Spartacus: TV Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
attól függetlenül fel nem vennék ilyet, de igaz, nézõpont kérdése mi a szar 😊
amúgy egy nyomdaipari üzletben, ilyen clipartos egyszínû pólót fele ennyiért megcsinálnak.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

LordVenom
Ismerem ezt a pólószerkesztõ oldalt. Ezzel nem lehet jobbat kihozni. 3 szín a maximum,és az adott sablonnal kell dolgoznod. Minél több színt használsz,annál drágábban adják a pólót.

Szerintem ezek tudatában bõven jó a dizájn...kicsit járjatok utána a háttérnek,aztán ítéljétek szarnak. 😉

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Tyler1
hoppáá itt vmit elb*szott a rendszer, na mind1 nincs kedvem javítani 😄

szucsy89
<#vomit>
Tyler1
aztapicsa ezek a forintos [url=http://onair.polomania.hu/images/collections/d3c6629737c002f2_1562.jpg

ez meg a dizájnolás netovábbja

LordVenom
Szerintem passzol hozzá... és ez?

Jupiter's cock 2

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

tigeroo
az a font úristen<#wilting>
LordVenom
Már magyarországon is! 😊

Jupiter's cock

PetruZ
Nincs új hír azokon kívül, amit ide is beszúrtunk már.
adampierson
Hali fiuk, lányok!
Nagyon imádom ezt a sorozatot,de a googlen nem találtam semmi frisset, Andyrõl, vagy a kezelésérõl, vagy hogy jól van-e, és arról sem, hogy bejelentették-e már az utódját. Valaki nem tud valamit? Nem szeretném ha az a csenevész kis szökéses mandró játszaná el Spartacust a második évadban.

DINNYE!!! KUSSHADJ!!!

AntiHero
😊 üdv, köreinkben.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Tinman
Nah, végignéztem én is ezt a sorozatot.
Már rég leszedtem, de mondom nézzünk valami római témát.

Szerdán álltam neki, most péntek van.

Gyûlöletes egy film lett ez.

Mennem kellett melózni 6-os kelés, ráadásul szarok az utak, etc., így marhára nem hiányzott ez a film nekem. <#levele>

Minden nap éjjel 1-2 körül feküdtem le, akkor is megértem magam rávenni az alvásra. Most itt ülök és alig tudod gépelni is, mert összefolyik a kép, olyan karikásak a szemeim, mint Spartacus-al edzettem volna.

Elképesztõen, k. bejött a film. Ittam minden másodpercét. A szereplõk kiválasztása egyszerûen zseniális. Spartacus, Crixus, Doctore, Ilithyia, Batiatus... azannya!

A forgatókönyvet kilóra bekajáltam, ahogy a látványt is. Szerencsére HD verzió jutott, így lemászott a tvrõl az egész.
Varro halálakor meg mondogatnom kellett magamban, hogy ez csak film... aztaqrva!

Ami nagyon nem tetszett, hogy sok volt benne a fax. Persze értem, hogy a nõi nézõknek is kedvezni kell, de akkor is na...

-Ha elgépeltem valami sorry... mondom, alig látok.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tower Guard
Tudom, de pólóban ilyen megvalósításban még nem láttam, és ezen nevettem nagyot. 😊

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Kly
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A hozzászólásodból nem derült ki egyértelmûen, hogy tudod-e, de a kakas és a pöcs ugyanaz angolul 😄

Scientia potentia est.

Tower Guard
Kakas, hát beszarok, ezt még nem is láttam 😄
Jupiter kakasa

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Tyler1
😄DD
fekete hosszúujjúban jól néz ki nagyon.

Jim Morrison
majd képt küldjél 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

tigeroo
crixus 4ever😊

megláttam a mostani videókon kedvet kaptam megint megnöveszteni a hajam 😄
Tyler1
Crixusról nem csináltak wp-t 😞

PetruZ
Letölthetõ countdown widget, ikonok, wallpaper-ek, stb. a Starz-nál.
LordVenom
Crixus mintha 10 kg izommal kisebb lenne...vajon direkt kérték?

gyurma78
tigeroo
<#eljen>
Arnoux

Itt a második Gladiator Camp!

SötétBarom
AAaawwwwww

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

öregharcsa
alig ismertem meg crixust azzal a hosszú hajjal <#vigyor1>
jó lesz ez asszem..<#taps>

http://pspfilez.extra.hu/

gyurma78
Tyler1
irritál ez az új champion of capua, tipikusan rossz arcú csávónak tûnik. remélem Crixus jól elpicsázza 😊

PetruZ
Kapcsolódó többi videó.
AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Sir Quno Jedi
Ugyanmá, fognak egy közepesnél jobb színészt, kigyúrják pár hónap alatt és mehet a forgatás. Ha pénzük van, megoldják.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

öregharcsa
ott írtak páran véleményt errõl...azzal egyetértek ha rossz lesz a fõszereplõ kiválasztása azzal elástak egy nagyon jól csengõ sorozatnevet...

ezzel az erõvel megvárhatnák míg Andy felgyógyul...bár azt is megértem, hogy amíg lehetséges, szeretnének jól járni a stúdiónál...

szóval... Hajrá Andy!!

http://pspfilez.extra.hu/

PetruZ
Kly
+1

Scientia potentia est.

LordVenom
Nem tudom...nekem az elsõ mindenképp kilõve,de annak ellenére,hogy a linkben mindenki a harmadik színészre voksolt,aki nem lenne talán rossz Spartacus,mégis a középsõt tudnám elképzelni a szerepre...

Tyler1
hát akkor legyen Stephen Amell

PetruZ
PetruZ
Nem, nem õ lesz a fõszereplõ, neki csak egyfajta cameo-ja lenne az elején, meg a végén. A GotA a Spartacus elõtti, sõt, a Crixus elõtti idõkrõl fog szólni, az akkori bajnokról és a Batiatus-ház felemelkedésérõl.
tigeroo
hát attól függ mennyire mennek vissza az idõben a blood&sand cselekményéhez képest...

lehet hogy párhuzamosan benne lesz fiatal fiúként spartacus lightos gyerekkalandokkal, vagy vmi 😄
Tyler1
de most gota-ban õ nem szerepel ugye(mármint Spartacus)?

Tower Guard
Szuper hír!

PetruZ
Jelen állás szerint nem valószínû.
proway
de akármennyire is reménykednek többek közt a fanok Andy már nem tér vissza ha meggyógyult nemigaz?

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

PetruZ
Gods of the Arena: január 21.
Tower Guard
Van egy ismerõsöm is aki bármilyen digitális képet rá tud nyomatni bárhova, ha elviszed neki, bizonyos összegért, de nem méregdrága.
Pólóra, tányérra, bögrére, üvegre, pohárra, kulcstartóra, tollra, egyszerûen tényleg bárhova, beleégeti.
Biztosan van mindenfelé sok ilyen ember, inkább itt csináltassátok meg, és mellesleg az a kép vagy szöveg lesz rajta amit ti akartok, olcsóbban...

Tower Guard
Hát igen. Bárhol találhatunk olyan embert aki csinál a közelben is ilyen, sõt még lehet hogy kicsit jobb munkát is negyedannyiért...

Tényleg elég gagyik. Ennél még én is jobbat tudnék.

Tyler1
úgy, hogy ezek kibaszott amatõr munkák. vmi filtert rábasznak egy képre, aláírnak vmi szöveget aztán rányomják minden hülyeségre, és eladják 10x áron.
egy normális tervezõ elég szép összegeket kérne normális dizájnért, ezeket meg ingyen megcsinálja vmi amatõr nekik.

Tower Guard
Jah nem lenne rossz ötlet! 😄