Spartacus: TV Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy egy nyomdaipari üzletben, ilyen clipartos egyszínû pólót fele ennyiért megcsinálnak.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Szerintem ezek tudatában bõven jó a dizájn...kicsit járjatok utána a háttérnek,aztán ítéljétek szarnak. 😉
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
ez meg a dizájnolás netovábbja
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Nagyon imádom ezt a sorozatot,de a googlen nem találtam semmi frisset, Andyrõl, vagy a kezelésérõl, vagy hogy jól van-e, és arról sem, hogy bejelentették-e már az utódját. Valaki nem tud valamit? Nem szeretném ha az a csenevész kis szökéses mandró játszaná el Spartacust a második évadban.
DINNYE!!! KUSSHADJ!!!
Már rég leszedtem, de mondom nézzünk valami római témát.
Szerdán álltam neki, most péntek van.
Gyûlöletes egy film lett ez.
Mennem kellett melózni 6-os kelés, ráadásul szarok az utak, etc., így marhára nem hiányzott ez a film nekem. <#levele>#levele>
Minden nap éjjel 1-2 körül feküdtem le, akkor is megértem magam rávenni az alvásra. Most itt ülök és alig tudod gépelni is, mert összefolyik a kép, olyan karikásak a szemeim, mint Spartacus-al edzettem volna.
Elképesztõen, k. bejött a film. Ittam minden másodpercét. A szereplõk kiválasztása egyszerûen zseniális. Spartacus, Crixus, Doctore, Ilithyia, Batiatus... azannya!
A forgatókönyvet kilóra bekajáltam, ahogy a látványt is. Szerencsére HD verzió jutott, így lemászott a tvrõl az egész.
Varro halálakor meg mondogatnom kellett magamban, hogy ez csak film... aztaqrva!
Ami nagyon nem tetszett, hogy sok volt benne a fax. Persze értem, hogy a nõi nézõknek is kedvezni kell, de akkor is na...
-Ha elgépeltem valami sorry... mondom, alig látok.-
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Scientia potentia est.
Jupiter kakasa
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
fekete hosszúujjúban jól néz ki nagyon.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
jó lesz ez asszem..<#taps>#taps>
http://pspfilez.extra.hu/
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ezzel az erõvel megvárhatnák míg Andy felgyógyul...bár azt is megértem, hogy amíg lehetséges, szeretnének jól járni a stúdiónál...
szóval... Hajrá Andy!!
http://pspfilez.extra.hu/
lehet hogy párhuzamosan benne lesz fiatal fiúként spartacus lightos gyerekkalandokkal, vagy vmi 😄
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
Pólóra, tányérra, bögrére, üvegre, pohárra, kulcstartóra, tollra, egyszerûen tényleg bárhova, beleégeti.
Biztosan van mindenfelé sok ilyen ember, inkább itt csináltassátok meg, és mellesleg az a kép vagy szöveg lesz rajta amit ti akartok, olcsóbban...
egy normális tervezõ elég szép összegeket kérne normális dizájnért, ezeket meg ingyen megcsinálja vmi amatõr nekik.