé állni. Ja, és vsz ezért is válnak majd el olykorán útjaik is.
Ahsur pedig addig jár majd a kúthoz, míg el nem törik, így a végén vagy kinyírja egy haragosa - bár igazából annyira senkit sem bántott meg az élők közül, mint tette azt a halott Barcaval - vagy túléli, és belekeveredik a felkelésbe, de mivel a felkelést a legvégén elárulták és Ashur karaktere zseniális, szerintem ő fogja elárulni a társait is. Majd a végén ő is kereszten végzi. Varro szerintem végig Spartacus mellett marad, és látva, hogy jó a sorozat, akár még úgyis befejezhetik, hogy Spartacus IS túléli és visszamegy nőjével Trákiába, vagy máshová. De ez még messze van, viszont alakul a sztori és nagyon profi a kivitelezés és a történetvezetés. -
Aragorn83 #343 1x10 Party Favors promó -
FL Zoli #342 Spartacus Blood and Sand S01E09 HDTV XviD-SYS
Isohuntról, jelszót nem tud vki véletlenül? Nincs kedvem mégegyszer letölteni -
#341 spoiler:
jah,a deus ex machina dolgozik rendesen... tuti egymásnak fognak ugrani a nagy hatalommal bíró szereplők, így spartacusnak tényleg szinte csak ölnie kell majd:D -
#340 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és az is feltünhetett volna neki, hogy nincsen tele a teste mély sebekkel
a gyilkosság szerintem kicsit irreális volt, kihagyhatták volna, de nyilván lesz jelentősége -
jozef1976 #339 Már Obelix is megmondta régen:
Dilisek ezek a rómaiak!!! -
#338 Nagyon jó rész volt:) A vége meg brutális volt.
Ja és én meglepődtem a végén nem gondoltam, hogy az az aki:D -
#337 komoly rész volt..... -
#336 És igen! Azt hisszük, hogy már nem lehet fokozni? Nagy tévedés!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A szexelős rész hihetetlenül erősre és intenzívre sikerült, a szó pozitív értelmében. Nemcsak a gyilkosság, hanem amiatt a groteszk szituáció miatt is, hogy a Spartacus és Ilithyia öntudatán kívül egymással szexel. Bár nagy meglepetést nem okozott(80%-ban meg voltam győződve, hogy ő van a maszk alatt), azért mégis erős jelenet volt. Azon mondjuk lehetne vitatkozni, hogy ha az arcát nem is látta a nő, az miért nem tűnt fel neki, hogy Crixusnak kétszer akkorának kéne lenni:)) -
Gelassar #335 Tényleg jó rész volt!
Én már el is képzeltem Spartacus következő párbeszédét Glaberrel :D
Valamit valamiért :) -
#334 ez kegyetlen jó rész volt :D -
#333 a vége durva volt :DD -
#332 van felirat -
#331 Nagyon köszönöm srácok!
Desigo szavadon foglak még meglátod!
Nem bírtam ki hogy bele ne nézzek a 09-be.
És hogy ott mennyi szőrös dolgot láttam!
De tényleg csak belepillantottam.
Majd vasárnap ha már lesz hozzá felirat -
#330 Boldogat!
pár hónap múlva írj rám és adok...
feltéve ha engedélyezik megint a meghívó küldést -
#329 HBD enkorra nincs meghívóm de meghívlak egy mitiszolra ;) -
#328 Idáig se volt sok esélyem rá hogy szerezzek! -
#327 nincs meghívó most hónapokig -
#326 Nagy szívfájdalmam rég óta hogy oda nekem nincs meghívóm.
Pedig ma még szülinapom is van, és még se kaptam senkitől ilyet! -
#325 :DDDDDDDDD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem ncore lesz -
#324 Ezzel se lettem okosabb, de szerencsére én is tudom éppen hol tart a fordításban!