3763
-
#683 ezért nem jövök én ide ha még nem láttam az aktuális epizódot :D
így se úsztam meg, mert szombat este már egy picsa fészbúkon elsírta h kik haltak meg xD -
#682 Megnéztem!
ESZMÉLETLEN!!!!!
-
#681 csak a sötét oldalt:) -
#680 az uccsó 20 percre nincs szó hogy milyen volt XD -
#679 isten baszná meg
most a lelkem mélyén sírok. tudom hogy nem a te hibád volt, de nah... :( -
#678 SPOILER!!!!
------------
azért az ahogy Crixus leszúrta Lucretiát, mennyire durva volt :D -
#677 csak egy ki tud a magasabbra ugrani játékot játszottak, semmi különös -
#676 hmm, hát egy kicsit ütött ez az évadzáró
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kiírtották szinte a fél szereplőgárdát -
#675 baszki ! meg 5 resz kell es latom en is !!! :D
Most hirtelen annyi minden megfordult a fejemben :D
-
#674 spoilerbe a képet xDD
én is gondoltam h berakom, de mondom még nem lövöm le a poént annak aki nem látta :) amúgy ez kurvanagy jelenet volt. -
#673 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#672 én scak holnap látom :( -
birkacica #671 ÁÁÁÁhhhhhh,Istenem, mekkora befejezés volt, te jó ég, főleg amikor felugrott:D!!! Kár hogy a második évad sokára jön, reméljük Andy hamar felépül!!!! Szorítunk neki!!! -
#670 En csak most neztem meg a 8. reszt nemreg... Ah brutal volt a vege ;/ szegeny csavo.
Mostmar kivancsi vagyok milyen lehet az uberbrutal evadzaronak :D -
#669 Az évadhoz méltó befejezés volt
respect! -
#668 Én úgyvagyok vele hogy akár itt vége is lehetne a sorinak,bár azért remélem nem lesz!De végülis megkaptuk az előzménykeet,hisz tudjuk mi lett utánna Spartacus sorsa.Ez így komplett kerek volt,nagyszerű színészi alakítások,és képi világ a maga brutalitásában.10/10es sorozat lett.Szimpatikus szereplők,vagy épp ellenkezőleg,hisz meglehetett találni benne mindenkit,és minden elemet.John Hannah kitűnű Batiatus volt,és aki tetszett az Ilithya,az ember ránézett és bár szinte legszívesebben nem is írom le.:-)A végén az a mosoly is..hol a kardom?:-) -
#667 Brutális volt az évadzárás!
Annyira sajnálom hogy egyenlőre vége!
Nagy nagy köszönet mczolly-nak a sorozat fordításáért.
-
hapi #666 Ez odabaszott! Így kell lezárni egy évadot nem úgy mint a többi töketlen végletekig ugyanazt húzó sorozatban. -
firefly22 #665 Méltó lezárása volt az első szériának.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sajna érezhető volt, hogy Batiatus ezt nem fogja túlélni. Kicsit viszont aggódom a második szezon miatt, mert ez a rengeteg intrika adta eddig a sorozat sava-borsát. Egy felkelésnél meg nem tudom, hogy mivel tudnának előrukkolni a harcon kívül. Persze még meglephetnek. :D -
#664 :D -
#663 húú te k*rvaélet mekkora rész volt ez is :O
hát ez felrakta a koronát az évadra, de úgy ahogyan még sorozatban nem láttam!
ja és azt hiszem a banner is cserére szorul ezután :D -
#662 Ja és köszönet a remek feliratokért mczolly -nak!
-
#661 Ez nagyon ott volt! Le a kalappal!
Végre egy olyan sorozat amelyiknél az évadzáró résznek van vége, de sejtetni engedi a folytatást!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ilithya, Glaber, és Ashur
Folytatás reméljük hamarosan...
-
#660 úristen ez nagyon komoly volt -
#659 aztakurva. -
#658 felirat -
Aragorn83 #657 Retteghet, de nem fontos, mert a sorozatot a HBO fogja adni. Mióta áttette a székhelyét külföldre még korhatár karikákat se kell kitennie. :) -
#656 Gondolom már sokan olvastátok!
Retteg az ORTT!((: -
Justil #655 kb 1 hét alatt néztem végig az első 12 epizódot, és ma a 13-at.
hát...b*zmeg. adta rendesen. -
Ragnar360 #654 mondom rákeresek már a topikra
eh totti te is nézed :)
na én meg hosszas dilemma után mégse várok holnap délelöttig a feliratra, megnézem angol subbal
yea bicsiz -
#653 Hát gyerekek... legjobb finálé amit valaha is láttam. Nagyon várom már a folytatást és az előzményeket is. Kár h beteg lett Andy, remélem mihamarabb rendbe jön. -
#652 ami már kint is van... -
#651 Magra most tették fel a SYS félét, de még így is kivárom a HD-t. -
#650 hát ez a sorozat után nagyon rossz, legalábbis nekem. Crixus a legnagyobb csalódás ezzel a csöves karakterével... -
#649 19:35 tv2 Spartacus! -
#648 Azt a mocskos mindenit. B.R.U.T.Á.L.I.S volt a finále. -
#647 Jah, ha kérhetem ezt én is. Muszáj megvárnom a 720p-s verziót. Mert ezt nem HD-ban nézni öngyilkosság :) -
#646 spoiler-t használja aki látta!!!! -
#645 Na, ilyenre számítottam:D Rohadt jó volt ez a rész. -
#644 kössz hogy szóltál:P